Teraz jest czwartek, 26 marca 2026, 08:18

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 63 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: czwartek, 11 czerwca 2009, 11:21 
Użytkownik zbanowany
Użytkownik zbanowany

prezka napisał(a):
a co mam robić ??? mam je opisywać tak jak tu wcześniej kazaliście mi opisywać moje klamry bo niektorym coś nie pasiło ! dajcie swoje wrakowiska chęnie pooglądam nawet drobne kawałki bo chyba o to chodzi ---mam jeszcze pare -albo nie tak, nawińcie -co byście chieli aby wam pokazywać ? niewybuchy już wiem -co jeszcze aby nie urazić co nie któych :1 :1 :1

to jest sekcja KOLEKCJE - ten wrak , raczej resztki jakie zostaly, raczej na 100% nie jest w niczyjej kolekcji i nikt za pewne tych porozrzucanych czesci do kolekcji by nie chcial. Jak dla mnie to tylko historyczne szczatki w ktorych ktos polegl. wsytawiajac to w tym dziale mijasz sie z sensem tego dzialu. na przyszlosc naprawde lepiej byloby wystawic to np. w dziale II wojna swiatowa i rozpoczac tam dyskusje o rozbitych , zniszczonych samolotach czy innym wyposazeniu lotniczym badz pancernym.

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: czwartek, 11 czerwca 2009, 14:08 
Generał Dywizji
Generał Dywizji

prezka napisał(a):
a co mam robić ??? [...], nawińcie -co byście chieli aby wam pokazywać ? niewybuchy już wiem -co jeszcze aby nie urazić co nie któych :1 :1 :1

Ty już lepiej nic nie pokazuj, bo chyba jesteś za duży na pokazywanie. a tak serio to jeśli ktoś w społeczeństwie potrafi się zachować to nie jest szykanowany. widać twoje podejście od samego początku było negatywne wiec po co mamy ci udowadniać że warto tu być. nie podoba ci się to idź na inne forum. Ja uważam że tu jest mnóstwo mądrych osób, których wiedza jest nie oceniona i dziękuje za udostępnianie jej. gdybyś choć trochę docenił starania innych i nie czepiał się głupot na pewno nikt by tu cię nie szykanował. na szacunek trzeba sobie zasłużyć.

pozdrawiam INEZ

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: czwartek, 11 czerwca 2009, 14:48 
Starszy Sierżant
Starszy Sierżant

Dajcie spokój już z tymi zgryzliwymi epitetami. Szczątki wraku jak dla mnie to są interesujące i miło je ogladałem. Zawsze jakieś nowe doswiadczenie.

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: czwartek, 11 czerwca 2009, 15:15 
Użytkownik zbanowany
Użytkownik zbanowany

''tak serio to jeśli ktoś w społeczeństwie potrafi się zachować to nie jest szykanowany. "" -------------w któym momencie nie porafiłem sie zachować prosze podać przykłd .dalej ''widać twoje podejście od samego początku było negatywne " na począku napisałem -na pierwszym zdjęciu resztki opancerzenia ----dalej że samolot był uzbrojony ale takich zdjęć nie pokazuje wiec o co chodzi ????? a to na koniec bełkot -zostawiam bez kometarza ---------- ''wiec po co mamy ci udowadniać że warto tu być '' :1 :1 :1

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: czwartek, 11 czerwca 2009, 15:23 
Użytkownik zbanowany
Użytkownik zbanowany

zapomniałem jeszcze dodać ,że jak ktoś tu napisał -być może pomyliłem działy -ale widziałem podobne tu wątki -ale ok z tym muszę się zgodzić przepraszam wszystkich oburzonych - i prosze moderatora o umieszcze we właśćiwym dziale - ale muszę wam powiedziieć że jeszcze zawitam tu na kolekcjach nie raz :) :) :) dostałem pare widomości od forumowiczów oni mają odmienne zdanie - tak trzymajcie :1 :1

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: czwartek, 11 czerwca 2009, 17:58 
Porucznik
Porucznik

Jakieś 3 lata temu była tam jeszcze chłodnica i koła. Dwa lata temu już tego nie było. :)

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: czwartek, 11 czerwca 2009, 18:05 
Użytkownik zbanowany
Użytkownik zbanowany

Cytuj:
zawitam tu na kolekcjach nie raz dostałem pare widomości od forumowiczów oni mają odmienne zdanie - tak trzymajcie

Spoko zapraszamy chętnie zobaczymy co tam jeszcze trzymasz w zanadrzu.Tylko proszę Cie nie nadymaj się już tak
już wszyscy wiedzą że jesteś tym "znanym" hukiem 100 z odkrywcy.Pozdrawiam i czekam na fotki ;) :1

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: czwartek, 11 czerwca 2009, 18:39 
Moderator
Moderator

icho napisał(a):
już wszyscy wiedzą że jesteś tym "znanym" hukiem 100 z odkrywcy.

Huk 100 to Ty :o .......... no popatrz, jak sie to człowiek pomylic moze ....na Odkrywcy wydawałeś sie być gościem poukładanym i całkiem do rzeczy .... nie to co tu :666

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: piątek, 12 czerwca 2009, 09:36 
Użytkownik zbanowany
Użytkownik zbanowany

odstojnik

Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: piątek, 12 czerwca 2009, 09:53 
Użytkownik zbanowany
Użytkownik zbanowany

Argo napisał(a):
icho napisał(a):
już wszyscy wiedzą że jesteś tym "znanym" hukiem 100 z odkrywcy.

Huk 100 to Ty :o .......... no popatrz, jak sie to człowiek pomylic moze ....na Odkrywcy wydawałeś sie być gościem poukładanym i całkiem do rzeczy .... nie to co tu :666

proszę cię pokaż gdzie sie pomyliłeś - i w którym miejscu byłem nie poukładany - lub nie byłem sobą z odkrywcy od samego początku nic wam nie pasi - cały czas szykany i ja mam sie wam tłumaczyć -ale z czego ? że mam swoje zdanie ? wy macie swoje -przecież nie musicie tu wchodzić i mnie czytać - nikogo nie obraziłem szukacie dziury w całym hehehehehe moje fotki działają na was jak czerwona płachta - jestem jeszcze na innych forach tam nie mam takich problemów - rozumiem przyszedłem z zewnątrz i nie na kolanach całując was po butach - i proszę już nie piszcie nic o moim zachowaniu bo nie mam nic sobie do zarzucenia - no ale jeżeli wam nie zależy nowych wątkach na forum nic na to nie poradzę kiście sie - ale sądzą po wiadomościach od innych wy to nie całe forum -pozdro

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: piątek, 12 czerwca 2009, 10:11 
Moderator
Moderator

Twoje fotki szczerze mowiac, nie dzialaja na mnie jak czerwona płachta ( cokolwiek by to znaczyło) bo nie pokazales tu na razie nic co by ( mnie przynajmniej) rzuciło na kolana ........ a co do Odkrywcy ..... mimo ze z zalozenia sie tam nie udzielam, czytalem twoje posty, jesli jestes Hukiem 100 ( bo dalej nie jestem co do tego przekonany) to stwierdzam ze pisales tam zdecydowanie bardziej do rzeczy..... no ale Twoj wybor ....... nikt tu nikogo na sile nie trzyma.

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: piątek, 12 czerwca 2009, 11:45 
Generał Brygady
Generał Brygady

echhhhhhhh Hukowi 100 znudzilo sie juz po 10 razy te same foty wrzucac na odkrywcy teraz bedzie spanowal to forum.... i wszytskie watki ....

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: piątek, 12 czerwca 2009, 12:16 
Użytkownik zbanowany
Użytkownik zbanowany

OnyX ty wpadłeś na to wcześniej echhhhhhhh

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: piątek, 12 czerwca 2009, 12:30 
Użytkownik zbanowany
Użytkownik zbanowany

Argo nie odpowiedziałeś na nic żadnej merytoryki i dalej kręcisz wyimaginowane zarzutu :) :) :) OnyX miaił racje co mój wątek to kręcę spam ;) ;) a może OnyX chcesz poczytać jaki ty spam kręciłeś ? no ale chyba tu masz drugą osobowość nie tak jak na Cafe i Odkrywcy -pozdrawiam -jeszcze raz pisze proszę omijać moje wątki

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: piątek, 12 czerwca 2009, 12:35 
Użytkownik zbanowany
Użytkownik zbanowany

a dam jeszcze a co mi tam :)

Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 63 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]