Martin napisał(a):
no akurat ta funkcja, jak dla mnie to jest absolutnie niezbędna.... bo gdzie się nie ruszę to sukcesywnie mój dobry humor usiłują podtruć omawiane już wcześniej takie czerwone kamorki :ups: Po heroicznej i długotrwałej walce z moją główną miejscówą postanowiłem odreagować trochę i wybrałem się hen,hen daleko... :) . No i cóż moimi pierwszymi fantami, żeby nie było zbyt fajnie oczywiście stały się kamorki czerwone... i dopiero filtr umożliwił w miarę beztresowe poszukiwania... więc akurat ta funkcja dla mnie jest absolutnie ale to absolutnie niezbędna, bez niej moje poszukiwania nie miały by większego sensu... takie to mam wybitne szczęście, a może to klątwa jakaś albo jakaś inna cholera... :que
Pozdrawiam :)
Witam, tej funkcji użyłem tylko raz, szukając monet bardzo blisko potężnej stalowej konstrukcji, więc każdy sposób aby przytępić tam osiągi rutusika był dobry :)
Faktycznie masz jakiegoś pecha do tych kamieni, mnie nie wyszedł jeszcze ani jeden. Filtr jednak zabiera sporo czułości i zasięgu, szczególnie jeśli chodzi o ferromagnetyki.
PS. Jms :) A wiesz jak fajnie wykrywke z takim wyświetlaczem pakuje sie do plecaka ?? :) :) :) :)