ŻEBRO napisał(a):
Witam Kolegow.
Interesuje mnie czy ktoś przeszedł z Solarisa na inny wykrywacz i jego opinię. Dotyczczas używam Solaris i jestem b. zadowolony ale chyba czas zmienić.
Jeżeli coś jest dobre to po co chcesz zmieniać :que
ŻEBRO napisał(a):
Ale nie dla szpanu tylko efektów. Kto miał Solarisa zna jego zalety i w...- tych wg mnie za dużo nie ma.
Jak wyżej - chyba że chcesz mieć wykrywacz typowo na monety lub typowo na militarką bo tego nam nie powiedziałeś.
ŻEBRO napisał(a):
Wkrótce pojawi się nowy Solaris i jego opis był już na forach, ale ja niestety technicznego języka za bardzo NIET, ale nowy to pewnie lepszy.
Nowy nie zawsze oznacza lepszy ale mam również cichą nadzieję że będzie rewo(e)lu(a)cja ;)
ŻEBRO napisał(a):
Więc proszę o poradę (od użytkowników Solarisa) czy warto zmieniac na "zachodni", czy czekać na nowego, czy pozostać przy obecnym?
Pozdrawiami
Żebro
Na to pytanie nikt ci nie odpowie no chyba że sam konstruktor ewentualnie beta-testerzy.
Zapytaj siebie po co chcesz zmieniać i jaki ma być cel zmiany a wtedy może rozjaśni sie odpowiedź czy zostać przy Solarce czy zmienić na 'zachodni' a co do nowego Rutusa to będzie nam jeszcze trochę zaczekać na premierę a co dopiero na oceny :)