gosia napisał(a):
Ręcznie wytwarzamy wykrywacze metali od 1985 r. Mamy w tej dziedzinie doświadczenie.
A można jakoś inaczej wytwarzać :que :que :que Np. nogą albo czymś innym (pewnie są tu panie na tym forum, więc się powstrzymam) ;)
gosia napisał(a):
Jesteśmy producentem wykrywaczy metali, dlatego oferujemy jedne z najniższych cen na tego typu sprzęt w Polsce (dobry stosunek jakość/cena).
No, jakoś nie szczególnie często można zaczytywać się w zachwytach użytkowników :n
gosia napisał(a):
Posiadamy własny serwis gwarancyjny i pogwarancyjny wykrywaczy metali.
Jeśli faktycznie tak odpowiedział jak odpowiedział to ten punkt jest typowym strzałem w stopę (własną).
gosia napisał(a):
Nie jesteśmy taśmowym producentem. ..
No ten punkt to akurat przywodzi mi na myśl produkcję nieco innych wyrobów... powiedzmy higienicznych :bir
gosia napisał(a):
Każdy nasz wykrywacz metali jest ręcznie strojony przez wykwalifikowaną osobę, aby uzyskać najlepsze zasięgi.
I bardzo dobrze. Producencie Twój produkt świadczy o Tobie!!!! - rzec wypada :piwo
gosia napisał(a):
Wykrywacze metali firmy Armand posiadają parametry, jakie mają zagraniczne wykrywacze z tzw. "górnej półki".
Tu mnie zamurowało. Mam więc pytanie do użytkowników bom pewnie debil jakiś i zarazem użytkownik zagranicznego śmiecia:
CZY TO PRAWDA :que
gosia napisał(a):
Wykrywacze metali firmy Armand są zaprojektowane i wyregulowane w taki sposób, by dobrze odnajdywać monety i tzw. "militarkę" w polskich warunkach terenowych. Zagraniczne wykrywacze projektowane są głównie w państwach, w których nie były prowadzone współczesne działania wojenne....
Ciekawe jakie to warunki terenowe są w Polsce, do których sprzęt musi być specjalnie regulowany (i projekotowany) :que
gosia napisał(a):
Wykrywacze metali firmy Armand nie posiadają wyświetlaczy i innych "ulepszeń", popularnych w zagranicznych wykrywaczach. Rzeczy te bywają zawodne w trudnych warunkach pogodowych.
Powiem krótko - nie mają bo konstruktor spał na lekcjach z mikrokontrolerów lub jest z epoki TTL i zatrzymał się w rozwoju.
A swoją drogą niektóre zagraniczne sprzęty też nie posiadają tego typu "ulepszeń" i z tego co mi wiadomo sprawdzają się "ponoć" lepiej :1
gosia napisał(a):
Gwarantujemy fachową poradę i pomoc techniczną dotyczącą użytkowania sprzętu firmy Armand
Cała ta dyskusja zaprzecza temu. No chyba, że producent zaproponował wysyłkę sprzętu oraz naprawę choćby odpłatną.
A tak swoją drogą to czy na prawdę tak są opisywane produkty f-my Armand :que :que
Mam wrażenie, że jeśli tak to producent powinien zmienić branżę na nieco inną - REKLAMĘ :1