Armand napisał(a):
[...] Nie uchylam tajemnic produkcyjnych.[...]
No to i nie Doczekasz się merytorycznych pytań technicznych, których tak podobono Łakniesz...
Bez znajomości choćby cząstki "wiedzy tajemnej" :) której tak zazdrośmie Strzeżesz - nie mamy o czym rozmawiać.
Armand napisał(a):
[...]A obudowy, są właśnie produkowane do...produkcji elektroniki. Wiem, że nie są najpiękniejsze, ale dostawca jest powtarzalny i niedrogi.[...]
No i tu mi właśnie Wyjaśniłeś swoją taktykę: kupujcie, bo "tanie i dobre jak za komuny". Jeżeli sam Oceniasz, że "nie są najpiękniejsze", to co ma powiedzieć potencjalny klient i do kogo Masz pretensję, że krążą niepochlebne opinie o twoim sprzęcie?
Armand napisał(a):
Przy ilościach zbytu wykrywaczy w Polsce nie jest ekonomicznym zamawianie specjalnych form wtryskowych.
Czyli podcierania doopy szkłem c.d. - widać od razu Armand, że Przedkładasz "ekonomikę" nad zadowolenie klienta.
Zapomniałeś chyba dodać "przy ilościach zbytu
moich wykrywaczy na tle licznej konkurencji...".
Armand napisał(a):
Co do zasięgów, które tak krytykujesz, wypowiedziałem się w poście wcześniejszym.
Następne bicie piany, bez porównania zasięgów do innego sprzętu w tym samym przedziale cenowym. Tak jak w poprzednim poście: "Forsujesz teorię czegoś lepszego, nie potrafiąc tego udowodnić w sposób naukowy." Pomierz inne wykrywacze w podobnych cenach, porównaj, to Ci przyznam rację.
I znów nie Traktujesz swoich rozmówców jak potencjalnych klientów :nicnie Oczekujesz od klienta, żeby udowadniał coś Tobie i to "w sposób naukowy" :que :que :que :ups: Rzeczywiście, jak to Określiłeś: szkoda już "bicia piany".