Teraz jest niedziela, 27 lipca 2025, 06:16

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1571 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 105  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Rekonesans
PostNapisane: czwartek, 4 września 2014, 21:13 
Starszy Chorąży Sztabowy
Starszy Chorąży Sztabowy

Mogłeś zrobić foto i dać tutaj aby pokazać wszystkim jak działa archeo i jaki ma szacunek do cmentarzy i nie tylko... a nas się trzepiają za małe dołki...

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: czwartek, 4 września 2014, 21:31 
Generał Broni
Generał Broni

No fakt mogłem zrobic ale nic straconego jutro podjade i zrobie. Dwa tygodnie tam siedzieli i odslonili tylko alejke prowadzaca z obozu na cmentarz a co robil tam traktor tego nie wiem tzn wiem jezdzil po mogilach

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: czwartek, 4 września 2014, 23:02 
Generał Broni
Generał Broni

Panowie uzytkownik APSIK to pablorex wlasnie sie dowiedzialem ma s..urwiel tupet napisal do mnie ze dzielnicowy ma na mnie juz kartoteke a i pozdrowil Ciebie Maciej

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: piątek, 5 września 2014, 00:02 
Użytkownik zbanowany
Użytkownik zbanowany

Mając na względzie niezgodne z prawem działania użytkownika forum, nick "sniper33" proszę o zarchiwizowanie jego dotychczasowych wypowiedzi w celu dalszych działań podejmowanych przez upoważnione do tego organa.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: piątek, 5 września 2014, 00:14 
Generał Broni
Generał Broni

Ty to na prawde masz tupet zacznij sie leczyc na nogi pablorex bo na glowe juz za pozno. Tu prosze administratora forum o zbanowani typa grozi mi w prywatnych wiadomosciach i oczernia kolegow z grupy

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: piątek, 5 września 2014, 00:16 
Generał Broni
Generał Broni

apsik napisał(a):
Mając na względzie niezgodne z prawem działania użytkownika forum, nick "sniper33" proszę o zarchiwizowanie jego dotychczasowych wypowiedzi w celu dalszych działań podejmowanych przez upoważnione do tego organa.

Nie zgodne z prawem a to ciekawe :D

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: piątek, 5 września 2014, 00:23 
Użytkownik zbanowany
Użytkownik zbanowany

Administratora tego forum proszę o zarchiwizowanie wypowiedzi usera "sniper33" w celu ich wykorzystania do prokuratury.
Ostrzegam innych użytkowników tego forum przed jakimikolwiek kontaktami z tym userem pod groźbą pobicia i uszkodzenia mienia.
Wszelkie zbanowania mojej osoby w tym momencie zostaną zanotowane i zarchiwizowane pod kątem pseudo ochrony w/w osobnika.
Niniejszym oświadczam, że jako pełnoprawny członek forum PS zgłosiłem tą sprawę do zarządu PS w nadziei, iż ten podejmie właściwe kroki w celu wykluczenia "sniper33" ze społeczności osób związanych z PS.

Nadmieniam jednocześnie, iż user "sniper33" jest częstym gościem w macierzystym posterunku w Słupcy i nie jest wiarygodną osobą do jakichkolwiek kontaktów.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: piątek, 5 września 2014, 00:31 
Generał Broni
Generał Broni

Częstym gosciem a to dobre :D ty na serio masz coś z głową :D jeszcze jedna wypowiedz i oczernianie mojej osoby a odwiedze ten posterunek

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: piątek, 5 września 2014, 00:37 
Użytkownik zbanowany
Użytkownik zbanowany

zapytaj dzielnicowego.. tylko czycha na ciebie, ale już niedługo.
świadek pobicia jest już od dawna mistrzu. zezna co widział zgodnie z prawdą. do tego zniszczenie mienia. ale wszystko w swoim czasie. Uważajcie na bandytę. On nie umie dyskutować - on jak mu nie pasuje leje po mordzie. A że gościu nie rozpoznaje a od z to już inna sprawa.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: piątek, 5 września 2014, 00:42 
Generał Broni
Generał Broni

apsik napisał(a):
zapytaj dzielnicowego.. tylko czycha na ciebie, ale już niedługo.
świadek pobicia jest już od dawna mistrzu. zezna co widział zgodnie z prawdą. do tego zniszczenie mienia. ale wszystko w swoim czasie. Uważajcie na bandytę. On nie umie dyskutować - on jak mu nie pasuje leje po mordzie. A że gościu nie rozpoznaje a od z to już inna sprawa.

Jak osoba ze złamana noga i o kulach moze pobic drugiego faceta. Jutro sie przejde do PANI dzielnicowej bo taka tu urzeduje i wszystko bedzie jasne panie pablorex

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: piątek, 5 września 2014, 00:46 
Użytkownik zbanowany
Użytkownik zbanowany

śmieszny jesteś. Nawet cię nie obroni Non Ultra Plus i maciej z zardzewiałymi zębami.
Ciekawe czego sie dowiesz, a może tego że mamusia snipera33 podaje się na znajomość z okręgową Policją. I prosi o brak wpisu w aktach Pawełka który w mordę wali a potem uda że go nie ma...
Ciekawe --- a widać że będzie tu się działo. Wszystko w swoim czasie.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: piątek, 5 września 2014, 00:50 
Generał Broni
Generał Broni

apsik napisał(a):
śmieszny jesteś. Nawet cię nie obroni Non Ultra Plus i maciej z zardzewiałymi zębami.
Ciekawe czego sie dowiesz, a może tego że mamusia snipera33 podaje się na znajomość z okręgową Policją. I prosi o brak wpisu w aktach Pawełka który w mordę wali a potem uda że go nie ma...
Ciekawe --- a widać że będzie tu się działo. Wszystko w swoim czasie.

Eheheheh gdyby glupota ludzka miala skrzydla to fruwal bys jak anioł :D damski bokserze

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: piątek, 5 września 2014, 00:56 
Użytkownik zbanowany
Użytkownik zbanowany

urojenia masz wać pan. Tylko ta pani z damskiego zezna że pobiłeś mnie i zniszczyłeś mi okulary i to jest zgodne z prawdą.
Wszelka inna postać zeznań nosi znamiona przestępstwa i ich fałszowania co w niektórych kręgach np. NUP jest dopuszczalne. Ale co się dziwić skoro co godzinę puszczaja w TV gadzinę.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: piątek, 5 września 2014, 01:01 
Generał Broni
Generał Broni

apsik napisał(a):
urojenia masz wać pan. Tylko ta pani z damskiego zezna że pobiłeś mnie i zniszczyłeś mi okulary i to jest zgodne z prawdą.
Wszelka inna postać zeznań nosi znamiona przestępstwa i ich fałszowania co w niektórych kręgach np. NUP jest dopuszczalne. Ale co się dziwić skoro co godzinę puszczaja w TV gadzinę.

Z damskiego ale kibla na ciebie to szkoda nawet by bylo reki podnies. Koncze z toba gadke Pawle bo szkoda sobie jezyk strzepic nakogos takiego jak ty. To widzimy sie jutro na komendzie tak jak pisales na priva. Zapomnialem dodac poczytaj sobie art.212k.k

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: piątek, 5 września 2014, 01:06 
Użytkownik zbanowany
Użytkownik zbanowany

jeszcze raz zwracam się z prośbą o nieusuwanie mojego loginu/IP z tego forum. Dotychczasowe działania admina forum świadczą jednoznacznie, iż na wniosek swojego kolegi o loginie : "sniper33" usuwał on i blokował moje posty i login na tym forum.
Każdorazowe i nieuzasadnione blokowanie mojego IP/loginu zostanie odnotowane w sprawie o POBICIE, którego dopuścił się user "sniper33" w dniu 19 lipca b.r. na mojej osobie, co spowodowało m.in. uszkodzenie mienia w postaci zniszczonych okularów i innych obrażeń ciała.
W związku z powyższym ostrzegam innych userów przed jakimkolwiek kontaktem z tą osobą, gdyż ta osoba posługuje się zgoła innymi argumentami podczas rozmów tematycznych i może narażać członków tych że rozmów na uszkodzenia mienia i ciała.

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1571 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 105  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]