Teraz jest poniedziałek, 30 czerwca 2025, 11:52

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 612 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 41  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: wtorek, 7 czerwca 2005, 15:28 
Podporucznik
Podporucznik

A ja tam na wykopki jeżdżę rowerkiem.Góralek wszędzie się wepcha i niedotyczy mnie szlaban przy wjeździe do lasu :jump

A tak naprawdę to dopiero jestem na kursie prawka więc może niedługo ... dwa zamienię na cztery :1

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: wtorek, 7 czerwca 2005, 16:51 
Starszy Kapral
Starszy Kapral

Moj wehikul wykopkowy wyposazony jest w silnik dwucylindrowy w ukladzie bokser ma jedynie 26 KM mocy, trzy kola (+zapas). Wjedzie i wyjedzie wszedzie, sprawdza sie we wszystkich warunkach nawet tych ekstremalnych... W standartowym błąd ortograficzny!!! jest sprzet saperski: saperka mala, lopata saperska duza, siekiera mocowane na koszu... a ten pojazd to nie zastapione radzieckie dzielo o korzeniach niemieckich - K - 750 :D W przygotowaniu jest naped na wozek z blokada mechanizmu roznicowego - jeszcze bardziej niezastapiony bedzie... Do szybkiego zwiadu terenowego uzywam enduro Yamaha XTZ 750 Super Tenere - No i coz wiecej chciec... :jump Jak wyjazd jes nie owocny to przynajmniej jest frajda z jazdy...[/b]

Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: wtorek, 7 czerwca 2005, 18:57 
"Spammerus maximus"

A ja właśnie się przymierzam do zamiany samochodu na nową Lagunę Kombii bądź 2 letniego Forda Galaxy. Ktoś może jeździł takim czymś na wykopki by zdać mi relację z wrażeń bo wydaje mi się że i jeden i drugi średnio się do tego nadają. Na drugie terenowe chwilowo nie mam kasy...

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: wtorek, 7 czerwca 2005, 23:29 
Forum Thesaurus - Użytkownik Zbanowany

Witam!

Hansie - laguną kombi podwiózł mnie na wykopki kiedyś mój ex-szwagier (co rok miał cwaniak nową służbową brykę :666) I co? I dupa.. Oczywiście utknęliśmy w błotku.. Więc ogólnie nie polecam, aczkolwiek Ty, po treningach siłowych z Minelabami powinieneś taką lagunkę myk myk i przenieść nad błotkiem :jump

Pozdrawiam

VW

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: wtorek, 7 czerwca 2005, 23:43 
Generał Brygady
Generał Brygady

W. g. mnie ani jedno ani drugie auto na wykopki się srednio nadaje. Nie bedę wysczególniał dlaczego bo trzeba by się rozpisac. Ale jak bym miał wybrać to wolę Galaxy bo większy. Laguną strach zjechać z asfaltu. Obydwa auta są długie i nisko zawieszone, chociaż galaxy wyżej. Pomyśl o czymś innym na wykopki

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: wtorek, 7 czerwca 2005, 23:45 
Starszy Chorąży Sztabowy
Starszy Chorąży Sztabowy

No wiecie tak na codzien to jeżdze t34 hehe a tak powaznie to najczesniej jeżdzimi autobusem i piechtą ale jak dalsze wypady to sie coś zalatwi. :)

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: środa, 8 czerwca 2005, 02:44 
Generał Brygady
Generał Brygady

MadMax wstydził byś się pisać swoje motto z błędami ort. Atak na powaznie to chciałem dodać linka najlepszej autogiełdy niemieckiej. Można znalesć każdy samochód, fajne opcje wyszukiwania. Ja kupiłem sobie tą drogą swój pojazd. Polecam
http://www.mobile.de/cgi-bin/indeks cgi.pl?sprache=2

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: środa, 8 czerwca 2005, 09:38 
"Spammerus maximus"

No dobra, a Renault Scenic?

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: środa, 8 czerwca 2005, 11:43 

Hans - czemu za wszelką cenę chcesz jeździć w teren tym co się w teren nie nadaje? Czy to prowokacja? Przecież jako doświadczony poszukiwacz musisz chyba wiedzieć że to nie są pojazdy dla poszukiwacza.. Jeśli potrzebne Ci auto z dużą iloscią miejsca, komfortowe i wygodne (na pewno bardziej od kombi czy Scenica) to przeczytaj moją powyższą propozycję. Za cenę uzywanego Scenica miałbyś taka terenówkę że głowa boli.. :1

Pozdrawiam

VW

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: środa, 8 czerwca 2005, 12:30 
"Spammerus maximus"

Chwilowo muszę mieć autko uniwersalne którym mógłbym jeździć na wykopki i nie wyglądać jak kosmita wysiadając z niego w garniturze :)
Wystarczy mi że moje dotychczasowe budzi dziwne pytania. :)

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: środa, 8 czerwca 2005, 12:54 
Generał Brygady
Generał Brygady

jakas renowka jest bardzo wysoko zawieszona . kiedys widzialem goscia ktory wjechal w miejsce nie od pomyslenia. chyba to thalia, lub cos na "th"

Pzdr

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: środa, 8 czerwca 2005, 12:56 
"Spammerus maximus"

Ardengard napisał(a):
jakas renowka jest bardzo wysoko zawieszona . kiedys widzialem goscia ktory wjechal w miejsce nie od pomyslenia. chyba to thalia, lub cos na "th"

Pzdr

Arden, chyba sobie żartujesz :)
A jak Tobie sie jeździ limuzyną po leśnych drogach?

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: środa, 8 czerwca 2005, 13:17 
Generał Brygady
Generał Brygady

nie nie zartuje. Thalia jest wysoko zawieszona. A moja? mondziak to nie limuzyna. Po lasach naie jezdze tylko drogami dojazdowymi do pol uprawnych. Troche nisko. oslona chlodnicy polamana juz raz w tym roku :cry: Ale moze za rok lykne jakas terenowke. 3 letnie pajero za mna chodzi. Teraz wszedl nissan pathfinder. zajebioza. Tylko kogo na to stac? Ale najlepszy jest nissan patrol. Wzor niedoscigniony.

pozdrawiam

Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: środa, 8 czerwca 2005, 13:48 

Witam!

Ardengard - Patrol tak, absolutnie się z Tobą zgadzam ale do 1995. Potem mamy już do czynienia z samochodami których terenowość polega głównie na wyglądzie :666 Modę na terenówki zaczęto lansować od mam którym zaproponowano "duże i bezpieczne samochody które wszędzie zawiozą ich pociechy" (Cytat z broszury N.Patrola95)..
Pathfinder - no comment ;)

Hans - sorry, nie widziałem że skłonność do Minelabów to nie jest Twoja jedyna przypadłość :skromny
Dla krawaciarzy też wybór jest dość duży - Volvo terenowe(teraz już kilka modeli), Renault Kangoo 4x4, Passat Kombi syncro czy super fajowy Subaru Forester (używane można dostać w bardzo przystępnej cenie a i wyglądać będziesz z klasą :1 )

Pozdrawiam

VW

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: środa, 8 czerwca 2005, 14:02 
Generał Brygady
Generał Brygady

Van Worden, nie rob scen :D Przeciez te samochody maja tez sluzyc do jazdy po miescie i w 10-5% do wyjazdow na wykopki. wiekszosc z nas przeciez caly czas w terenie nie jest. Stad ta zmiana w terenowkach ze dostosowywali je takze do standardow samochodow uzywanch w miescie. Co z tego ze np. w Afryce wszyscy jezdza po pustyni starymi nissanami patrolami i sa zadowoleni. Nikt tu takim modelem z przed 95 przeciez nie bedzie jezdzil i do roboty i do znajomych i po dzieciaka. Zreszta spalanie takich starych wozikow jest straszne. To juz mozna sobie kupic ulaza rownie dobrze. Co do wytrzymalosci w terenie to zgadzam sie spadla ale podniosl sie ogolny standard. Subaru forester tez fajna bryczka.

pzdr

Ardengard

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 612 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 41  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]