|
Czekson napisał.: " a ja zacznę już dziękować. "
A ja to co...? :) :) :)
Witam wszystkich !!
Właśnie poleciał mój przelewik, i mam czas coś napisać.
Jak zwykle, szczerze aż do bólu. :D
Pragne podziekować wszystkim, którzy w trakcie mojego "żandarmowania" posłali mi prywatne wiadomosci na temat naszej zbiórki. (oprócz dwóch, ale o tym później.)
Dziekuję wam chłopaki za wszystkie pw.
Dziękuje za te, które w pełni poparły mój pomysł. :1 Dziękuje również za te, ktore były krytyczne i nasłano mi w nich.
(bo czlowiek uczy się całe życie, a te krytyczne też mnie czegoś nauczyły :) )
Szczególne wyrazy szacunku chcę przekazać Krissowi, ktory zrozumiał sytuację i przyznał się do błędu.
To się ceni, Kriss. Masz chłopie błąd ortograficzny!!! spotykaną zdolność analizowania sytuacji zanim się zagotujesz.Jesteś po prostu Gość.
Bo nie łatwo jest przyznać się do błędu. Ukłony od Matejki. :za
BARDZO WAŻNE, PROSZĘ PRZECZYTAĆ DOKŁADNIE
Tekst zamieszczony poniżej nie dotyczy Andergarda i Kocia.
Andengard negował na forum sensowność mojego pomysłu w kwestii jawności sumy wpłaty, odpowiedziałem na forum i mamy jasnośc (z tym.:"wiem, że mnie nie lubisz"-żartowałem).
Nie wysyłał mi pw w tej kwestii.
Co do Kocia, to piszę tak na wszelki wypadek (gdyby trafił na ten post), wszyscy znamy jego "hiszpański temperament", a on też coś pisał o chlebie itd...
Wolę od razu wyjaśnić. Jeżeli Kocio źle zrozumie, to mnie zaora tutaj tak, że mnie moja kobitka nie pozna "z twarzy' kiedy wstanę od kompa. (szczerze, aż do bólu... nie ma takiego słowa w języku polskim !!! Kociu
:) )
Więc.:
Moi drodzy najbiedniejsi..... Jak piszecie mi że Wam ciężko i żle i na chleb nie macie, i ledwo koniec z końcem wiążecie, i będzie jeden się wstydził, a drugiemu będzie głupio.....
TO CHOCIAŻ NIE BLUZGAJCIE !!!!!
W odpowiedzi do Was napisałem.: "Odpowiem na Forum-brak czasu, nie ma takiego słowa w języku polskim !!!". Obiecałem, więc to czynię.....
Poczytaj, jeden z drugim....
Jeśli nie wyskrobiesz dla Czeksona choćby 10 zeta, to:
Matejko życzy Ci z całego serca, z najcieplejszych zakamarków swojej duszy, naprawdę tak szczerze, jak nikt nigdy dotąd niczego ci nie życzył...
Żebyś zgubił portfel razem z ledwie wyskrobanymi euro i wszystkimi dokumentami, na 6 godzin przed odlotem do ciepłych krajów na urlop.
To Cie może nauczy, że pieniądze są w życiu najważniejsze, ale są ważniejsze rzeczy od pieniędzy.
Bo baranie jeden z drugim, zrzutka jest dobrowolna, i nikt nikomu nie wypominałby ile kto dał.
A to, że się wstydzisz i będzie Ci głupio już Ci tłumaczę.
Głupio będzie Ci nie na forum, tylko wobec kolegów którzy razem z Tobą jeżdżą na wykopki, bo Oni dali a Ty nie....
Albo może być Ci głupio, bo będziesz miał uczucie że dałeś za mało....
Tak czy inaczej, głomby jesteście... Bo trzeba było poczekać do finalu, a nie na samym początku bluzgać Matejce....
Ja wiedziałem, że mój plan nie przejdzie w 100%, tylko nie wiedziałem że nie macie (jeden z drugim) tyle cierpliwości.
Spać możecie spokojnie, nie zamierzam ujawniać Waszych loginów, ani tekstu wiadomosci... Z resztą już to skasowalem, śmieci w skrzynce nie trzymam....
A żeby Wam łatwiej się żyło, polecam sprzedać wykrywki, po 2000 murowane, dobry i tydzień łatwiejszego życia.... Forum to nie tylko Poszukiwanie Skarbow, to też baza danych....
A w Waszym wypadku, nie było wcale trudno.....
Po prostu wiem o tym, że w takich sytuacjach, piszczy zawsze skąpstwo, a nie bieda. Sprawdzilem, poczytałem tego forum, jak nigdy.....
Ale opłacało się, jestem pewien, że mam rację....
Nie pozdrawiam, i udanych wakacji życzę :666 :666 :666
A do pozostałych oczywiście... :piwo :piwo :piwo
No i ognia!!!! Bo Czeksonowi skarby w ziemi rdzewieją !!!! :D :D :D
Pozdrawiam Matejko ( i jeszcze raz dla wszystkich, oprócz dwóch) :piwo :piwo :piwo :piwo :piwo :piwo
|