Teraz jest sobota, 31 stycznia 2026, 11:24

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 26 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: piątek, 11 lipca 2003, 09:00 
Podpułkownik
Podpułkownik

Saperke mozna kupic w skladnicy harcerskiej za okolo 10zl. Nie wiem czy oplaca sie ja maskowac...

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: piątek, 29 sierpnia 2003, 14:40 
Pułkownik
Pułkownik

Przsecierz to absurd!!! Ten gość powinien posc sie leczyc... Gdyby sam poszukiwał z wykrywka, to by od razu mowil co innego. Zycze mu powodzenia w dalczym mysleniu... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: piątek, 29 sierpnia 2003, 15:54 
Chorąży
Chorąży

Uważajcie co piszecie w tym momencie możemy być obserwowani przez Centralne Biuro Śledcze PRZESTĘPCY !!!!!

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł: wykrywka jako narzędzie zbrodni
PostNapisane: czwartek, 9 października 2003, 22:40 
Plutonowy
Plutonowy

Uważam, że wszystkich wędkarzy z tym ich wykopywaniem robali też do pierdla...

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: sobota, 1 listopada 2003, 17:19 
Podpułkownik
Podpułkownik

Leży sobie transporter pod byłym bagnem, obecnie pole uprawne, jeździ po nim traktor z pługiem, to w myśl przepisów gamonia trzeba by wsadzić bo to stanowisko archeologiczne, choć z drugiej strony wydobycie gąsienicówki to po prostu wykopanie trochę większego płodu ziemnego. A tak a propos prawa to to co pod ziemią to państwowe ale jak to już zdążę wyciągnąć to mogą mi skoczyć no :evil: nie bo jest na powierzchni ?

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: niedziela, 2 listopada 2003, 22:13 
Chorąży Sztabowy
Chorąży Sztabowy

Wiciu! To nie tylko dotyczy tego co pod ziemią, ale również tego co na powierzchni. Reguluje to art 143 kc , który stanowi:
W GRANICACH OKREŚLONYCH PRZEZ SPOŁECZNO-GOSPORADCZE PRZEZNACZENIE GRUNTU, WŁASNOŚĆ GRUNTU ROZCIĄGA SIĘ NA PRZESTRZEŃ NAD I POD JEGO POWIERZCHNIĄ.

Pozdrawiam

Inka

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: niedziela, 2 listopada 2003, 22:27 
Podpułkownik
Podpułkownik

Ten język prawniczy mnie załamuje. Chodzi o to że jeśli znam położenie gąsienicówki na polu Pana M. a on nie to możemy się dogadać między sobą, on to wydobędzie bo to jego pole ja mu dam uścisk dłoni i finał, pozostanie tylko zdobycie zaświadczenia policji że lufa jest zapchana ziemią i nie wystrzeli a następnie cheja do garażu. Jak dam ten paragraf do przeczytania Panu M. to prawdopodobnie mnie przegoni a jest czego się bać bo w tej wsi najsłabszy rzuca broną 20m.

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: poniedziałek, 3 listopada 2003, 16:14 
"Spammerus maximus"

To język prawny, nie prawniczy :)

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: wtorek, 4 listopada 2003, 00:10 
Podpułkownik
Podpułkownik

Proszę się nie czepiać semantyki, nie każdy kończył polonistykę. Ale problem pozostaje ten sam. W ciągu najbliższych 3 tygodni sprawdzę to miejsce i możę udostępnię lokalizację bo nie jestem specjalnie zachłanny a wieść gminna niesie informację o 4 różnych wozach które zakończyły tu ucieczkę pod powierzchnią bagna.

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: wtorek, 4 listopada 2003, 02:10 
Specjalista
Specjalista

krecik napisał(a):
W razie czego wymyslilem wykrywacz w wersji na nasz rynek. Sonda wmontowana w but, elektronika w module przypominajacym walkmana.

Uzywajac tego sprzetu sila rzeczy bedziesz sie zataczal:)..tez cie zamkna......za pijanstwo :luv

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: wtorek, 4 listopada 2003, 21:12 
Kapral
Kapral

Muszę przyznać że po przeczytaniu pierwszej strony już mnie nosiło . Ale teraz doszedłem ( po 1 minucie) do wniosku ze jezeli ktos tak stwierdza to nie może być normalny (po prostu idiot)Nie przypominam sobie abym kiedykolwiek słyszał o tym ze jakieś warstwy geologiczne powstaja w wyniku działalności człowieka. W myśl tej zasady góry też stworzył człowiek a to jest absurd. Przecież to jest oczywiste ze warstwy powstają na skutek zupełnie innych czynników aniżeli te jakie może "stworzyć " człowiek. Smieszne jest to ze ludzie maja do nas pretensje za wykopywanie "artefaktów" z wojen itp. ale nie zdaja sobie sprawy z tego ze jezeli ktoś tego nie wydobedzie to rzeczy te sie zniszcza w glebie; a wtedy nici z NASZEJ WIELKIEJ historii. Ludzie którzy uwazaja nas za wandali są równie głupi jak ci co do dzisiaj wieza ze Ziemia jest płaska...( tym miły akcentem zakończe...)

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 26 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]