wclan napisał(a):
trebor napisał(a):
A widział ktoś jakieś inne, starsze, "produkty" tej , za przeproszeniem ,"marki"?
Owszem , widzial ... pierwsze modele mialy napis tloczony i malowany , natomiast w tych nowych jest naklejka :h
a tak na powaznie , nie wiem czym sie roznily pierwsze modele od tych dostepnych teraz ... trzeba by zapytac sprzedawce.
Sam jestem posiadaczem Xpointera i nie bardzo mam sie do czego przyczepic , wszystko dziala jak powinno. Testowany w roznych warunkach ... bloto , deszcz ...
Ile podziala , nie wiem ... jak na razie sprawdza sie.
Mialem garretta , sprzedalem go i z ciekawosci zakupilem xpointera ... 2 sprawa , gdyby to bylo takie dziadostwo jak myslisz to czemu xpointery nie zalaly rynku wtornego ??
Ja jeszcze nie widzialem ani jednej sztuki z 2 reki.
Pierwsze egzemplarze miały napis tłoczony i malowany , następne już tylko nalepkę na obudowie.
Jak tak dalej pójdzie , to w następnych egzemplarzach będzie już tylko nalepka , bez obudowy:).
Owszem nie zalały rynku xpointery z drugiej ręki to fakt. Ale też nie widać żeby szczęśliwi posiadacze xpointera masowo wyprzedawali (znacznie gorsze przecież :) ) Garretty ,Minelaby, Whites'y...
Producenci tych ostatnich ,też nie zareagowali w panice drastyczną obniżką cen ( lub nawet wycofaniem z rynku) swoich produktów, wobec miażdżącej przewagi technologicznej i cenowej " produktu" "firmy" Deteknix.