wulgaryzm. Sa granice !!!
Uwazam, ze wypowiedz Ciacho byla mocna i byc moze zbyt mocna. Lecz akurat do dwoch punktow z jego czterech zgadzam sie z nim, abstrah.ujac od faktu, ze akurat faktycznie jestem przekonany, ze szybko machajac moneta uzyska sie w powietrzu te 31 cm. Nie o to chodzi. Chodzi mi o sposob, w jaki zwalcza sie tych, ktorzy nie padaja z zachwytu na kolana czytajac kolejny post o Wunderwaffe Solaris.
Cytuj:
kąt z jakiego kamera uchwyciła obraz nie pozwala na jednoznaczną interpretację .
Rano wrzucę inne ujecie ( robione z góry więc nie pozostawiające miejsca na manipulacje....przez ciacho )
Aha. Czyli faktycznie ujecie jest do dupy, ale jesli sie to powie, to jest sie manipulatorem... To lezy chyba w interesie producenta, aby, jesli publikuje sie juz taki material, pokazac przynajmniej doswiadczenie jednoznacznie.
W Twoim poscie probujesz zniszczyc Ciacho polecajac mu "nauke fizyki na poziomie szkoly podstawowej. Nie znam Ciacha, lecz moge powiedziec za siebie, ze tak, faktycznie - jesli chodzi o mnie, to brak mi jakiejkolwiek wiedzy z zakresu fizyki, elektroniki, etc. Ja jako uzytkownik tez nie musze sie na tym znac. Tym bardziej od Ciebie jako absolwenta uczelni o profilu technicznym/elektrotechnicznym mozna oczekiwac, ze wiesz, jak zademonstrowac eksperyment, a nie dawac filmik, o ktorym sam przyznajesz, ze jest "niejednoznaczy".
Cytuj:
- Kadr dobrany przez ciacho jest tendencyjny.
To, mniemam, piszesz nie na powaznie? Wybacz, ale jestes zabawny :jump
Cytuj:
- kwestia linijki - tu ciacho ma rację leży krzywo i to moje niedopatrzenie
Juz drugi punkt, gdzie przyznajesz, ze to Ty popelniles blad, lub dales miejsce na bledna interpretacje. Dlaczego wiec dalej tak na niego najezdzasz?
Cytuj:
Przepraszam. Ale kąt o który linijka jest odsunięta to nie więcej niz 10 stopni. Policzę ten błąd za ciacho bo to już 8 klasa podstawówki i poziom za wysoki.
Nie fair.
Tak jak pisalem juz powyzej - jestem akurat przekonany, ze te parametry techniczne (31 cm etc) odpowiadaja prawdzie. Nie podoba mi sie jednak sposob "zwalczania" Ciacha, oglednie mowiac emocjonalny sposob dyskusji, widoczny rowniez na forum Odkrywcy.
Moze czas sie polapac, ze nawet jesli wykrywacze ciesza sie w srodowisku zasluzonym powodzeniem, przedsiebiorca nie zawsze ma wiatr w zagle?
Cytuj:
Z ciacho już dyskutować nie będę , bo nie rozmawiam z manipulantami których wiedza techniczna i wiadomości z fizyki są na poziomie zerówki.
Jedno z drugim niekoniecznie musi miec cos do czynienia. Sam przyznales, ze "obraz nie pozwala na jednoznaczna interpretacje" oraz przyznales mu ze zgrzytem zebow racje w kwestii krzywo polozonej linijki. nie omieszkujac zbombac go dla zasady w nastepnym zdaniu.
Cytuj:
Ostatnia dygresja. Jak widzę nacisnąłem w Polsce co najmniej kilku osobom na odcisk. Albo ambicjonalnie albo inaczej.Widać to po kilku idiotycznych atakach - a ja mam prawo zrobić sobie wykrywacz , przetestować i zagwarantować - mamy wolny rynek.
Alez oczywiscie. Tylko ze inni maja prawo stawiac pytania.
Cytuj:
Pozwolę sobie więc już nie odpowiadać na posty zawistników. Przez ostatnie kilka dni zarówno na forum "O" jak i tutaj ( ciacho ) musiałem odpowiadać na idiotyczne zaczepki a szkoda mojego zdrowia i czasu na udowadnianie że wielbłądem nie jestem.
Sadze, ze akurat do tego jednego nikt nie ma watpliwosci.
Bacchus