Solo8 napisał(a):
WojDar61 napisał(a):
Witam kolegów i Ciebie Piotr , nie wiem po co Ty wdajesz się w dyskusje z tym człowiekiem , Ja już z tym skończyłem bo to kompletnie bez sensu .
Wątek założyłem po to żeby był pomocny dla tych którzy chcą się zdecydować i kupić kreta i to obojętnie z której z Firm .
Ale ten człowiek nikomu powtarzam kompletnie nikomu nie pomaga on , tylko wprowadza zamieszanie .
Wojtek.
tylko stwierdzam fakty z praktyki, jedyną rzeczą którą żałuję to że nie zrobiłem filmiku z testu na wyżej wymienionych przedmiotach.Nie wprowadzam żadnego zamieszania tylko stwierdzam fakt(może trafiłem na taki egzemplarz).Gdy już kupicie to coś to radze wam przeprowadzić na drobnej złotej bizuterii test.
Gdyby zaistaniała taka sytuacja jak u mnie (zero reakcji na złoty mały kolczyk) odsyłajcie bez zastanowienia.
To jest forum po to zeby sobie pomagać a nie dawać się naciagać handlarzyką i ich klakierom, a każdy kto ma inne zdanie lub obnaży wadę i powie prawde zostaje zmieszany z błotem przez elite pseudo znawców, naciagaczy i ich wiernym klakierów.A te filmiki ze złotem w internecie to jeda wielka ściema.
Pozdrawiam i życzę udanego nowego roku.
Sam widzisz. Ty zrobiłeś test i coś było nie tak. I tak trzymać, o to chodzi a nie o dywagacje nie wiadomo na podstawie czego.
Ja sprawdzałem i złoto widzi. Może to faktycznie problem niektórych sztuk.
A i tak każdy powinien kupić co sam uważa za najlepsze.
Nie mieszam nikogo z błotem a i za znawcę sprzętu też się nie uważam. I nikogo epitetami nie obrzucam i nie przypinam żadnych łatek. Bo chyba tu nie o to chodzi. A jak ktoś nie panuje nad emocjami to nie powinien się w ogóle wypowiadać. Zważ słowa zanim coś napiszesz.
Chyba Moderator powinien tu zajrzeć