Teraz jest sobota, 17 stycznia 2026, 19:07

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 59 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: środa, 15 czerwca 2005, 12:43 
Starszy Chorąży Sztabowy
Starszy Chorąży Sztabowy

A jak kwota się już zebrała ??? Tu pytanie do skarbnik Kredek(lub innego zorientowanego Tawarsisz) . Tłum - czyli ja domaga się sensacji ;)

Pozdrawiam
Konrad

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: środa, 15 czerwca 2005, 12:55 
Weteran
Weteran

Nie jest żle, co wcale nie znaczy że jest pięknie.
Pan Adam R. z zaprzyjaźnionej z Forum firmy (banerek na "dzień dobry"), w ramach pomocy udzieli pełnego rabatu na zakup sprzętu. Będzie to Jego wkład do zrzutki.
Chwilowo składam swoje prywatne i skromne podziękowanie za hojność i zrozumienie naszych potrzeb.

Nieśmiało ponawiam prośbę:

Chłopy! Bądźcie nietypowymi Polakami! Mniej gadajcie i dywagujcie: a może tak, a może tak...
Forty i lasy (Laski też...) na Czeksona czekają!

PS. Laski - to miejscowość na skraju Puszczy Kampinoskiej (Czekson jest żonaty i inne Laski ma z głowy :) )

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: środa, 15 czerwca 2005, 13:22 
Starszy Chorąży Sztabowy
Starszy Chorąży Sztabowy

Odpowiedź jak najbardziej wymijająca ale i polityczna – Pytanie było po to - bo jak się mało zebrało to może się ktoś jeszcze zmobilizuje . A taka odpowiedź sugeruje mi , że zebrało się już na prostą wykrywkę , ale wolicie lepszą (za co oczywiście was nie potępiam - tylko ciekaw jestem)

P.s.
Ale ze względu na to , że Czekson jest żonaty to chyba nie dyskryminuje lasek ;) :) ;) ?

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: środa, 15 czerwca 2005, 16:56 
Generał Brygady
Generał Brygady

No pewnie na trzezwo full discrim na laski a po kilku :piwo jak PI :666 No wlasnie moze by tak kwote ktora juz sie uzbierala ujawnic?

Pozdrawiam,

Ardengard

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: środa, 15 czerwca 2005, 17:07 
Kapitan Petersen

Widzę że lista darczyńców doszła do 19-tu. Jednak mój sen był proroczy, gdy zakładałem, że będzie nas 20-tu. Myślę, że nie jest najgorzej, bo prezcież jeden da 5 czy 10, a drugi 20 albo 30 (czyli każdy ile może) i kwota rośnie...

Problem w tym, że lista darczyńców aktualizowana jest przez zmianę postów, a nie przez dodawanie nowych i wątek leci w dół. Jedyna nadzieja, że Czekson dziękując następnym osobom doda nowego posta ;)

:pa

Test

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: środa, 15 czerwca 2005, 17:31 
Weteran
Weteran

Sugestia na wstępie była żeby nie podawać kwoty poszczególnych wpłat, podaję więc tylko nick lub, jeśli w przelewie nie ma nicku, imię i miasto. To po to żeby każdy wpłacający mógł "zareklamować" jeśli Go nie ma.
Indywidualnych kwot nie podaję, bo ogółu nie interesuje kto dał 10, a kto 100 zł.
Nie podam również ceny uzgodnionej z panem Adamem - takie było zastrzeżene z Jego strony.
Żeby być bezstronnym - wykaz wpłat prześlę Testowi i każdy kto wpłacił będzie mógł się dowiedzieć jaka kwota figuruje przy jego nazwisku.
Po co ci koledzy z forum którzy nie są zainteresowani sprawą mają komentować kto ile wysupłał. Znając nieco obyczaje i charaktery unikniemy podtekstów.
Zaręczam, że w przypadku zbliżenia się do potrzebnej kwoty numer konta zniknie z Forum, a brakującą kwotę dopłacę jako jeden z zainteresowanych wpłatą.
Zarówno Test jak i Matejko wzorowo pomagają w sprawnym przeprowadzeniu operacji "Stary kalosz nie rdzewieje"

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: środa, 15 czerwca 2005, 19:57 
Kapitan Petersen

Kredek napisał(a):
Indywidualnych kwot nie podaję, bo ogółu nie interesuje kto dał 10, a kto 100 zł.
Słusznie.

Kredek napisał(a):
Zaręczam, że w przypadku zbliżenia się do potrzebnej kwoty numer konta zniknie z Forum, a brakującą kwotę dopłacę jako jeden z zainteresowanych wpłatą.

To samo mogę zadeklarować w swoim imieniu. Myślę, że na Matejkę też można liczyć. Po prostu w razie czego w cel pójdzie druga torpeda.

Test

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: środa, 15 czerwca 2005, 20:36 
Użytkownik zbanowany
Użytkownik zbanowany

:D :D :D

Coś Ci się Kredek pomyliło.....
Kalosze są gumowe, więc z zasady, nie rdzewieją.....

I jeszcze, żeby uspokoić wszystkich....
Uda się zebrać kasę dla Czeksona, żeby nie wiem co !!!!

Bo uważam że jak się coś robi, to się to robi dobrze. Albo lepiej w ogóle się za to nie brać. Proste. :)
Skoro już poszło, to trzeba zrobić tak, żeby dziadostwa ostatniego nie kupić, ale żeby i Czekson nie musiał podpierać się kredytem.

Dobra.... Będę szczery, czy to się komuś podoba czy nie.....

Zbieramy na Garretta ACE 250 wraz z osłona cewki. No i deczko jeszcze brakuje.... :(

No dobra....Będę jeszcze szczerszy :D.:

Tekst który się tu znajdował jest już dawno nieaktualny od piętnastu minut.:D :D :D
Więc go wymatejkowałem. :luv

Pozdrawiam Matejko :piwo :piwo :piwo

Ostatnio edytowano czwartek, 23 czerwca 2005, 16:31 przez Matejko, łącznie edytowano 3 razy

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: środa, 15 czerwca 2005, 21:03 
Generał Dywizji
Generał Dywizji

Pierwszy !
:)

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: środa, 15 czerwca 2005, 21:38 
Porucznik
Porucznik

Cytuj:
No pewnie na trzezwo full discrim na laski a po kilku jak PI

Ja wam dam :polbie
:jump :jump :jump :jump ;) :)
Żona Czeksona

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: środa, 15 czerwca 2005, 22:44 
Kapitan Petersen

Matejko napisał(a):
Każdemu kto już wpłacił, a dorzuci jeszcze 30 zeta pożyczę Katalog Monet Krauzego.

Matejko, Ty nas zrujnujesz. Coś mi się wydaje, że wkrótce pojawi się wśród nas kolejny użytkownik Garretta, tyle że nie ace lecz GTI :)

Test

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: środa, 15 czerwca 2005, 23:09 
Weteran
Weteran

Jako jeden z wpłacających masz pełne prawo o to pytać - a ja obowiązek odpowiedzieć.
Stan gotówkowy wpłat na konto przeznaczone na wiadomy cel wynosi na chwilę obecną, bez mojej działki 481 zł

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: środa, 15 czerwca 2005, 23:12 
Major
Major

niech mu dzwoni kolorowo. Rano powinny być nowy grosik zaksięgowany

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: wtorek, 21 czerwca 2005, 01:04 
Generał Brygady
Generał Brygady

481 a dzisiaj? Informujcie czesciej ile sie uzbieralo i ile trzeba aby wykrywka zostala zakupiona. Chyba ze kwota nie ulegla zmianie od 15-go. Jaka jest suma docelowa? Jezeli to wszystko bedzie jasne to lawiej jest kogos i siebie zmobilizowac.

Pozdrawiam,

Ardengard

P.S. A ja cie Matejko trzymam za slowo odnosnie Krauzego :cop Pomysl marketingowo jak najbardziej trafiony :)

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: wtorek, 21 czerwca 2005, 05:35 
Użytkownik zbanowany
Użytkownik zbanowany

Ardengard ma rację.

Kredek, czy mógłbyś dopisać zebraną kwotę w poście "Dobrodzieje Czeksona"? (I zmieniać ją na bieżąco wraz z loginami wpłacających)
I po sprawie.... :)

Pozdrawiam Matejko :piwo :piwo :piwo

Ardengard, napisałeś.: "P.S. A ja cie Matejko trzymam za slowo odnosnie Krauzego"
Może jakiś adresik podeślij, bo inaczej to jeszcze trochę sobie potrzymasz "Matejkę za słowo".... :jump

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 59 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]