Wy tu se śmichy- chichy, a taka łuska to nie w kij pierdział:
http://forum.gothic.phx.pl/showthread.php?t=1988
Cytuj:
Smocza krew i łuski
Reeboq
25-04-04, 19:15
Mam pytanie. Czy Smocze łuski i krew mogą się jakoś przydać Paladynowi, oprócz sprzedania? I jeżeli zabiłem smoka, nie znałem umiejętności ich ściągania i potem się nauczę, wrócę do jego ciała, to będzie to można ściągnąć? Za odpowiedzi dziękuję.
szczepek
25-04-04, 19:32
Kowal Jan w GD, może odkupić od CIebie smocza krew po wyższej cenie, ale nie wiem, czy to działa na paladynie. Smocze łuski...hm..raczej tylko do sprzedania po "normalnej" cenie, zwykłym handlarzom.
Tak, możesz wrócić i splondrować ciało smoka;p. Jednak to chyba w tym samym rozdziale musisz wrócić, ale nie jestem pewien.
Anya
25-04-04, 19:47
Ymmm troche nie bardzo z tymi smoczymi krwiami i luskami, dlatego ze Paladyni nie maga sie uczyc tych umiejetnosci (no chyba ze grasz na kodach), maga sie ich uczyc tylko Lowcy Smokow, a co do wrocenia sie to to dziala i nie zaleznie od ktroego rozdzialu tam pojdziesz, zawsze smok bedzie lezal zabity i czekal az go ktos ograbi.
W-o-j-a-S
25-04-04, 20:03
jak to nie :shock: paladynem można się nauczyć spuszczania krwi i zabierania łusek bez kodów trzeba iść do tego myśliwego w pancerzu z płytek pełzaczy co stoi z Gornem niedaleko smoka kamiennego i on cie nauczy a potem ten kowal z zamku odkupuje je od ciebie i dostajesz za to nietylko kase ale i doświadczenie
Taiffun
03-05-04, 01:15
luski i krew dla paladyna lbo maga?
to tak jak lzy innosa dla lowcy!
tylko jeden plus-mozna na tym zarobic.
Gurthang
03-05-04, 11:18
Ten myśliwy nazywa się Gestalh