FDJ napisał(a):
Nie proponowal bym w dzisiejszych czasach gti2500.
Moim zdaniem sprzęt za ciężki, bateriożerny a i w pewnych aspektach już przestarzały...
Nie podkopuj opinii o tym sprzęcie, bo nie masz zielonego pojęcia o nim. Równie dobrze moge rzucić hasło (tak dla własnej rozrywki), że jakikolwiek Whites jest do kitu (co oczywiście jest nieprawdą). Wytłumacz mi proszę, jak się mają obecne czasy do jakości sprzętu? Bateriożerność-bzdura, archaiczny schemat- bzdura, jeżeli konstrukcja Gti 2500 jest bardzo dobra od paru lat i wsród uzytkowników jest ceniona to po co zmieniać coś na siłę. Ten sprzęt nie musi się reklamować. Twoja wypowiedz moim zdaniem jest co najmniej niestosowna, pewnie za chwile napiszesz, co mają kupić?. Jeśli chodzi o zakup mojego sprzętu to ściągałem go z US, był po demo a w rzeczywistości bez żadnej ryski, w stanie idealnym (zapłaciłem 800 dolców ) oraz two box za 140 dolców (sprzedałem i kupiłem następnego, żeby zmniejszyć koszty:) )po kursie 2,4 zł. w końcówce roku 2007, nie zawracałem sobie wcale głowy duperelami typu gwarancja, podatek, akcyza. Nie jestem jakimś taxmanem, uważam, że jesteśmy notorycznie okradni przez państwo w różnych daninach, więc nie będę jakims pieprzonym patriotą i imbecylował kasę darmozjadom. Brak gwarancji mnie nie martwi, chodzę na garecie już trochę czasu, na forach nie spotkałem sie z problemamii dotyczącymi tej marki a poza tym cena, za którą ostatecznie nabyłem sprzęt wyniosła ok. 2 tyś. zł (z two boxem). I o to chodzi, wolę kasę przeznaczyc na rodzinke.
Pozdrawiam