Teraz jest niedziela, 29 czerwca 2025, 08:00

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 17 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: HS-3 SMĘTEK
PostNapisane: sobota, 18 grudnia 2010, 14:33 
Specjalista
Specjalista

Armand napisał(a):
Cytuję "to póki co nie widze lepszej alternatywy".
To wpisz sobie w Googla "wykrywacz metali" i przeczytaj pierwszy nie reklamowy link. Zapewniam Cię, że nie będziesz musiał reperować sztycy, dorabiać rurek, ani kleić taśmą !!! przewodu sondy [jest nakrętka na wtyku sondy]. I nie wydasz więcej niż 1000 zł. Gdybyś nie słyszał, to zasięgi w gruncie są opublikowane w "Odkrywcy". Dla poprawy widoczności będziesz miał nawet wskaźnik - linijkę świetlną. I nie twórz mitu o dogmacie jedynych słusznych świąt. Świąt mamy wiele :)

Panie Wojtku,
Argo nie tworzy mitu, on po prostu podzielił się swoimi doświadczeniami. Temat jest o HS-3, Argo opisał swoją przygodę z HS-3 jako długoletni uzytkownik tego sprzętu, a więc opinię cenną dla innych poszukiwaczy, którzy interesują się tym konkretnie sprzętem. Tytuł niniejszego wątku wyraźnie określa o jakim wykrywaczu toczy się dyskusja. Dlatego proszę, aby wszyscy trzymali się tematu.

Od kiedy zostałem modem tego działu, postawiłem sobie zadanie zaprowadzić porządek i skończyć raz na zawsze z dyskusjami nie na temat.

Ciesze się, że ma Pan dobre pozycjonowanie w wyszukiwarce, widzę też, że ma Pan swoją stronę na Faceboku. Nowe podejście do kwestii marketingowej na pewno przyniesie efekty, ale na efekty trzeba poczekać. Wpadnie do pierwszego lepszego wątku, w którym nikt nie dyskutuje o wykrywaczach marki Armand i wołanie "a ja, spójrzcie na mnie, jestem na pierwszym miejscu w Googlu" przyniesie efekt odwrotny do zamierzonego.

Kończąc tą dygresję, proszę uszanować zdanie użytkowników. Skoro cenią oni produkty konkurencji, widać konkurencja sobie na to czymś zapracowała. Każdy ma swój rozum i decyduje za siebie. Jeśli Pana produkty są lepsze, straci ten, kto ich nie kupi, ale nie uszczęśliwiajmy ludzi na siłę.

Dlatego proszę docenić moją wyrozumiałość i chęć porozumienia. Na razie tylko upominam i proszę. Następnym razem będę kasował i wlepiał ostrzeżenia, jeśli będę musiał. Proszę ograniczyć się do tematów na temat wykrywaczy Armand, oraz do odpowiadania na pytania użytkowników na temat Pana wykrywaczy. Wszelkie próby zwrócenia na siebie uwagę podpadają pod formę reklamy i promocji, a ta nie jest mile widziana na forum.
Tu nie o to chodzi, czy Pan ma rację, czy nie, tylko o trzymanie się pewnych zasad które dotyczą dyskusji w ogóle, jak i tego konkretnie forum.

Myślę, że trzymanie się tych zasad będzie również korzystne dla Pana, pomijając fakt, że nie będę musiał więcej interweniować, nie będzie Pan w ten sposób prowokował wypowiedzi, które będą Panu wypominać wykrywacze i błędy z przeszłości w ramach odwetu.

Na tym zakończmy, dalszą dyskusję na ten temat proszę kontynuować ze mną na PW lub maila. Nie na forum publicznym.
SiD

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł: Re: HS-3 SMĘTEK
PostNapisane: sobota, 18 grudnia 2010, 22:23 
Chorąży Sztabowy
Chorąży Sztabowy

To na koniec chociaż chciałbym podziękować za udzielenie się w temacie. Aktualnie czekam na smętka z sondą ( jednak 30-stką ) .

Dziękuje i Powodzenia .
Eksplorator

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 17 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]