Teraz jest sobota, 31 stycznia 2026, 17:00

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Autor Wiadomość
 Tytuł: Midas obsługa
PostNapisane: wtorek, 13 maja 2008, 18:43 
Plutonowy
Plutonowy

Witam.
Przeglądałem to forum od kilku miesięcy ale dopiero niedawno się zarejestrowałem. Niedawno także zakupiłem wykrywacz midasa. Sęk w tym, że jakoś nie idzie mi jego obsługa.
Jeżeli Szanowni koledzy byliby tak uprzejmi i pomogli mi w nauce obsługi midasa szczególnie by wykrywacz "olewał" gwoździe.
Próbowałem coś "wykryć" ale były to gwoździe :( i jakieś części rowerowe. Większe rzeczy znajdywałem podczas zwykłych prac polowych aniżeli midasem (jakieś łuski z dział i monety).
Proszę więc o pomoc.

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: czwartek, 29 maja 2008, 22:18 
Starszy Sierżant Sztabowy
Starszy Sierżant Sztabowy

---

Ostatnio edytowano wtorek, 27 kwietnia 2010, 20:20 przez ICONOS, łącznie edytowano 1 raz

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: poniedziałek, 2 czerwca 2008, 17:38 
Generał Brygady
Generał Brygady

Mój kolega ma midasa i jest bardzo zadowolony ,mówił że jest świetny na zelaztwo ,jak tam z jego dyskryminacją to nie wiem ale może jest coś uszkodzone ,ja biegałem z jabelem i dawałem rade wydarłem kupę żelaztwa ,więc cierpliwości kolego napisz do producenta może ci coś poradzi!

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: poniedziałek, 9 czerwca 2008, 18:13 
Plutonowy
Plutonowy

ICONOS napisał(a):
Osobiście radziłbym Ci szybkie pozbycie się tego sprzętu, a wybranie coś np. ze stajni Rutusa - np. Ultra 2 bądź solarisa. Nie będziesz żałował.

Niestety na zakup innego modelu mnie nie stać. Zarabiam ledwie 850zł. Może kiedy indziej zakupię coś innego. Na razie polatam z tym co mam (jak go opanuję oczywiście).

stylu napisał(a):
... kolego napisz do producenta może ci coś poradzi!

He he, chyba producent jest trochę zły na mnie, że zrezygnowałem z zakupu u niego.

W tej chwili mam mierne wyniki szukania. Do tej pory znalazłem kupę części rowerowych, puszkę po piwie, garnek, fajerkę, monetę ruską ale najważniejsza rzecz leży jeszcze w ziemi. Nie mam jak się do tego zabrać, wręcz boję się, że to fałszywy sygnał. Midas piska ciągle na powierzchni 2m/2m, a może i lepiej. Miejscami to metr szerzej piska.
Boję się, rozkopać podwórko na darmo.

Odpowiedz z cytatem  

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]