massa napisał(a):
Wszystkie wypady w naszej grupie są ciekawe dlatego też jak na razie, odpukać, udaje mi sie być na nich systematycznie. Jednakże ten sobotnio-niedzielny należy zaliczyć do WYJĄTKOWYCH i nie bez kozery piszę to słowo z dużej litery. Były i ciekawe fanty jak również prezenty i darowane wykopki od naszego starszego i bardziej doświadczonego kolegi. Jego interesujące historie i niesamowite doświadczenie którym się z nami dzielił powodowały częstrze niż zazwyczaj niewymuszone przerwy w kopaniu ale warto było ... :)
Poniżej kilka fotek z terenu. Fanty wrzucę po czyszczeniu.
Staram się jak mogę,żeby były i fajne miejscówki i ciekawi ludzie.Od Andrzeja,,Weterana" mamy nawet zaproszenie na weekendowy wyjazd dwu dniowy z możliwością noclegu(musiałby odbyć się za dwa tygodnie,ponieważ później Andrzej wraca już z urlopu),decyzja jednak należy do Was,ponieważ sam nie będę jechał 200 km.Musiałbym zebrać 3-4 osoby,a teren naprawdę bardzo fajny.(nocleg oczywiście jest free).Reasumując-Grupa ma w planach 2 wyjazdy,niestety nikt się nie określa a czas się zbliża.Wiem,że niektórzy mają obecnie ważne sprawy,Rafał chory,Piotruś bawi synka,Andrzej delegacje,no nie wiem co się z ,,Szybkim" Grzesiem dzieje.Panowie pobudka. Andrzej czasem jeszcze coś napisze,ale pozostali coś cieniutkoooo :( .Pozdrawiam.