Teraz jest czwartek, 26 marca 2026, 08:13

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 63 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: piątek, 12 czerwca 2009, 13:07 
Moderator
Moderator

Prezka ...a kim ty jestes ze ja mam obowiazek ustosunkowywac do twoich pretensji czy innych zalow ..... a dowartosciowuj sie dalej swoimi złomami ;)

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: piątek, 12 czerwca 2009, 13:28 
Generał Broni
Generał Broni

Prezka, powiem Ci szczerze, ze takich kolorowych odlamkow (zwlaszcza z ace z ktorym chodzisz) to na miejsach działań lotnictwa (Ił-y) znajdzie sie mnostwo i przyznam ze do glowy mi nigdy nie przyszlo by to fotografowac i wstawiac, a gdy kiedys kilka przytargalem do domu i ulokowalem w piwnicy to ojciec podczas porzadkow wyniosl mi na złom :)

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: piątek, 12 czerwca 2009, 15:30 
Użytkownik zbanowany
Użytkownik zbanowany

dzieki za iformacje- wiem że Ił2 to nie rarytas -zgadza sie tez że takie znaleziska trafiają sie bez wykrywacza -ale to chyba dobrze - a co do piwnicy to u mnie było odwrotnie -to ojciec po wojnie znosił do piwnicy -gdybym ci jeszcze mógł w czymś pomóc -to chęnie -wal na priva -pozdrawiam

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: piątek, 12 czerwca 2009, 18:45 
Użytkownik zbanowany
Użytkownik zbanowany

Cytuj:
cały czas szykany

Co ty pieprzysz kolego :n jakie szykany :que

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: piątek, 12 czerwca 2009, 20:08 
Użytkownik zbanowany
Użytkownik zbanowany

prezka napisał(a):
dzieki za iformacje- wiem że Ił2 to nie rarytas -zgadza sie tez że takie znaleziska trafiają sie bez wykrywacza -ale to chyba dobrze - a co do piwnicy to u mnie było odwrotnie -to ojciec po wojnie znosił do piwnicy -gdybym ci jeszcze mógł w czymś pomóc -to chęnie -wal na priva -pozdrawiam

prezka.... wybacz.... ale Ty jakoś bojowo nastawiony Jesteś... Wyluzuj.... świat jest piękny i tu nie Masz wrogów.... zmień tylko Swoje wrogie nastawienie do rozmówców... nikt tu Tobie źle nie życzy :za
Pozdrawiam

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: piątek, 12 czerwca 2009, 21:29 
Użytkownik zbanowany
Użytkownik zbanowany

Szofer dzięki masz racje już wyluzowałem - a tym bardziej po przeczytaniu waszego motto na stronie głównej ------------------------------------------------Drogie Poszukiwaczki i Drodzy Poszukiwacze!

Z nieukrywaną dumą zapraszamy Was na jeden z najstarszych i największych portali Poszukiwaczy Skarbów. Naszą chlubą jest nasze Forum, na którym bywa i pisze codziennie kilkaset osób, kilkuletnia baza wiedzy, szereg artykułów (w tym opracowania prawdziwie unikalne o zdecydowanie poznawczym charakterze), ciekawe i wzbudzające emocje poszukiwacza galerie, a także garść wiedzy z pokrewnych dziedzin. Serwis ten jak i forum mają Wam pomóc w rozwijaniu Waszych pasji, odpowiedzieć na Wasze pytania, wreszcie pomóc w przeżyciu prawdziwej Przygody. To miejsce nie tylko dla eksploratorów, lecz także dla pasjonatów historii, kolekcjonerów militarii i monet, historyków, otwartych umysłem archeologów, miłośników własnego regionu i wszystkich tych, którzy chętnie rozmawiają i słuchają o wszystkim, co możemy określić mianem "skarb".

Dołącz do nas!

Team PoszukiwańSkarbów.com

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: piątek, 12 czerwca 2009, 22:06 
Generał Brygady
Generał Brygady

Ja pierdzielę, dawno nie byłem na forum, wchodzę sobie poczytać co tam ludzie znajdują, zaczynam pierwszy wątek w dziale który mnie najbardziej ciekawi i tylko oczy mi się robią coraz większe... To już nie to forum co kiedyś... A w regulaminie było coś o utrzymywaniu wysokiego poziomu merytorycznego i nie pisania postów offtopic (kiedyś przynajmniej)...

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: piątek, 12 czerwca 2009, 23:07 
Użytkownik zbanowany
Użytkownik zbanowany

prezka napisał(a):
Szofer dzięki masz racje już wyluzowałem - a tym bardziej po przeczytaniu waszego motto na stronie głównej ------------------------------------------------Drogie Poszukiwaczki i Drodzy Poszukiwacze!

Z nieukrywaną dumą zapraszamy Was na jeden z najstarszych i największych portali Poszukiwaczy Skarbów. Naszą chlubą jest nasze Forum, na którym bywa i pisze codziennie kilkaset osób, kilkuletnia baza wiedzy, szereg artykułów (w tym opracowania prawdziwie unikalne o zdecydowanie poznawczym charakterze), ciekawe i wzbudzające emocje poszukiwacza galerie, a także garść wiedzy z pokrewnych dziedzin. Serwis ten jak i forum mają Wam pomóc w rozwijaniu Waszych pasji, odpowiedzieć na Wasze pytania, wreszcie pomóc w przeżyciu prawdziwej Przygody. To miejsce nie tylko dla eksploratorów, lecz także dla pasjonatów historii, kolekcjonerów militarii i monet, historyków, otwartych umysłem archeologów, miłośników własnego regionu i wszystkich tych, którzy chętnie rozmawiają i słuchają o wszystkim, co możemy określić mianem "skarb".

Dołącz do nas!

Team PoszukiwańSkarbów.com

A miałeś wyluzować.... :) a szukasz konfrontacji.... nie bardzo rozumiem :que :piwo

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: piątek, 12 czerwca 2009, 23:16 
Porucznik
Porucznik

To chyba i ja dorzuce swoje 2 grosze bo swojego czasu miałem podobny problem. Fakt krezka niepotrzebnie się unosi, jest złośliwy i cyniczny a tym nic nie wskóra bo nikt nie będzie pozniej reagowal na jego posty i zapytania. Nie ma sensu się tak ostro bronic, niczym atakowany maly chlopiec przez kolegow w piaskownicy, ale z drugiej strony PS to forum ze stara gwardia która trzyma się już razem dosc dlugo, niektórym nawet wydaje się ze pozjadali wszystkie rozumy, bo jak inaczej nazwac to ze szczatki samolotu szturmowego sa tylko kawalkami nikogo nieinteresujących „blach”? Nawet jeśli nie był rzadkim radzieckim samolotem. Niech sobie leza w waszych miejscowościach nawet pod samym domem, to jednak kogos z forum nadal może to zaciekawic.
Na dodatek wlasnie tacy których mam na mysli przynajmniej w dziale Uzbrojenie, sami nie stworzyli ani jednego ciekawego tematu, albo po prostu nie chca pokazywac publicznie swoich wykopanych „skarbow”?
Wiem co pisze bo przejrzalem wszystkie ze 148 strony, jeszcze w tedy gdy w tych starszych postach były zdjęcia (obecnie już sa wyczyszczone) i gdy na niektóre z nich zerkam do tej pory az zapieraja dech w piersiach i najczęściej sa to znaleziska młodych, zdeterminowanych chłopaków, niekoniecznie z taka „ogromna” wiedza jak np. panow moderatorow, ale za to z wielka pasja.
Niestety pod ostrzałem wlasnie tej starej gwardii, podejrzewam że ze zwyklej zazdrości, czepiajac się dosłownie wszystkiego, po prostu obrazili się i odeszli z tego miejsca. Sami teraz zobaczcie jak ono wyglada? PUSTKI, wlasnie przez to ze wyganialiście każdego któremu „cos nie pasowalo” zamiast porozmawiac skoro laczy nas wspolna pasja.
Oczywiście nie mowilem o wszystkich a nawet nie o większość, raczej jednostkach. Bo sa tu jeszcze na szczęście uczynni z wiedza, od których można się uczyc, ale skoro krezka chciał pokazac to na kilku forach to jego sprawa i to nawet dobrze.
Takze bledne kolo sie tworzy, niech wiec obie strony odpuszczą bo zadna pierwsza widze nie ustapi ;) a Ty krezka dalej wstawiaj foty na co trafiles, kogo nie interesuje nie musi wchodzic i komentowac

Pozdrawiam ZaitSSev

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: piątek, 12 czerwca 2009, 23:29 
Użytkownik zbanowany
Użytkownik zbanowany

Zdaje mi się że zaczęło się od tego wpisu....

"...okazało sie iż samolot był uzbrojony -w rumowisku odnalazłem pociski rakietowe w które był uzbrojony -aż dziw bierze czemu nie wywaliło ich podczas uderzenia o ziemie -nie pokazuje ich na fotkach -bo jestem przeciwny eksponowaniu takich znalezisk (i piętnuje takie fotki ) -pozdro ..."

I ja też nie rozumiem dlaczego nie miałbym obejrzeć na zdjęciu czegoś co mi może urwać conieco... :que . Cała reszta to skutek tego wpisu.
Pozdrawiam.

P.s.
Może za bardzo się nie udzielam, ale jakoś nie poczułem GTW (Grupy Trzymającej Władzę) na tym forum ;)

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: piątek, 12 czerwca 2009, 23:37 
Porucznik
Porucznik

Moze wlasnie dlatego ze sie nie wychylasz? ;) Sprobuj kiedys wyskoczyc z jakas rewelacja to sie moze przekonasz (ja wiem bo bylem juz zbanowany) :)
A te pociski wcale nie sa az tak irytujace, skoro nie chce to trzeba to uszanowac, kiedys pewien osobnik pokazywal UR-a tylko ze wybrane czesci w poucinanych fotkach zartujac ze to streaptease, to dopiero bolalo :(

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: piątek, 12 czerwca 2009, 23:40 
Użytkownik zbanowany
Użytkownik zbanowany

A za jaką to rewelację jest się zbanowanym na tym forum :que

Będę wiedział o czym nie pisać :)

P.s.
za ostrzeżenie przed rozrywką chyba tu nikt nikogo nie zbanował....?

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: sobota, 13 czerwca 2009, 09:13 
Generał Dywizji
Generał Dywizji

Z tego co pamietam pierwsze boje kolega przeszedl przy amataroskiej akcji czolgowej. Potem dlaczego dostal bana to juz nie mam pojecia.

Co do dzialu uzbrojenie to niestety ludzie sie tez boja. Zobaczcie do dzialu media co sie tam dzieje. Nie ma dnia aby strona :cop nie donosila o kolejnym sukcesie swoich organow. A przeciez chyba kazdy poszukiwacz chce sie cieszyc swoja kolekcja i zyc wspokoju. Dlatego tez podjezewam, ze wiekszosc ludzi zaprzestala chwalenia sie wykopami, nowymi trafieniami pasujacymi do dzialu uzbrojenie.

Co do starej gwardi, mysle ze wypowiedz tego usera bardziej siwadczyla o tym, iz jego te czesci nie iteresuja bo na przyklad zbiera hmmm monety.

No dobra z mojej strony to na razie tyle.

Tym razem Le.i.g :)

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: sobota, 13 czerwca 2009, 13:35 
Moderator
Moderator

Le.I.G.18 & Inez masz racje teraz przez tą głupia ustawe strach głupjej łuski nie przewierconej wstawić,a co mówic o reszczcie...

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: sobota, 13 czerwca 2009, 14:00 
Moderator
Moderator

tu nie chodzi tylko o ustawę
nawet w przypadku fantów nie podpadających pod paragraf a posiadających znaczną wartość materialną istnieje obawa ludności że ktoś by mógł na tej podstawie trafić do delikwenta i mu chałupę posprzątać :)

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 63 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]