Mimo ,że już jestem zmęczony i jest późno to jeszcze coś zapodam :D . Parę postów wyżej pisałem ,że zaliczam życiową glebę no i miałem coś o tym napisać a więc historia zaczyn się nie w jakiś nadzwyczajny sposób. A zatem poznałem dziewczynę, wiadomo jak to jest motylki w brzuchu raz dwa i nim człowiek się obejrzał a z nią zamieszkałem rezygnując z wielu rzeczy i podejmując ścieżkę pełną wyrzeczeń. Byłem gotów zostawić kumpli,swoje problemy całe to hobby i dotychczasowy sposób życia a to wszystko dla niej, poświęcając jej cały swój wolny czas,byłem na skinienie palca. Poświecenie ogromne bo naprawdę zaufałem i myślałem ,że to ta jedyna. Najgorsze jest to ,że jest o parę latek ode mnie starsza i miała dwójkę córeczek a ja pokochałem je jak swoje. Człowiek się produkował, odejmował sobie od pyska żeby było dla nich. ... To taki wstęp cdn... .
Dosyć biadolenia teraz coś o fotach, mimo ,że nie jestem jakiś stary to powiem wam ,że kiedyś to były fanty w ziemi :D takie pakiety trafiały się często. Pewnie dziwi wielu fakt ,że zapodaje taki foty ale ja naprawdę jestem w takiej sytuacji i w takim stanie nie tyle psychicznym a materialnym ,że nie mam nic do stracenia.
A tak na marginesie szczerze myślałem zakładając ten wątek że będzie tętnił życiem i wylewał się od nadmiaru fotek w old school-owym stylu ale sam też dam rade ;)
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
|