miraul napisał(a):
hajtman napisał(a):
miraul napisał(a):
marketing . sposob na trafienie z kiczem do rożnych targetów. tu masz dla odmiany gloryfikacje dywizji wh
http://www.youtube.com/watch?v=9Mhd9iIg8Ogpozdr
Ktoś ,kiedyś,mądrze napisał,że..Cyt."Wartość artystyczna danego dzieła,zależy od stanu duszy odbiorcy"op.cit.
To tylko krytycy, różnych dziedzin sztuki,którzy w danym gatunku niczego nie osiągnęli,krzywiąc się jak przysłowiowy kot na puszczy, wmawiają nam co jest dobre,a co jest bee ;)
Pzdr.Jura
pewnie w branży muzycznej nic nie osiągnęłeś - więc wciągaj jak kot na puszczy ;) bez słowa krytyki shazze i bayerfulla ;) .
to co odstawia ten szwedzki zespól -to nawet nie nasladownicto klasyków gatunku jak manowar czy accept ,tylko zrzynanie ich nasladownikow .
ich patent to texty celujace w patryjotyzm roznych narodów -co dało duzy sukces komercyjny
ale poza granice kiczu sensu sticto nigdy nie wyszli .pozdr
Mój drogi,ja w branży muzycznej, nigdy nic, nie chciałem osiągnąć :666 .posiadam pierwszy stopień muzykalności- rozróżniam kiedy graja,a kiedy nie :lol: Twoich, jak widać ulubionych zespołów nie znam,bo słucham innych gatunków muzyki,czasami pod przymusem :D
A to co napisałem uprzednio, to dotyczy wszystkich dziedzin sztuki i posranych krytyków-jeżeli się komuś coś podoba,to jego wyłącznie osobista sprawa,a nie gajowego.Czy teraz dotarło do Ciebie,co przedtem oględnie starałem się napisać.
Pzdr.Jura