Teraz jest środa, 21 stycznia 2026, 16:20

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: sobota, 16 maja 2009, 19:10 
Moderator
Moderator

Wybacz mi Armandzie śmiałość,ale od Proscana to Ty się odwal :kolko :offf Jasne,boli Cie to,że Twoje się nie sprzedają bo ktoś inny,fachowo naprawia stary,ale sprawdzony sprzęt,to Proscan :1 A ty się raz postaraj i zrób coś godnego uwagi i przestań biadolić :n Jak zrobisz coś na miarę Rutusa ,to wszyscy dadzą Ci spokój :que
Pozdrawiam i życzę Ci, aby w końcu udało Ci się :zekz

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: sobota, 16 maja 2009, 19:24 
Główny Administrator
Główny Administrator

I w tym właśnie rzecz, że pewnie armandy nie mają strojenia do gruntu :) skoro nie ma znaczenia czy w powietrzu czy w ziemi :)
O przeciekajacych cewkach nie słyszałem a o niedostrojonych w xlt i owszem ale czy to jest wada skoro można je jednak dostroić ?
W większości przypadków, jakie zaobserwowałem u Proscana, naprawy polegają na usuwaniu usterek spowodowanych przez samych użytkowników niż wad fabrycznych.
Wszelkie słowa krytyki innego sprzętu z Pana strony brzmią jak ponury żart. W czasach gdy HS3 był hitem Pan sprzedawał w podobnej cenie wykrywacze, w których cewki odpadały na pierwszym wypadzie, a pojemnik na baterie był jednorazowy nie wspominajac o rewelacyjnym zasięgu na konserwe /7cm/.
Wiem, że odbierany jest Pan jako folklor forumowy ale tu wchodzą w grę uciułane pieniądze na sprzęt, który ma sprawić przyjemność a nie kłopoty :)
FDJ

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: sobota, 16 maja 2009, 19:59 
Moderator
Moderator

Po prostu Armandy są takie jakie są,miałem Rambo z drugiej ręki,i nic poza tym co widziałem.u moich kolegów ARMANDY TEŻ nic specjalnego nie wykazały,porównywalne do testu WP-3p i myślę,że to potwierdziło.Że fizyka to prawda :( Zresztą inni uczeni,czy inni wynalazcy,też mieli ciężko np: http://pl.wikipedia.org/wiki/Antoine_Lavoisier

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: sobota, 16 maja 2009, 20:02 
Kwatermistrz
Kwatermistrz

Informuję, że na poziomie "odwal się" i tolerowanie tej stylistyki przez FDJota nie zamierzam uczestniczyć w dyskusji.

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: sobota, 16 maja 2009, 20:37 
Plutonowy
Plutonowy

PANOWIE I PANIENKI :offf :offf :offf :offf :offf :offf :offf :offf :offf :offf :offf :offf :offf :offf :offf

:offf Proponuje zamknąć temat ja juz wykrywacz kupiłem a sprzeczki :gun: załatwiajcie na PW bądź w jakimś innym luźnym temacie a nie tutaj :spam

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: sobota, 16 maja 2009, 20:46 
Moderator
Moderator

Armand napisał(a):
Informuję, że na poziomie "odwal się" i tolerowanie tej stylistyki przez FDJota nie zamierzam uczestniczyć w dyskusji.

Ja Ci grzecznie napisałem i jeszcze raz powtarzam"odwal się" od PROSCANA :1 Bo to człowiek z wszech miar godzien szacunku :1
A dyskusji z Toba nie mam zamiar uprawiać,bo to jak"orka na ugorze" :n
Armandzie zrób dobry wykrywacz,a potem się wywyższaj :n

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: niedziela, 17 maja 2009, 00:01 
Kwatermistrz
Kwatermistrz

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: niedziela, 17 maja 2009, 00:26 
Moderator
Moderator

hajtman napisał(a):
miałem Rambo z drugiej ręki,i nic poza tym co widziałem.u moich kolegów ARMANDY TEŻ nic specjalnego nie wykazały,porównywalne do testu WP-3p i myślę,że to potwierdziło.

Porownanie W3P do Armandow wyraznie mnie zabolało, to jednak byla wykrywka niezawodna, bez porownania trwalsza, zdecydowanie bardziej energooszczedna ( dwa paluszki) i miala wyraznie lepsze zasiegi niz Rambo, do dzis wspominam ja z sentymentem, a i posiadam takowa w celach kolekcjonerskich :666

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]