Teraz jest niedziela, 25 stycznia 2026, 00:29

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 41 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: piątek, 16 stycznia 2009, 02:01 
Forum Thesaurus - Użytkownik Zbanowany

dałbyś radę wkleić całą wiadomość jaką dostałeś od admina?

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: sobota, 24 stycznia 2009, 13:32 

Ok! Chłopaki, pytałem głównego admina tamtego forum, o co biega z kasowanymi stronami i powiedział mi że biega o spamerów, że mieli naprawdę dużo spamerskich ataków i dlatego tak często je kasują, bo boja się śmieci.
Dziwi mnie tylko dlaczego robią to ot tak bez niczego, kasują wszystko to co wpada im w skrzynkę jako spam. Sam próbowałem założyć konto dla kumpla i dupa zimna, tez mnie wywaliło.

Napisałem mu, że mamy naprawdę dużo użytkowników Minelaba, ale nie mogą się zarejestrować :(
Garu Brun powiedział, że jak ktoś będzie chciał się tam zalogować, to niech poda mi swój email z którego będzie chciał założyć konto i mam mu go podać i On zrobi to manualnie.
Tak że jak ktoś jest chętny, to zapraszam :D

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: sobota, 24 stycznia 2009, 16:59 
Chorąży Sztabowy
Chorąży Sztabowy

A jak sprawa możliwości pisania po zalogowaniu?

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: sobota, 24 stycznia 2009, 17:11 

Zico napisał(a):
A jak sprawa możliwości pisania po zalogowaniu?

A jak ma być?
Pierwsze 5 dni masz "okres próbny" tak jak miałbyś wykupiony pakiet PLATINIUM, później zamyka się dla zwykłego usera kilka działów które są zarezerwowane właśnie dla opcji Platinium.
Ogólnie zwykły user ma całą masę wątków do czytania, naprawde kopalnia wiedzy, o ile przedrze się prze "ohhh" i "ahhh" na temat znalezisk :D
Czytanie i pisanie, nie ma problemu, mamy tam nawet swój dział gdzie możemy pisać po POLSKU! :D

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: sobota, 24 stycznia 2009, 20:54 
Chorąży Sztabowy
Chorąży Sztabowy

No właśnie tj. pisałem wcześniej - nie mogę pisać w dziale polskim, bo wyskakuje mi komunikat, że tutaj mogą pisać tylko moderatorzy.

Cytuję:

"Sorry, but only moderators can reply to posts in this forum."

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: sobota, 24 stycznia 2009, 22:18 
Kwatermistrz
Kwatermistrz

Mnie też wyrzucili, następnego dnia po zarejestrowaniu się. Dajcie sobie spokój z tym forum, kasują nas, tak jak my kasujemy rosyjskie emaile. Proponuję założyć na tym lub na innym forum dział minelabowców i wymieniać własne doświadczenia. A może ktoś z Was założy oddzielne forum minelabowców? I tak "uczeni" na polskich forach przepisują złote myśli z forów angielskojęzycznych, bez sprawdzenia doświadczalnie ich wartości.

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: niedziela, 25 stycznia 2009, 01:13 
Generał Dywizji
Generał Dywizji

Pele76, proszę Cię napisz do tego buc...a admina, bo ja mu zaraz fu..ckami pojadę.
Napisałem do niego że chcę się zarejestrować, podałem login, adres mailowy i poprosiłem żeby nie wywalał mojego konta. I co?
Ano: "Your account was deleted"
Naprawdę mam to w d...e.

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: niedziela, 25 stycznia 2009, 03:08 

KrisssK poczekaj do jutra, jak nie zrobi tego co powiedział, to mu pojechawszy ja z zapytaniem "ło co kur... loto??"
Mają lekkie 'bizi" bo szykują się do corocznego zlotu, więc trochę spraw organizacyjnych tam jest...

Armand, a jakie doświadczenia można wymienić pomiędzy kilkoma użytkownikami sprzętu? Znajdź mi tutaj kilkanaście postów w których użytkownicy Explorera lub E-traca chwala się swoimi ustawieniami ("programami") na plażach, na polach, w lasach... "Pokaż no mnie no to palcem, bo chce uwierzyć że śnię..."
Wydaje Ci się że mamy aż tylu użytkowników tych sprzętów żeby założyć nowy dział?
Fakt, można wyłożyć laskę na jedno z największych for o tematyce która nas interesuje i nie słuchać jak inni radzą sobie z kłopotami jakie nas napotykają ze sprzętami, przecież Polak potrafi i da sobie radę sam, na zasadzie prób i błędów... luzik...

Zico, jaki masz tam nick? Poza tym czy zapisałeś się do polskiej grupy? Bo może tam jest problem... bo są dwa miejsca dla Polaków i nie wiem czy w jednym nie trzeba być właśnie członkiem naszej narodowej grupy...

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: niedziela, 25 stycznia 2009, 14:29 
Porucznik
Porucznik

Wczoraj wieczorem zalogowałem się ,dziś dostałem wiadomość na skrzynkę i wszystko chodzi jak w zegarku,nie mam pojęcia gdzie jest problem :que ,ale skoro parę osób zostało olanych ,najwidoczniej coś tam w tym jest że komuś coś nie pasi :cop

pozdrawiam

ps .jest tam sporo wiadomości, ale muszę się zapoznać, co gdzie i jak :que

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: niedziela, 25 stycznia 2009, 15:06 
Specjalista
Specjalista

Po pierwsze, to czy ktoś może się zalogować, może zależeć od tego, jakiego ma maila, a dokładniej, czy jest to polski mail, taki jak .o2.pl .wp.pl .onet.pl czy zagraniczny/miedzynarodowy jak .gmail.com yahoo.com.

Po drugie mimo wszystko nie rozumiem przekonania Pele76, że warto się tam zarejestrować. Zwykle, jeśli komuś zależy na poszerzeniu puli użytkowników, mających coś od powiedzenia, to ułatwia on i zachęca, zamiast utrudniać.
Na dodatek:
- jest dużo zagranicznych for, gdzie są tysiące użytkowników Minlaba, są nawet fora dotyczące konkretnych modeli.
- skoro jest dział polskojęzyczny, to znaczy, że są tam tylko Polacy i ludzie mówiący po polsku, co oznacza, że nie ma ich tam więcej, niż mozna teoretycznie zebrać na polskim forum, śmiem nawet twierdzić, że na jakimś tam forum, gdzie nie chcą nowych użytkowników będzie ich mniej.

Podsumowując, zagranicznych for, nawet dotyczących Minelaba jest wiele, a na zagranicznych forach w działach polskojęzycznych nie może być więcej Polaków niż na polskich forach, z oczywistych względów. Czemu więc to forum, o którym piszesz jest bardziej wyjątkowe niż inne?

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: niedziela, 25 stycznia 2009, 16:20 
Porucznik
Porucznik

SiD napisał(a):
Po pierwsze, to czy ktoś może się zalogować, może zależeć od tego, jakiego ma maila, a dokładniej, czy jest to polski mail, taki jak .o2.pl .wp.pl .onet.pl czy zagraniczny/miedzynarodowy jak .gmail.com yahoo.com.

Nie jest to uzasadnione czymkolwiek ,ponieważ mam mila www...........wp.pl :1 i jestem przyjęty, nie widzę w tym problemu i jest wyssane z palca .Więc po co pisać o domysłach :que

pozdrawiam

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: niedziela, 25 stycznia 2009, 19:19 
Specjalista
Specjalista

Arkadio.IE napisał(a):
SiD napisał(a):

Nie jest to uzasadnione czymkolwiek ,ponieważ mam mila www...........wp.pl :1 i jestem przyjęty, nie widzę w tym problemu i jest wyssane z palca .Więc po co pisać o domysłach :que

pozdrawiam

A po co być takim uszczypliwym, nie przekazując żadnej treści? To co powiedziałeś miał by sens, gdyby ktoś inny o adresie mailowym również na wp.pl był odrzucony, wtedy wiadomo by było, ze to nie adresem się kierują. Może wp.pl jako jedyny z polskich adresów jest akceptowany?? A domysły są na bazie doświadczenia z innymi portalami a ich intencją była pomoc.

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: niedziela, 25 stycznia 2009, 19:21 
Chorąży Sztabowy
Chorąży Sztabowy

Login mam zico i o dziwo mogę pisać w innych podforach tylko nie w polskim....

I właśnie pojawił się emulator E-traca na tamtym forum, można się pobawić :]

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: niedziela, 25 stycznia 2009, 19:44 
Porucznik
Porucznik

SiD napisał(a):
Arkadio.IE napisał(a):
SiD napisał(a):

pozdrawiam

A po co być takim uszczypliwym, nie przekazując żadnej treści? To co powiedziałeś miał by sens, gdyby ktoś inny o adresie mailowym również na wp.pl był odrzucony, wtedy wiadomo by było, ze to nie adresem się kierują. Może wp.pl jako jedyny z polskich adresów jest akceptowany?? A domysły są na bazie doświadczenia z innymi portalami a ich intencją była pomoc.

Nie miałem zamiaru być uszczypliwym ,jeśli to tak zabrzmiało to wielki ukłon,bo nie mam zamiaru robić zamętu na forum :)
Ale widocznie www.wp.pl jest akceptowane

pozdrawiam

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: poniedziałek, 26 stycznia 2009, 08:31 
Starszy Kapral
Starszy Kapral

Niestety nie wszystkie, ja mam na ...wp.pl i moje konto skasowali. Właśnie dostałem maila żebym zasilił ich biedne forum o 15 funciaków... niedoczekanie!

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 41 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]