|
I ja Was lubię, bo miło postukać, wymienić poglądy, zabawić się w zgadul zgadulę itd., itd...
allle :666 ;
Panowie nikt nie jest alfą i omegą i oczywiście można pisać tylko po to, aby pisać, bo to ,,twórcze,, a jeśli nie to przynajmniej przyjemne.
Tylko pewne stwierdzenia to nie jest to bo ... po prostu wyprowadzają z równowagi w brew oczywistej wiedzy i logice.
A już podejrzewanie o manipulacje z wycinaniem fragmentów wypowiedzi jest poniżej pasa po prostu przedstawiłem to, co napisałeś Bax i już, nawet eksperci się mylą, (choć w większości nie z braku wiedzy a li tylko z braku namacalnego posiadania obiektu badań, wadliwych opisów, nie oddających barwy kształtu i struktury obiektu), a sztuką jest przyznać się do błędu albo przemilczeć a nie stać na stanowisku, co wy nie rozumiecie, że ta a ta skała to nie ta, bo nie zawiera tego, choć wszyscy wiedzą, iż zawiera. No i oczywiście wciskanie, że wiecie, co miałem na myśli, Bax walnąłeś byka i już google Ci wyjaśni, dlaczego :1 .
Ok. więcej luzu jak piszesz Kuczman, ale poprzez tworzenie towarzystwa wzajemnej adoracji to i tak do niczego nie dojdziemy :cry: po prostu więcej pokory w kontekście i obliczu wzajemnej krytyki :) .
Kuczman przytachałeś (cacy się prezentuje) i poza fotą znów zero informacji, choćby podstawowych; twardość, gęstość, rysa, wymiary, bo równie dobrze może to być kawałek piaskowca uformowanego przez rzekę jak i krzemień pasiasty ;) i jak tu mieć stalowe nerwy albo nazwa jak wiesz co to jest.
|