Teraz jest środa, 1 lipca 2026, 11:05

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 48 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: I wojenne kolorki
PostNapisane: czwartek, 8 lutego 2007, 01:57 
Generał Brygady
Generał Brygady

juras napisał(a):
...ale chyba większość (bo część na pewno) tych testów pochodzi od ProScana

Proscan to równy gość - ale testy mi się nie podobają w kwestii wspomnianych dwóch sprzętów -> mam schematy do obydwu detektorów i jakoś nie wiem z czego miałaby wynikać tak drastyczna różnica. W świetle tych zastrzeżeń jakoś powątpiewam w resztę pomiarów - ale to moje zdanie :)

Pozdroofki

IdeL

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: czwartek, 8 lutego 2007, 12:57 
Starszy Chorąży
Starszy Chorąży

Witam ponownie,

SiD wystawil mi super opinię ale aż takim ekspertem to nie jestem, przeszlo mi przez ręce sporo wykrywaczy ale przeważnie używalem je tylko do interesujących mnie poszukiwań (czyli do takich jak potrzebuje Łukasz) i zazwyczaj nie używalem ich na tyle dlugo żeby móc powiedzieć że je naprawdę dobrze poznalem. Mimo wszystko jakieś dzięki temu rozeznanie mam i na podstawie tego doradzilem sprzęty wymienione we wcześniejszym poście.
Sov.Gt to na pewno bdb i glęboki sprzęt ale decydując się na minelaba rozważylbym jeszcze quattro i ex2 które używane można dostać za dość przyzwoite pieniądze. A to ze względu na identyfikacje na wyświetlaczu i możliwość dyskryminacji wybiórczej. O ile przy monetach przeważnie kopie się wszystko powyżej pewnego zakresu to do zastosowania które wymienileś mogą się przydać większe możliwości dyskryminacji i identyfikacja.

pozdrawiam,

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: czwartek, 8 lutego 2007, 14:36 
Pułkownik
Pułkownik

Witam ponownie!

:jump

Hehe... już wybrałem. Idę w kierunku GT.

Dziękuję Wam za wszystkie informacje! Mam nadzieję, że te liczne wypowiedzi pomogą też innym w doborze sprzętu. Jest tu naprawdę dużo info.
:1 :1 :1

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 48 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]