Teraz jest niedziela, 18 stycznia 2026, 01:56

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 59 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: wtorek, 22 września 2009, 22:54 
Generał Broni
Generał Broni

Armand - Twoje piszczałki cieszą chyba TYLKO Ciebie - ale skoro ubzdurałeś już sobie , że masz pozycję na rynku i w dodatku jesteś konkurencją dla minelaba - to w tym momencie kończy się merytoryczna dyskusja a zaczyna bujanie w obłokach.
Nie będę Ci zabierał Twego niezbywalnego prawa do posiadania racji - sam wiesz jaki robisz SZAJS i sam wiesz jak on ma się do Porządnego sprzętu, jakim niewątpliwie są x-terry
Poza tym przeczytaj powoli i ze zrozumieniem CAŁY mój post o x-terce - gdybym był z niej niezadowolony - nie biegałbym trzeci sezon z tą serią sprzętu.
Pozdrawiam i radzę zmień lekarza - - - ten Cię oszukuje ;)

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: środa, 23 września 2009, 16:47 
Generał Brygady
Generał Brygady

Mocowanie sondy jest rzeczywiście do d...y,ja co prawda swojej nie uszkodziłem,ale pare razy ciepło mi się zrobiło.Nie dokręcam śruby na maksa,cewka jest lekko lużna,jak o coś zahacze to się po prostu lekko przekrzywii,i...na razie jakoś mi się udaje :) .Sam wykrywacz-po dwoch latach dosyć intensywnego uzytkowania,i po porownaniu z poprzednimi uważam za przereklamowany-cena-osiągi.Drugi raz bym nie kupił... :) Pozdrawiam.

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: środa, 23 września 2009, 16:57 
Użytkownik zbanowany
Użytkownik zbanowany

marekfx napisał(a):
Mocowanie sondy jest rzeczywiście do d...y,ja co prawda swojej nie uszkodziłem,ale pare razy ciepło mi się zrobiło.Nie dokręcam śruby na maksa,cewka jest lekko lużna,jak o coś zahacze to się po prostu lekko przekrzywii,i...na razie jakoś mi się udaje :) . Sam wykrywacz-po dwoch latach dosyć intensywnego uzytkowania,i po porownaniu z poprzednimi uważam za przereklamowany-cena-osiągi.Drugi raz bym nie kupił... :) Pozdrawiam.

Tak masz rację kup armanda :n

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: środa, 23 września 2009, 17:06 
Generał Broni
Generał Broni

Zapytałem czy w nowej serii x-terry czyś się różnią te mocowania czy są identyczne to nikt nie odpowiada tylko karmicie tego trolla Armanda. Może ktoś komu się połamało wrzucić zdjęcie, żebym wiedział o co dokładnie chodzi ??

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: środa, 23 września 2009, 19:10 
Kwatermistrz
Kwatermistrz

Uważam, że BRAT_MIH przesadził z formą określenia mojej osoby. Może moje wypowiedzi są kontrowersyjne, ale ja nikogo nie obrażam i wymagam tego od innych. Przypominam, że internet nie jest anonimowy jak się zdaje koledze BRAT_MIH i istnieją środki prawne do ochrony dóbr osobistych.
Zwracam się do moderatora działu o interwencję celem usunięcia określenia mojej osoby.

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: środa, 23 września 2009, 19:20 
Moderator
Moderator

Armand wyloguj się,aswoje wykrywki oddaj np.do muzeum techniki dział wczesne lata 80-te (tam je docenią) :) i po problemie

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: środa, 23 września 2009, 19:32 
Generał Brygady
Generał Brygady

Icho używałeś kiedyś x70?Ja wyraziłem tylko swoją opinie na temat tego sprzętu,Ty pewnie nawet go w ręku nie miałeś.Co nie ktorzy są żenująco niemili,Wiocha...

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: środa, 23 września 2009, 19:37 
Użytkownik zbanowany
Użytkownik zbanowany

marekfx napisał(a):
Icho używałeś kiedyś x70?Ja wyraziłem tylko swoją opinie na temat tego sprzętu,Ty pewnie nawet go w ręku nie miałeś.Co nie ktorzy są żenująco niemili,Wiocha...

Ja również wyraziłem swoje zdanie,a że jesteś prostak to nie zrozumiałeś aluzji i zgodzę się z tobą wyszła z ciebie wiocha, jest takie powiedzenie
które pasuje do ciebie jak ulał : Człowiek wyjdzie ze wsi ale wieś z człowieka nigdy. Miłego wieczoru życzę

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: środa, 23 września 2009, 19:41 
Forum Thesaurus - Użytkownik Zbanowany
Forum Thesaurus - Użytkownik Zbanowany

Armand napisał(a):
Uważam, że BRAT_MIH przesadził z formą określenia mojej osoby. Może moje wypowiedzi są kontrowersyjne, ale ja nikogo nie obrażam i wymagam tego od innych. Przypominam, że internet nie jest anonimowy jak się zdaje koledze BRAT_MIH i istnieją środki prawne do ochrony dóbr osobistych.
Zwracam się do moderatora działu o interwencję celem usunięcia określenia mojej osoby.

Nawet tuzin wyroków skazujących za zniesławienie nie zmieni opinii o Tobie i Twoich wykrywaczach.

http://www.youtube.com/watch?v=ofhYoKeUpQM

:)

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: środa, 23 września 2009, 19:48 
Użytkownik zbanowany
Użytkownik zbanowany

kuba_gd napisał(a):
Armand napisał(a):

Nawet tuzin wyroków skazujących za zniesławienie nie zmieni opinii o Tobie i Twoich wykrywaczach.

Hahaha ale ten tekst jest jak z misia "zaświeca się dioda świecąca" cóż za profesjonalizm :n

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: środa, 23 września 2009, 19:48 
Generał Broni
Generał Broni

Armand napisał(a):
Uważam, że BRAT_MIH przesadził z formą określenia mojej osoby

Trollem Armanda nazwałem Twój wtrącony wątek, który nic nie wnosił do tematu. Trollowanie polega na zamierzonym wpływaniu na innych użytkowników poprzez wysyłanie napastliwych, kontrowersyjnych, często nieprawdziwych przekazów, czy też poprzez stosowanie różnego typu zabiegów erystycznych. Trollowanie jest złamaniem jednej z podstawowych zasad netykiety.
Nie znam Cię osobiście, nie miałem w dłoniach Twojej wykrywki i nie chciałem Cię obrazić gwoli wyjaśnienia.

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: środa, 23 września 2009, 19:55 
Moderator
Moderator

kuba_gd napisał(a):
Armand napisał(a):

hahaha :jump Powaliłl mnie to :1 Zajebiste :1 Bareja w najlepszym wydaniu :1 Dobre Kuba :1

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: środa, 23 września 2009, 20:05 
Moderator
Moderator

moze i nie na temat ale i to mnie powaliło http://www.youtube.com/watch?v=TXi8A1sKSOM

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: środa, 23 września 2009, 22:20 
Kwatermistrz
Kwatermistrz

BRAT_MIH, przyjmuję wyjaśnienie, o sprawie zapomniałem.

Do prześmiewców filmiku. Nie wszyscy są tacy inteligentni jak Wy, dlatego powstał ten krótki instruktaż. Może wydać się śmieszny i nieudolny, ale pokazuje sens działania testera przerwy w przewodzie. I o to mi chodziło. Pokażcie swoją twórczość filmową, też się pośmiejemy. I dzięki za reklamę :pa

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: czwartek, 24 września 2009, 06:42 
Użytkownik zbanowany
Użytkownik zbanowany

Armand napisał(a):
BRAT_MIH, przyjmuję wyjaśnienie, o sprawie zapomniałem.

Do prześmiewców filmiku. Nie wszyscy są tacy inteligentni jak Wy, dlatego powstał ten krótki instruktaż. Może wydać się śmieszny i nieudolny , ale pokazuje sens działania testera przerwy w przewodzie. I o to mi chodziło. Pokażcie swoją twórczość filmową, też się pośmiejemy. I dzięki za reklamę :pa

Dokładnie masz rację ten filmik jest jak twój sprzęt: śmieszny i nieudolny :n

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 59 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]