prymek napisał(a):
krzysiekb321 - jeśli wejdę na starą miejscówkę z nowym sprzętem to jestem w stanie wyrobić sobie opinię jaki ten nowy wykrywacz jest i to użytkownik Tur opisał , niestety tym razem nie znalazł bursztynowej komnaty pewnie dlatego że mu tym razem pod cewkę nie podeszła ( domyślam się że znalazł cała masę różnych kolorków które nie koniecznie były złotymi monetami i zobaczył że wykrywacz działa jak odkurzacz ) a według ciebie " To znaczy nie sięgnął głębiej " pewnie to wiesz dlatego że " obserwuje wiele takich wątków " i podsumowujesz: " A biorąc pod uwagę prostotę i brak kilku rzeczy wydaje się przereklamowany " . Czytając twoje posty to już sam nie wiem czy to brak wiedzy, trolowanie , spam czy nabijanie postów by zostać generałem .
Wątek za jakiś czas posprzątam .
Dobre. Po prostu z mojej strony wygląda to tak. Chciałem kupić GM4 i sam w tym wątku dużo pytałem o niego. Już byłem prawie zdecydowany. Ale poogladałem filmy z wypadów, popytałem ludzi, którzy chodzili w ekipie z GM4 i porównałem co ten wykrywacz oferuje za swoja cenie. Stąd moje wnioski. Ale widzę że zaczyna się problem w tym wątku kiedy ktoś ma inne zdanie na temat tego sprzętu niż pozytywne. A co chcesz sprzątać w w tym wątku. Posty które go nie chwalą? Bo nie rozumiem trochę. Jeden chwali i ma takie zdanie a drugi widzi to inaczej. Fakt nie mam GM4. Ale to na pewno nie powód żeby tutaj coś usuwać. Poza tym niektóre moje możenie związane z tematem wypowiedzi były odpowiedzią na jak to napisałeś "trolowanie" innych. A jak Ci moje posty psują obraz tego sprzętu pokazany w superlatywach to usuwaj. Proszę bardzo.