Teraz jest czwartek, 18 września 2025, 11:46

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 25 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: poniedziałek, 16 sierpnia 2004, 15:48 
Porucznik
Porucznik

trzody narobiłeś i tyle, psujesz o nas tylko opinie :n :n :n

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: poniedziałek, 16 sierpnia 2004, 15:54 
Moderator
Moderator

Witam

Pierwszy raz do początku kiedy zawitałem na Forum czytam taką historię. Człowieku przez takich ludzi jak ty odechciewa mi się kopać!!! Ja staram się jak mogę, rozmawiam z ludźmi podczas poszukiwań, próbuje zainteresować ich moim hobby, sprawić by choć trochę zrozumieli na czym to wszystko polega, zakopuje dołki, staram się po sobie zostawić jak najlepsze zdanie. Niestety ty PITER nie wyznajesz chyba żadnych wartości, a pojęcie słowa „własność prywatna” jest Tobie zupełnie obce liczy się tylko łup, nieważne jakimi środkami pozyskany. Człowieku, twoje kombinacje, załatwianie lewych papierów i działanie pod osłoną nocy sprawia że nie mogę Cię inaczej nazwać jak zwykłym złodziejem. Nie zasługujesz na miano poszukiwacza bo taki człowiek postępuje całkowicie inaczej. Dałeś plamę na całej linii świadomie postępując mimo iż koledzy ostrzegali cię jak to wszystko wygląda. Jeżeli jesteś zdolny do takiego działania to już wyobrażam sobie jakie pobojowisko zostawiasz na miejscówce w lesie. Może tak jak nasi koledzy z Ukrainy wyrywasz pomniejsze drzewa? Porażka Człowieku......ładne Nam świadectwo dajesz w oczach społeczeństwa.

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: poniedziałek, 16 sierpnia 2004, 17:10 
Podpułkownik
Podpułkownik

I tak ma umoczone. Przecież wcześniej się dopytywał, robił rozpoznanie, rozmawiał z policjantem i jakąś urzędniczką. Nie ma siły żeby nie wpadł. Aby patrzeć jak będzie miał nalocik na chatę. I dobrze mu tak.

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: poniedziałek, 16 sierpnia 2004, 17:47 
Administrator Honorowy
Administrator Honorowy

PITER napisał(a):
A niemcy to moze inaczej robią... Zazdrosc jest niezdrowa... PITER.

To nie jest forum giertycha i samoobrony, wiec oszczedz sobie. Od poczatku grales mi Twoimi durnymi postami na nerwach, wiedz jednak, ze jesli pojawi sie kolejna genialna ustawa, to przyczyniles sie do jej genezy nie tylko Twoimi uczynkami, ale i przechwalaniem sie Twoja glupota i lamaniem prawa.

Tak naprawde sprawa smierdzi i jesli pojawia sie konsekwencje, to winna bedzie tylko Twoja smieszna pycha i nadecie. Jesli nie chcialo Ci sie nawet zakopac dolka tylko po to, by potem smiac sie "z miny" wlascicieli na jego widok, to znaczy, ze nie tylko jestes :usta, ktory chwali sie jeszcze swoja glupota, lecz robisz wszystko, aby wskazac owej kobiecie, ze cos sie dzialo pod jej nieobecnosc. Wiele osob dziala w sferze "kreatywnej eksploracji", aby moc kopac "to i tam tu i owdzie", lecz takiej glupoty to ja jeszcze nie widzialem.

Bacchus

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: poniedziałek, 16 sierpnia 2004, 18:02 
Generał Broni
Generał Broni

witam

zawsze mnie zastanawialo jak to sie dzieje,
ze taka beznadziejna podpucha,
jaka jest cala ta historia,
poczawszy od tytulu postu, poprzez
kolejne etapy historii, bardzo elastyczne
w kontekscie poprzedzajacych je postow,
budzi takie emocje,
z jednej strony to dobrze, no bo na
pewne zachowania trzeba reagowac,
potepiac i trudno sie oprzec
napisaniu kilku slow,
ale z drugiej tak naprawde szkoda troche czasu
na rozbudzanie wyobrazni autora;

a tak na marginesie, gdzies w tle pojawila sie
uwaga o wysokim stopniu autora,
zobacz Piter, znowu sie czepiam,
ale chlopie to powinno cie mobilizowac
do sensownych wypowiedzi a nie
pogoni za generalem, bo w takim wypadku,
za jakis czas ryzykujesz zadziwienie u czytelnikow
swoich postow..
tyle ich juz napisal i w dalszym ciagu nic sensownego..
jak to mozliwe..? ;)

to tyle z mojej strony, moze to wzbudzi u autora
odrobine autorefleksji polaczonej z samokrytyka
i postanowieniem zmiany pewnych torow myslenia,
o ile nie jest w tej kwesti za pozno..

pozdrawiam
marti

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: poniedziałek, 16 sierpnia 2004, 20:47 
Użytkownik zbanowany
Użytkownik zbanowany

Powinniście sie wulgaryzm leczyć!!! Szukajcie dalej monet na polach, wulgaryzm głuptoy i wysyłajcie sobie życzenia urodzinowe - wy wulgaryzm towarzystwo wzajemnej adoracji!!! wulgaryzm WAS i to całe śmieszne forum!!! Możecie mnie zbanować i obciągnąc - lata mi to setką koło wulgaryzm!!! Trzymajcie się bajbusy i moderatorzy waszego JAŚNIE WIELKIEGO I NIEDOTYKALSKIEGO wulgaryzm gremium.
FUCK YOU ALL!!! PITER.

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: poniedziałek, 16 sierpnia 2004, 20:53 
Starszy Chorąży Sztabowy
Starszy Chorąży Sztabowy

No i wyszło szydło z worka. :kolko

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: poniedziałek, 16 sierpnia 2004, 21:50 
Administrator Honorowy
Administrator Honorowy

Marti napisał(a):
zawsze mnie zastanawialo jak to sie dzieje,
ze taka beznadziejna podpucha [...]
budzi takie emocje

Marti, przy znajomosci wiekszosci lub wszystkich postow Pitera nigdy nie mialem watpliwosci, ze to nie podpucha - m.i. poniewaz brak mu w ogole fantazji to stworzenia takowej.

PITER napisał(a):
[...]PITER.

Wiec jesli tak pier... nas i to forum, to podziwiam ten masochistyczny trud, z ktorym raczyles nas tyloma arcygenialnymi postami. Ciesze sie, ze opuszczasz nasze :usta forum. Placz powstrzymamy, od dzisiaj bedziemy sie znowu drapac we wlasnym gronie po plecach.

Bacchus

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: wtorek, 17 sierpnia 2004, 00:21 
Weteran
Weteran

Witam.

Z uwagi na zachowanie Pitera- temat zostaje zablokowany.

India.

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: wtorek, 17 sierpnia 2004, 09:17 
Administrator Honorowy
Administrator Honorowy

No i widzisz PITER... (bo już teraz tylko czytać możesz) jakie z Ciebie dziecko pozbawione kultury? Powinieneś się leczyć, bo takie nerwowe zachowania Ci w życiu nie przysłużą... Nawyzywałeś nas, wcześniej dałeś pokaz swojej głupoty jako SS-man. I po co to? Jesteś zadowolony ze swojej "twórczości"?

Nie jesteśmy Towarzystwem Wzajemnej Adoracji, lecz grupką ludzi o tych samych zainteresowaniach i potrafimy się kulturalnie wypowiadać, odnosić do siebie itp. To nas od Ciebie odróżnia, bo na drodze ewolucji, to Ty jeszcze jesteś małpą (nie obrażając małp), która do tego jeszcze nie zeszła z drzewa... No cóż, mam nadzieję, że BANany Ci smakują... Ty już nie pierwszy raz dałeś pokaz swojego zachowania - ten ban nie jest pod wpływem chwili, Ty na niego zapracowałeś i to bardzo solidnie.

Zastanów się nad sobą i zmień swoje zachowanie - pamiętaj, że Twoje posty świadczą o Tobie i one po wsze czasy będą wisieć w internecie. Jak dorośniesz, to sam zobaczysz jakie głupoty wypisywałeś...

Już wspomniałem przy aferze grubegobilona, że będziemy obserwować nowych użytkowników - Tobie to powtórze. Jeśli się zarejestrujesz jako ktoś inny, to z takim zachowaniem jak Twoje szybko zostaniesz zdemaskowany (bo słoma Ci z butów wychodzi) i zabanowany.

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 25 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]