paulus napisał(a):
Odnośnie Twego linka Sopel74 zacytuję kilka słów tam napisanych cyt .... Celowo przywiozłem też na testy inne, zachodnie wykrywacze, żeby sprawdzić jak się mają zasięgi Proximy do potencjalnych konkurentów. Nie będę tu wymieniał nazw tych sprzętów bo nie o to tu chodzi, ale jestem zdania, że tylko takie testy w realnych warunkach terenowych, kiedy cel nie jest jeszcze wykopany, są coś warte.....Wiesz co o tym myślę ???? PO PIERWSZE W CZYM BYŁ PROBLEM Z PODANIEM NAZWY ZACHODNICH SPRZĘTÓW DO JAKICH BYŁA PORÓWNYWANA PROXIMA NO W CZYM SKORO MIAŁ TO BYĆ WIARYGODNY TEST PORÓWNAWCZY dodam że piszący ten artykuł napisał cyt ....Nie będę tu wymieniał nazw tych sprzętów bo nie o to tu chodzi....NO TO PYTAM O CO SKORO TO TEST PORÓWNAWCZY CZY CHODZI O REKLAMĘ NO BO Z CZYM PORÓWNYWAŁ Z RÓŻDŻKĄ CZY JAK BO NIE WIEM ??????????po prostu w dupe można sobie wsadzić te porównawcze teorie o skuteczności PRO.... Bo w praktyce jest zupełnie inaczej Oczywiście kierujecie sie mnogością ustawień guziczków łatwości dostrajania no tak Proxima ma tego wiele przyznam racje ale Weźmy pod uwagę widzenie koloru, wykorzystanie mocy proximy ,waga ,zasilanie i jej prądożerność ludzie o czym Wy piszecie Po zatym skoro Proxima jest tak skuteczna i dobra to dlaczego nikt się o nią nie bije na aukcjach zachodnich Dlaczego używacie fisherów, garetów ,minelabów pochodzących z h... wie jakich krajów a co najlepsze wiedzieliście co wybierać i gdzie szukać Tak???A oni na zachodzie to pewnie CEWKAMI wode piją i nie słyszeli jeszcze o najlepszej Proximie Bo lepiej wydać 1500$ na taki sam PORÓWNYWALNY sprzęt do Proximy a niżeli 350$ za NIEZAWODNĄ PROXIME Po zatym dlaczego sprowadza się to do Polski dlaczego tego używacie zachodniego sprzętu ????skoro Proxima to najwyższa półka i jest zdecydowanie super no dlaczego ??? , Panowie podarujmy sobie te dyskusje bo każdy z nas na pewno ma swoje zdanie na ten temat ........
Wiesz że u nas też nigdy nie widziałem jakiś walk na aukcjach o zachodnie wykrywki?
Nie unoś się tak bo możesz osiwieć :D
PoZdR