prymek napisał(a):
ja polecam tą pół-snajperkę 7 cali , super stabilna , super głęboka ( nawet na zero czułości zasięg i skuteczność jest imponująca ) , lepiej wyłapuje mikrokolorki niż 30/25cm , lepsza w bardziej zaśmieconych miejscach , waga wykrywacza to 1.3kg .
Gdzie można kupić tą sondę w/w?,chciał bym ją na plaże,bo tą co mam to wątpię by się nadawała.
Mam jeszcze jedno pytanie czy cewki de techa są głębsze od dd ,mam standardową cewkę DD25/30 nie jest za głęboka z deltą przegrywa,tylko nadrabia czułością na małe sreberka,kilka już mi wyłuskała,nawet po delcie jeszcze wyciągam małe sreberka,ale nie miedziaki,ta cewka ma praktyczne zasięgi 15-20 cm,jak dla mnie to mało ,żadna rewelacja
stefan3124 pisze o popiskiwaniu na kamieniach,dzisiaj się przekonałem,prawie nie szło chodzić tak szalała,żadne ustawienia nie pomagały,ale w tej dyskotece udało mi się wyłuskać jeszcze dwa sreberka,chodzę bez dyskryminacji,bo jak na razie tylko na tych dźwiękach mogę rozróżnić kamień od metalu,na dyskryminacji to mi się nie udaje,powoli zaczyna mi się praca z nią coraz bardziej podobać,tylko ta głębokość!
poz.
kolego a pomyslałes o tym ze ten wykrywacz pracuje na 18 khz i dlatego te sreberka ci wyciąga??? :idea