Teraz jest sobota, 2 maja 2026, 10:50

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 37 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: czwartek, 14 października 2004, 12:47 
Weteran
Weteran

Bacchus napisał(a):
Snaiper napisał(a):
witam
Kilka osób jest tutaj po niżej 16 roku życia więc nie powinny widzieć jak starsi dyskutują w taki sposób ze soba.

Snaiper, z calym szacunkiem: mam nadzieje, ze Twoja psychika to wytrzyma ;)
Bacchus

eee nie mówiłem i nie myślałem o sobie :P ale koniec z tym :offf :spam
Pozdrawiam
Snaiper

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: czwartek, 14 października 2004, 14:00 
Administrator Honorowy
Administrator Honorowy

Szary Wilk napisał(a):
A mi sie podoba bo jest smiesznie :D A w zyciu chodzi o to zeby bylo smiesznie :luv :luv

Byc moze dowcip mi sie stepil, ale co jest w tym smiesznego, ze dwoch ludzi obrzuca sie blotem ?

FDJ napisał(a):
Widzę tu Panowie niezłą drakę, super !!!!!!!

Sensacja na miare "Faktu", ale tez nic wiecej.

Do Jankosa i Denara:
Niektore watki usuwam.

Bacchus

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: czwartek, 14 października 2004, 16:34 
Generał Dywizji
Generał Dywizji

Nie czuję się usatysfakcjonowany interwencją moderatora ponieważ w wątku pozostały przezwiska i oszczerstwa jankosa w rodzaju "handlarz szmat" i "kapuś".
Odzieżą nigdy nie handlowałem ani nową ani używaną (nie byłaby to zresztą wcale żadna ujma). Nie jestem handlarzem, ponieważ to co robię robię z pasji i sprzedaję towar, który jest dobry, i w który wierzę, a nie ten, który sprzedawałby się lepiej lub dawałby większy zysk. Prawdziwy handlarz sprzedawałby np. samochody albo żywność, bo na tym można zarobić. Na wykrywaczach niestety nie, bo jest nadmiar podaży nad popytem i "psy gryzą psy". Do interesu dokładam, ponieważ nie odpowiadałby mi status bezrobotnego.
Co do "kapowania" dla White'sa to przecież nikt nie zna szczegółów i co było pomiędzy mną i p. Mc Rae. nie wie tego Mrand a tym bardziej jankos, który przedstawia wymysły swojej chorej wyobraźni i czyjeś interpretacje.
Moja wypowiedź w wątku dotyczyła tego, aby na forum były zdrowe proporcje między tym co może powiedzieć dystrybutor sprzętu zachodniego a co producent krajowego, bo ten pierwszy jest dyskryminowany. Proporcje użytkowanego w kraju sprzętu zachodniego do krajowego w PL są mniej więcej 60 do 40 i nie są zachowane na forum. Producentowi wolno prawie wszystko podczas gdy dystrybutorowi sprzętu zachodniego prawie nic. Swobodnie mogą się wypowiadać jedynie ludzie z "obrzeży", którzy także reprezentują interesy tej czy innej firmy i także po cichu handlują.
Jankos wyskoczył ni z gruszki ni z pietruszki ze swoimi obraźliwymi uwagami nie na temat, oskarżając mnie o reklamę jednej firmy, co nie miało miejsca i przezywając "handlarzem szmatami" - przebieg wątku jest wciąż do sprawdzenia. Moja reakcja była już tylko wynikiem tego.
Nie zamierzam wycofywać się z forum i mam nadzieję, że moderator jakś to załatwi aby jankos usunął się z mojej drogi i usunie obrażające mnie wyzwiska i pomówienia.

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: czwartek, 14 października 2004, 16:52 
Kapitan Petersen

Koledzy, młócicie się tak głośno,
że słychać Was w dziale "Historia" ;).

Panowie dali sobie po "razie", polało się
trochę krwi i obelg. Każdy miał możliwość
riposty już z 10 razy. Admin wyciął co
bardziej gorszące kawałki, więc zamknąłbym
wątek póki nie posypią się następne bluzgi.

:pa

Test

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: czwartek, 14 października 2004, 18:14 
Generał Dywizji
Generał Dywizji

Denar, tym razem zaskoczyles nawet mnie - zamiast prosic moderatora aby zalatwil ze mna bym przestal pietnowac twoje nieetyczne zachowanie proponuje abys zwrocil sie w tej sprawie do sejmu, papieza i jeszcze psa Reksia. Tez nie pomoga.
Jak widze nie czytales mojego poprzedniego postu w tym watku, albo nie czytales go ze zrozumieniem - co w sumie na jedno wychodzi. Teraz napisze z duzej litery moze to ci pomoze: NIE MAM ZAMIARU USUWAC ZADNEJ Z MOICH OPINII NA TWOJ TEMAT - i dopoki bedzie mnie to bawilo, dalej bede pietnowal te z twoich wypowiedzi ktore uznam za nieetyczne.
To tyle w tym temacie. :bat
jankos
P.S. Ponizej cytat z watku na "O" w ktorym Denar (Raned) przyznaje sie do kablowania na Mranda:
"Nie można przecież podszywać się pod znaną światową firmę robić imitację ich produktów i jeszcze twierdzić, że poprawia się zasięg produktu tej f-my o 30%. Zagrażało to reputacji tej f-my i także mojej i poczuwałem się do obowiązku ich powiadomić"
Denar, widzialem na straganie podrobki skarpetek Adidasa, powiedziec ci gdzie to bylo abys mogl do nich o tym napisac?

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: czwartek, 14 października 2004, 20:49 
Podpułkownik
Podpułkownik

Na zyczenie autora usuniete. Bacchus

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: czwartek, 14 października 2004, 21:05 
Administrator Honorowy
Administrator Honorowy

Test napisał(a):
[...]więc zamknąłbym
wątek póki nie posypią się następne bluzgi.

:pa

Test

I tak tez uczynie, poniewaz z tego watku nic sensownego juz nie wyniknie. Co Panowie o sobie sadza, wiemy juz wszyscy. Starczy.
Pozdrawiam Wszystkich

Bacchus

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 37 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]