tur napisał(a):
PIOTREK (ANIOŁ) napisał(a):
Czanki z tą wroną trafił w sedno.
Myślę, że jak miejscowi zobaczą tego ptaszka, to nikt nie skojarzy go z Dolnym Śląskiem lecz lotem błyskawicy po wsi rozniesie się, że niemiaszki wróciły po zakopki.
Bez przesady orzeł dolnośląski jest w porządku,dużo służb ma taką naszywkę autobusy itp,i co ktoś będzie myślał że autobus przyjechał z niemiecką wycieczką a straż miejska jest na usługach bundeswery,nie popadajmy w skrajność.
Myślę, że orzeł
czankiego to taka hardcorowa wersja ale są łagodniejsze, powszechnie używane a jak komuś się źle kojarzą to trudno... nie możemy płacić za czyjąś ciemnotę.
Tur Twój pomysł w zarysie mi się podoba jednak brak mi tam miejsca na nazwę forum w związku z tym nie podejmuję się tego ale jeśli ktoś to zrobi naprawdę chętnię zobaczę.
Wracając zaś do mojego projektu myslę, że pasowałby tam i jest na niego miejsce... Karkonosz, ten z poprzedniego projektu
Tur-a ale to raczej tylko w przypadku braku nicku, który mógłby być umieszczony w 2/3 wysokości naszywki.
Jeśli zaś chodzi o koszulkę to z racji wielkości powierzchni oraz technologii druku można naprawdę zaszaleć... może być i logo i orzeł i karkonosz i Bóg wie co jeszcze, oczywiście wszystko dobrze przemyślane.
Dobra
czanki to dawaj fanty :1 ... też muszę trochę odpocząć :)