Teraz jest niedziela, 25 stycznia 2026, 22:57

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 19 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: piątek, 31 grudnia 2004, 11:37 
Starszy Plutonowy
Starszy Plutonowy

Ja też bym kupił Rutus First, ale już go nie produkują, więc niedlugo będzie problem z serwisowaniem itd. (przynajmniej ja tak myślę). Kasę dorzucą mi rodzice (bo wcześniej miałem uzbierane 500 zł na Firsta, a na Ultra jest potrzebne 850 zł). Już się nie mogę doczekać kiedy po raz pierwszy ruszę w teren z normalnym wykrywaczem !

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: piątek, 31 grudnia 2004, 12:27 
Chorąży Sztabowy
Chorąży Sztabowy

Hmmmmmmm

Poczekaj troche wejdzie nowy model cena spadnie troche zanim zima minie będzie pewnie tanszy sam raz na rozpoczęcie sezonu , ja zbierałem takze na plusa jak kase uzbierałem to produkcja się skańczyła i dupa zbita czekałem pare tygodni i po jakims czasie pojawił się ultra tanszy , nowszy więc sie niespiesz , poczekaj a "na pewno" pisze się oddzielnie - błąd ortograficzny!!! będziesz zadowolony

Pozdrówka

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: środa, 5 stycznia 2005, 01:16 
Młodszy Chorąży
Młodszy Chorąży

hmm ja tam uzywam bartusia i naprawde nie mnazekam :) kosztowal mnei chyba z tego co pamietam cos okolo wlasnie 850 zlotych ale naprawde sie oplacalo. jak jutro znajde to ci podesle fajny link na temat tego wykrywacza. zreszta panowie... to nie wykrywka jest wazna tylko osoba ktora ja trzyma, chyba kazdy sie zgodzi... wykrywacz to tylko ulatwienie i pomocny przemiot, bo co za problem np. rozkopac caly okop ^^
pozdrawiam suchy

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: środa, 5 stycznia 2005, 03:26 
Moderator
Moderator

1/Problem z serwisowaniem?? dlaczego-przeciez firma RUTUS istnieje i produkuje kolejne modele-wiec serwisowac bedzie "na pewno" pisze się oddzielnie - błąd ortograficzny!!! i starsze.Zreszta juz teraz masz przyklad-z wymiana cewek-poczytaj dobrze forum.
2/Fotki fantow znalezionych Rutusem-nie dam bo by ci...:)
3/Radkow maly blad-uzywamy z Tess trzech Rutusow-Firsta,Plusa i Ultre+kilka innych wykrywaczy.z firstem chodzi Tesss i nie chce go zamienic na zaden inny.
4/ cena-jest promocja 10% upustu i cena to 792zl plus jeszcze 5% upustu dla forumowiczow.

Inna sprawa - w kilku mailach autorowi tej dyskusji wyluszczalem ceny,informacje o skonczonej produkcji-nie wiem dlaczego ciagnie tu ten watek,widocznie mi nie ufa..:) .

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 19 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]