Teraz jest poniedziałek, 30 czerwca 2025, 20:18

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 490 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 33  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: GM4
PostNapisane: środa, 8 stycznia 2014, 11:45 
Porucznik
Porucznik

Czy ta nowa sonada spider 12 nadaje sie na bardzo drobne i cieniutkie monetki srebrne? i jak bedzie z wyważeniem sprzętu i stabilnością pracy?

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: środa, 8 stycznia 2014, 16:54 
Generał Brygady
Generał Brygady

Solo ten wykrywacz juz wyprodukowany własnie oto co pytasz.... przecie w opisie masz ze 18 kHz.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: środa, 8 stycznia 2014, 16:55 
Generał Brygady
Generał Brygady

okrezna1 napisał(a):
Aliens jaką masz cewkę przy GM4.

ja akurat mam 2 cewki ale chodze z Detechem ktora mi dołozyli do kpl.... za pare groszy

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: środa, 8 stycznia 2014, 17:43 
Porucznik
Porucznik

Na nie których filmikach słychać jak gm4 wzbudza sie w powietrzu i podczas pracy jakby miał czkawkę.
A ja ze stabilnością? czy jest tez taka dyskoteka jak w Argo?

http://www.youtube.com/watch?v=yPSiz-MPuH8

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: środa, 8 stycznia 2014, 18:09 
Moderator
Moderator

Solo8 napisał(a):
Na nie których filmikach słychać jak gm4 wzbudza sie w powietrzu i podczas pracy jakby miał czkawkę.

Tak, wzbudza się jak cholera na dużej cewce jak ustawisz dyskryminację na zero czułość na 10 , włączysz GB manual gdzieś na 15.00 - nie da się wtedy chodzić wszystko wyje jak cholera . Masz wielki wybór wykrywaczy na drobnicę - wiele jest bardzo popularnych na rynku , mają wielu użytkowników a co za tym mają wiele opinii i ocen , nie pakuj się w GM , wybierz popularny sprawdzony wykrywacz .

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: środa, 8 stycznia 2014, 18:15 
Sierżant Sztabowy
Sierżant Sztabowy

prymek napisał(a):
Solo8 napisał(a):

Tak, wzbudza się jak cholera na dużej cewce jak ustawisz dyskryminację na zero czułość na 10 , włączysz GB manual gdzieś na 15.00 - nie da się wtedy chodzić wszystko wyje jak cholera . Masz wielki wybór wykrywaczy na drobnicę - wiele jest bardzo popularnych na rynku , mają wielu użytkowników a co za tym mają wiele opinii i ocen , nie pakuj się w GM , wybierz popularny sprawdzony wykrywacz .

dziwne ale sam posiadasz takiego Gm 4 . Napisz po jakim czasie stwierdziłeś że wykrywacz jest bardzo czuły i cały czas wyje ? i czy np. mniej wyje gdy jest ustawiony na automatycznym stojeniu do gruntu czy jeszcze więcej ?

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: środa, 8 stycznia 2014, 18:24 
Porucznik
Porucznik

Kolego prymek jestes zadowolony z gm4? jak gm4 wypada w porownaniu z gmp4, który jest stabilniejszy?

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: środa, 8 stycznia 2014, 18:32 
Generał Brygady
Generał Brygady

Solo8 napisał(a):

Solo na tym filmiku to jest starszy model, a ten debil co z nim chodzi nie ma pojeciu o strojeniu do gruntu ktore kombinuje ustawic wiec nie sugeruj sie tym filmem zreszta ustawił czułosc na max jak słysze w filmie ... dlatego słyszysz w powietrzu te dzwieki ...

tu masz model nowy z Deusem w tescie.. http://www.youtube.com/watch?v=xDBmkW57a0I

a tu masz jak sie stroi co kombinował ten debil co linka podałes.. http://www.youtube.com/watch?v=LlP0n2iEqGs

Ostatnio edytowano środa, 8 stycznia 2014, 18:36 przez Aliens, łącznie edytowano 1 raz

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: środa, 8 stycznia 2014, 18:35 
Moderator
Moderator

Ja jestem bardzo zadowolony z GM4 i nie mam w planach wymiany wykrywacza , jeśli mi się bardzo znudzi to prawdopodobnie wrócę do gmp ( raczej szybko mi się nie znudzi ) , nie chcę porównywać gmp z gm4 - to dwa różne wykrywacze oba są bardzo dobre na kolorową drobnicę a który lepszy to kwestia gustu , co do stabilności to oba można ustawić tak że będę niestabilne , nie chcę by ktokolwiek sugerował się moimi wyborami i ocenami bo każdemu pasuje coś innego

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: środa, 8 stycznia 2014, 18:39 
Moderator
Moderator

Aliens napisał(a):
Solo8 napisał(a):

Solo na tym filmiku to jest starszy model, a ten debil co z nim chodzi nie ma pojeciu o strojeniu do gruntu ktore kombinuje ustawic wiec nie sugeruj sie tym filmem zreszta ustawił czułosc na max jak słysze w filmie ... dlatego słyszysz w powietrzu te dzwieki ...

tu masz model nowy z Deusem w tescie.. http://www.youtube.com/watch?v=xDBmkW57a0I

a tu masz jak sie stroi co kombinował ten debil co linka podałes.. http://www.youtube.com/watch?v=LlP0n2iEqGs

ten film ma na celu pokazanie jak bardzo GM4 jest stabilny na wysokich ustawieniach , faktycznie czułość jest tam ustawiona na 9-10 , absolutnie nie nazwał bym tego człowieka debilem - domyślam się że ma związek z produkcją lub dystrybucją Golden Mask

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: środa, 8 stycznia 2014, 18:45 
Generał Brygady
Generał Brygady

tak faktycznie moze i troche przegiołem ,gosc na maxa ustawił czułosc i pokazuje jak stabilnie sprzet dziala...

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: środa, 8 stycznia 2014, 22:06 
Porucznik
Porucznik

Ja nie wywyższam GMP nad GM4 po prostu miałem Viste Gold, GM4 i najlepiej mi przypadł GMP i jest to tylko moje odczucie.
GM4 to dobra maszyna w swojej cenie i to wszystko.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: czwartek, 9 stycznia 2014, 02:23 
Porucznik
Porucznik

""nie chcę porównywać gmp z gm4 - to dwa różne wykrywacze innego"" kolego prymek twierdzisz ze są to dwa różne wykrywacze to czy możesz wypisać różnice między tymi dwoma wykrywkami.

Pozdrawiam

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: czwartek, 9 stycznia 2014, 16:27 
Porucznik
Porucznik

???

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: czwartek, 9 stycznia 2014, 16:33 
Generał Brygady
Generał Brygady

Solo strasznie boisz sie kupic ,w koncu kup sobie a nie tylko chciałbys dokladnie co i jak ,ja tez ryzyko ponosiłem kupując kazdy z wykrywaczy ,trudno tak to jest taz wypytywałem co i jak ale nie do tego stopnia jak ty od kilku miesiecy. Poniosłem to ryzyko i kupiłem Argo sprzet ok ale widzisz jakos nie lezał mi i trudno moja strata... wiec wez sie złap za jondra i wkoncu podejmij meska decyzje..

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 490 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 33  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]