Oto wypowiedz kol. Prymka jakieś pięć stron do tyłu
Cytuj:
Problemy z cewką 12/10 ( fabryczną nie sef ) mogą się trafić ( niestabilność i ciągłe pipkanie bez przyczyny ) tu opis przyczyny z czeskiego lovec pokladu ( tłumacz google ):
Więc panowie gruchanie gm4 tajemnicy jest rozwiązany .
Pierwszy Wszystkie sondy są ok , na początku to było dziwne, w zasadzie nigdy nie miałem usługę i rozmawiać jednocześnie pełen wad .
Drugi Problemem jestkondensator obwodu rezonansowego sondy. Sondy 12x10 mają około 150 Hz wyższą częstotliwość , więckondensator 100nF trochę się na krawędzi . W tym elemencie jest tolerancja 10% , tak więc niektóre sondy 12x10 mógł wydostać się z tolerancją .
3rd Rozwiązanie jest bardzo proste , a dziś mamy przetestowane i została również przetestowana w fabryce , z którym mamy problem rozwiązać poniedziałek. Pojemność wzrasta z 100nF do 115nF . Detektor wtedy nie nevrkne . Problem rozwiązany . Jest to w zasadziebanał wynikające nieco wyższe częstotliwości pracy sondy 12x10 dla GM4 , użytkownika, ale oczywiście duże niedogodności .
Porażka nie jest automatyczna i ma zastosowanie jedynie do niewielkiej części detektorów sprzedawanych . Sądzę , że wszystkievrkajícími GM4 już usłyszeć od ciebie . To nie oznacza, że liczy detektorów 8 . Naprawy są wykonywane podczas poniedziałek i wtorek . Przez około czwartek będzie miał wszystkie swoje detektory w domu . Jeżeli ktoś nawet nie podejrzewał , że problem , oczywiście , może mówić . Wystarczy przypomnieć , że należy zawsze wysłać sondę i detektor .
Co mogę powiedzieć , omawiane tutaj wydany przez radar , itp. Bardzo poważnie , nie wziąłem go , ale zaraz . Tam był mój dobry przyjaciel, który mnie ostrzec , że teraz w Czechach działa prawie wszystko, co są w stanie odwrócić się i to na pewno nie ma bzdury , niektóre strony mogą być bardzo nieprzyjemnie głośny. Ale ten problem niskiej wartości mocy nie spowoduje najwyżej w niektórych miejscach może działać szybciej ćwierkanie .
Dziękuję wszystkim za cierpliwość , te rzeczy, staraliśmy się rozwiązać ten problem bardzo. Inni swearing prawo,detektor nie działać tak jak powinna i że został rozwiązany. ;-)