Pierwsze !
giller napisał(a):
1. Widocznie na pisanie duższych postów za tępy jestem.
Z pisaniem, najprawdopodobniej nie wynikają u Ciebie jakie kolwiek problemy,ale zawsze istnieje mały procent ,że wada urywa się w zupełnie innym punkcie np.aleksji.Jeśli dodatkowym objawem jest stwierdzenie,że ja uważam Twój stan umysłu za tępy.To mogę tylko powiedzieć,że obalam ten argument czy też stwierdzenie,z jednej przyczyny - nie byłbyś w stanie tego stwierdzić,że ja tak uważam, bo byłbyś tępy.I dlatego prawdopodbieństwo wystąpienia u Ciebie Aleksji może być całkiem prawdopodobne. :ups:
Dlaczego ? Przykład pierwszy masz zacytowany na początku postu, oraz dwa kolejne poniżej(pierwszy, jasne i przejżyste pytanie,drugi Twoja wypowiedź)
Pytanie:
Kazio napisał(a):
Witam!
Od niedawna posiadam tą wykrywke i w zwiazku z tym mam pytanie do uzytkowników ace :) , na jaich ustawieniach macie najlepsze efekty chodząc za kolorem lub militarką?? ;) I czy macie jakiś opraciowany system? Dzielcie się swoimi opracowaniami :1
Odpowiedź TWA(pomijając wypowiedź Leszela.):
giller napisał(a):
2 lata ganiałem z Acem250 i w 100 % zgadzam się z Leszelem.
Nic już nie trzeba dodawać,no nie ?
Albo po chwili namysłu,taki stan może oznaczać,że Leszel(bez urazy) ma coś na Ciebie i za wszelką cenę starasz się mu przypodobać(jest też inne słowo ale jest obraźliwe i może być źle zinterpretowane) bądź istnieje inna przyczyna Twojego wystrzałowego potwierdzania(które nie było chyba aż tak znaczące dla tego tematu) albo najprostsza i najbardziej prawdopodobna ,nabijasz sobie posty bo jesteś zauroczony możliwością zmiany obazka i statusu pod nim,którego to można tylko dokonać postując :D na forum w tematach ile wlezie,bez znaczenia słów zawartych w postach Twych :ups: a przynajmniej w tym.
giller napisał(a):
4. Dla mnie militarka to nie łuski ustawiane od najmniejszej do największej.
Zakładasz i stwierdzasz zarazem,że dla mnie znaczenie słowa militarka,jako określenie w slangu poszukiwaczy oznacza - łuski ?
Cool :1 I idąc tym tropem dalej podkładasz sobie argumenty potwierdzające tą teorię,że na pewno znajduję tylko łuski. A to interesujące :roll:
Krytyka nie zabija ale wskrzesza myślenie...o krytyce :D
Pozdr. :piwo :piwo :piwo