piotr123 napisał(a):
Co do wykrywacza to się muszę zastanowić :drap i coś wybrać :)
A co do sernika to szperacz01 ma rację ryszarde byś spróbował to byś tak nie pisał :)
Piotruś, może czasami jestem za bardzo złośliwy, ale po Twoim serniku co niektórzy zaczynają rozprawiać o fujarkach i twierdzą, że LTD jest najlepszy na świecie, ma najlepsze parametry i głębokość penetracji i najlepiej jak sobie taki kupisz od kolegi paulusa :)
a tak na poważnie, to napisałem swoją opinię, że nie opłaca się wydawać dwa razy więcej kasy na niewiele lepszy wykrywacz i zostałem zaatakowany, że mówię Ci jaki wykrywacz masz sobie kupić
Pozdrawiam wszystkich smakoszy sernika :lol:
..po pierwsze nikt nikogo do żadnego kupna mojego wykrywacza nie zmusza i nie zmuszał skąd te domysły Ryszard bierzesz nie wiem....:o (jeśli mogę po imieniu )po drugie wbrew temu co piszesz raczej opłaca się wydać więcej kasy na dobry wykrywacz zapewniam cię i tak jak pisałem Tobie na priw.... tańsze mają nie jednokrotnie pewne ograniczenia głębokość separacja celu rozróżnienie itd więc temat rzeka po trzecie każda sroka swój ogon chwali ...więc (niech każdy myśli co chce i kupuje co chce ja nie chcę dyskutować na ten temat szkoda czasu na wzajemne przekonywanie się co jest lepsze )po czwarte stanę z tobą łeb w łeb na ziemi Piotra lub gdziekolwiek tam gdzie kopiesz swoje skarby i po prostu ocenimy czy coś warto czy też nie . :)