ZaitSSev napisał(a):
Witam
Wreszcie się wyzyje na Proximie, dalem jej szanse już przez 1,5 roku :) wiec od początku, to nie jest dobry sprzet na drobnice i nikt mnie do tego nie przekona, bo? Już w troche bardziej zaśmieconym terenie jest niestabilny, niedokładny i bywa ze traci sygnaly. Ile ja juz czasu stracilem w terenie na takie bezsensowne kopanie przeklamanych sygnalow.
To jest wykrywka militarna i w tedy dopiero można się nia w pelni cieszyc.
Nie zgodze sie-przesiadlem sie z Proximy na Etraka i wcale nie jestem az tak zachwycony ta zamiana.Teraz to dopiero sie naslucham i okopie....fakt ze chodze z duza cewka ,konieczny przy niej jest juz pinpoint.Malzonka chodzaca teraz z Proxima ma /fart czy..? / podobne efekty z monetkami a na drobniutkich denarkach jest nawet lepsza... Ale jak czytam ze chodzisz na "jednoczesnym" z wycieciem do zera to co sie dziwic ze Ci nie widzi-wlasnie drobne srebrne monetki pokazywane sa na pograniczu zelaza i folii-i dyskryminacja musi byc nizsza ja uzywam -20 /a widze ze inni nawet -30/ i oczywiscie dynamik.
Sprobowalbys pochodzic u nas na polach-to bys dopiero zobaczyl co to jest stabilnosc, grunt i smietnisko- tysiac lat zasmiecania i przemyslu....+ tony pylow z hut zelaza i cynku i olowiu ktore trafily do gleby...