|
No, skoro wszystko OK. to może chłopakom odpowiem.... :)
Piotr, co ty... Na jakiego moderatora... Są tu tacy, co mnie lubią, "jak psy dziada w ciemnej ulicy".... Kolegów masz za dużo, czy jak...? :kolko :D :D :D
Pomysł Jaraska mi się znacznie bardziej podoba.... Tylko problem jest. :( Trzeba by dla mnie zrobić zrzutkę...... Na kampanie. :D Ale, chłopaki !!! OBIECUJĘ, że jak się postaracie uciułać tą kase, to znowelizuje i zliberalizuje prawo tak..... Że nawet pod Pomnikiem Lotnika w Warszawie, między tulipanami, będzie można kopać. :D :D :D Niejeden prezydent już naobiecywał, to co... Ja, nie mogę !!! :que
Ale koniec żartów... Tak naprawdę, to ja tu nie "Żandarmuje" za darmoche.... Aż taki charytatywny, to ja nie jestem. O nie !!! A co to ja, ja Owsiak jestem, żeby się tu z wami "za friko' szarpać !!! Panowie... Za dziękuje, to się nic już dawno nie kupuje. Takie czasy, i nic na to nie poradzicie.... Szczerze do bólu, jak zwykle...
Wiadomo, że coś od Czeksona będe chciał, za to pilnowanie, to proste.... Tylko jeszcze z Kredkiem muszę o tym pogadać, bo to pewnie własnie Kredek będzie Czeksonowi wykrywkę wręczał.
Kłopotliwa to sprawa dla Kredka, ale cóż.... Podjął się skarbnikowania, to niech się męczy.... Bo gdyby wyszło tak, że mnie nie będzie przy wręczaniu sprzętu, to Kredek bedzie musiał całą sprawę wziąć na swoje barki.... A nie jest to łatwe zadanie... Zapewniam.
Jednak wierzę w Kredka, i wierzę że to dla mnie zrobi. Każdemu na forum zawsze pomaga, to czemu mnie miałby nie pomóc w potrzebie....? W końcu mój wklad tutaj jest niemaly, to i Kredek mógłby się wykazać.....
Ale, do rzeczy. Czekson, przeczytaj uważnie ten tekst... Bo dwa razy nie zamierzam tego samego pisać.... :wq
Oto co za to chcę. No i żeby było jasne.... I bez krzyków mi tutaj, że nie da rady.... Bo ja mogę Was tu w 3 minuty wszystkich naprostować, jak się wkurzę....
Chcę uśmiech Czeksona w momencie odbioru sprzętu, odciśnięty w portlandzkim cemencie.... Tak, na pamiątke. I w d.... mam, Czekson, że się ubrudzisz... :luv
A do Ciebie, Kredek.... Mam sprawę.... Jak by wyszło tak, że mnie nie bedzie, to zatargaj sam te dwa worki cementu.... Jakóś się odwdzięczę... Browarek może...? (prawdziwy, nie internetowy)
Tylko, Kredek... Weź koniecznie dwa worki... To będzie szeroki uśmiech, pamietaj....
Ale Wam ciśnienie podniosłem, nie...? Ciekaw jestem, co myśleliście gdy to czytaliscie.... Ale nie będę prosił, żebyście napisali. Boję się czytać takie rzeczy, bo potem mam koszmary...
Pozdrawiam Matejko :piwo :piwo :piwo
Kurde, jak ja bym chciał widzieć Wasze miny.... :sciana :sciana :sciana :D :yay nie ma takiego słowa w języku polskim !!! chłopaki, taki pomysł mi wpadł do łba po lekturze postów Wawki i Jaraska.... Mam nadzieję, że nikt wylewu nie dostał..... :luv
Czasami lubię kogoś "wkrecić', tym razem padło na Was.... nie ma takiego słowa w języku polskim !!!... :D Mam nadzieję, że mnie za to nie powiesicie.... :szu :no :h
Ostatnio edytowano sobota, 11 czerwca 2005, 08:32 przez Matejko, łącznie edytowano 1 raz
|