Teraz jest środa, 21 stycznia 2026, 16:58

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: piątek, 25 marca 2005, 19:46 
Mr. Sturmgewehr

Jarasek myslisz, ze zlomiarze tez czytuja to forum? ;)

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: piątek, 25 marca 2005, 19:51 
Użytkownik zbanowany
Użytkownik zbanowany

No cóż, nie można tego wykluczyć.. Jednak lepiej byłoby aby zostali na tym forum, gdzie tak przechwalają się swoimi "osiągnięciami"....

Pzdrw,

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: piątek, 25 marca 2005, 20:01 
Pułkownik
Pułkownik

Złomiarze tego na pewno nie wykopali. Gdyby rzeczywiście tak było, to żelaztwa byśmy nigdy nie ujżeli, nie byłoby sprawy :) Nie chodzili by po oziminie na środku pola w poszukiwaniu złomu :n Fakty przedstawiają mi jasno sprawę... Taka jest moja opinia na ten temat. Pozdro!

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: piątek, 25 marca 2005, 20:15 
Mr. Sturmgewehr

kloki to kto? ktos cos wytargal z ziemi i zostawil na widoku? moto widzialem i stan oplakany, ale nie zgarnac lusek czy tego wszystkiego innego co tam bylo?

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: piątek, 25 marca 2005, 22:13 
Generał Brygady
Generał Brygady

jak to kto Ty sie chwaliłes ze to z kolegami wyciągnołeś... Total głupota.... Widać przez kogo mamy taką opinie teraz pewnie siedzisz w domu i boisz sie wyjsc kopać....
:bat :wq :cop :n :mg: :hmmm

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: sobota, 26 marca 2005, 02:39 
Mr. Sturmgewehr

Wiesz... Zabrzmialo tak jakbys mnie mial na mysli.... Chyba mnie nie zrozumiales.

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: sobota, 26 marca 2005, 10:23 
Pułkownik
Pułkownik

Po prostu nie rozumiem sensu chwalenia się na jedym forum fotkami fantów z wyprawy, a na drugim kategorycznego zaprzeczania. To tak jakbym ściągnął foty z neta i powklejał w temat "ostatnie fanty" (czy podobny), a na innym tlumaczyl, ze to jednak nie moje fanty. Skoro nie wykopaliście tego, to dlaczego nie zamiesciliście odpowiedniego komentarza do zdjęć? (pytanie retoryczne)
Kończe swój udział w tej błędnej dyskusji, bo nie ma sensu kłócenia się. Każdy ma swój pogląd na ten temat i nic tego nie zmieni. Nie wiem ile jest kogo w tym winy, ale fakty wykreowały ich w ten, a nie inny sposób. Pozdro!

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: sobota, 26 marca 2005, 11:00 
Generał Broni
Generał Broni

Ekhem, ostatnio na tym forum zaczyna coraz częściej pojawiać się tendencja znana z konkurencyjnego forum- przy każdym lekko kontrowersyjnym temacie od razu odzywa się masa krzykaczy, którzy tylko prześcigają się we wzajemnych oskarżeniach i przekonywaniu reszty do swoich teorii...Kiedyś czegoś takiego tu nie było...
Przeczytałem cały temat, i tak na prawdę zamiast wyjaśnienia go mam tylko mętlik w głowie połączony ze sporym niesmakiem. Kloki sensownie zauważył że jest to błędna dyskusja, która nie ma sensu dlatego zamykam temat, a docelowo zastanawiam się nad przeniesieniem do kosza. Jeżeli ktoś wybitnie się z tym nie zgadza proszę napisać na pw jakieś sensowne uzasadnienie, ewentualnie poskarżyć się na moje działania szefostwu forum.

Aż wątek wylądował w "To i owo". A niech sobie tu spoczywa w spokoju. Zawsze jakąś korzyść z takiej lektury można wyciągnąć. Test

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]