Teraz jest sobota, 2 maja 2026, 21:17

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 21 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł: Wykrywacz dla pociechy -jaki
PostNapisane: środa, 27 października 2004, 14:34 
Młodszy Chorąży Sztabowy
Młodszy Chorąży Sztabowy

Moim skromnym zdaniem to wcześniejsze scope bez kuli jeden taki wypatrzyłem na giełdzie 990 starą za 300zł no i musiał byc zakup.(miły serwis nie ma problemu dostałem nawet instrukcję za darmo-wielkie dzięki) :=
Nie jest to żaden czad ale na poczatek wystarczy nauka obsługi dla 9 latka efekty też sa w postaci kilku siekierek łuski tym podobne rzeczy. Problem pojawia się jak coś znajduje się głębiej
kto ma kopać tata czy pociecha .Czasami wymiękałem jak krzyczał że cos znalazł i żebym kopał. :ups:

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: czwartek, 28 października 2004, 13:35 
Lew morski

ja mam podobny problem choc z mlodym mamy dobry podzial prac - on nosi sprzet i ew. kopie;-) no ale zeby byc dobrym ojcem kupilem zlutowanego Jabla tyle, ze jak do tej pory nie mialem czasu sie wziac za zrobienie cewki i konstrukcji a mlody jest jeszcze za maly na to - no moze w przyszlym sezonie(elektronika chyba nie zardzewieje). Myslalem tez o Pionierze myslalem tez, ale troche kasy mi bylo szkoda - w koncu to moze byc kolejny slomianny zapal.PZDR
PS.: a moze by tak stworzyc tu jakis kacik juniora czy cos w tym stylu - w koncu dzieciaki obsluguja kompa chyba lepiej niz my.... :pa

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł: wykrywacz dla pociechy jaki ?
PostNapisane: czwartek, 28 października 2004, 18:31 
Młodszy Chorąży Sztabowy
Młodszy Chorąży Sztabowy

Mały kącik można stworzyć ,ale dopuścić do kompa przecieżbyłby to jeden wielki bum!!!!!! Czasami nam puszczają nerwy o co dopiero dzieciaki. :ups: Pozdrówka dla najmłodszych :=

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: piątek, 29 października 2004, 10:26 
Generał Broni
Generał Broni

A przecież używane smętki........
Poza tym jeszcze jedna sprawa GAZ 69..........

Można kupić coś lepszego a zawsze, w razie czego się sprzeda. Kumpel zrobił błąd z tym supermarketowym i stracił kaskę.....
To zniechęca a nie wciąga.
Kiedyś był takie tanie Garretty z dyskryminacją po ok. 350 zł. leciutkie - dla pań.
Ale jak masz kaskę to obejrzyj Quatro Minelaba - ten nowy..... Prosty w obsłudze a klienta zawsze znajdziesz jak sie dzieciak zniechęci.
Mało tego Quatro to jak explorer II dla laików. Zawsze może być rewelka jako zastępczy jak by w twoim coś siadło..

pozdro

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: piątek, 29 października 2004, 15:53 
Chorąży
Chorąży

Witam :) Mój problem został rozwiązany :D jeden z rodzimych producentów zaproponował zrobienie takiego wykrywacza special limited edition szt.1 specjalnie dla mojej córuchny. :luv

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: piątek, 29 października 2004, 17:57 
Generał Broni
Generał Broni

ho ho ho !?
Nie ma tak dobrze!
Ja tez jestem zainteresowany takim dla dzieci..... mam dwójke bliźnięta 11 lat i też uwielbiaja z wójkiem czyli ze mna jeździć.....
(jestem ich ojcem chrzestnym).
Kumpel też ma małego szkraba 11 lat i też wariacik na punkcie wykopens......
Myślę że może właśnie rodzi się nowy sprzęcior.... taki you know..... for kids! (Hudsucker proxy) ...i nie tylko. Dla żonek w najgorszym wypadku :666

Dawaj namiary albo podaj mu moje please!

:ang

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 21 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]