Teraz jest wtorek, 8 lipca 2025, 00:15

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 490 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 33  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: GM4
PostNapisane: środa, 11 lutego 2015, 15:05 
Generał Broni
Generał Broni

Tak jest przereklamowany,płytki i w tej cenie nowe są lepsze dobrze ze go nie kupiłeś :666 jak kupisz nowy w tej cenie lepszy to sie pochwal.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: środa, 11 lutego 2015, 15:18 
Starszy Chorąży Sztabowy
Starszy Chorąży Sztabowy

tur napisał(a):
Tak jest przereklamowany,płytki i w tej cenie nowe są lepsze dobrze ze go nie kupiłeś :666 jak kupisz nowy w tej cenie lepszy to sie pochwal.

Nie. No jest dobry bo jest dobry. Ot filozofia. Powtórz 200 razy. Wyjdzie dodatkowe 200 postów ze jest dobry. A potem opinia że w tylu postach go chwalą. A jak dla ciebie nie gra roli zasięg w wykrywce to nie rozumie czym się kierowałeś. Pewnie tym że "jest dobry".
Poza tym to nie jest wątek wychwalania GM4 tylko ogólnie o nim. Więc nie rozumiem jaki interes mają Ci którzy reagują oburzeniem na każde negatywne zdanie na jego temat. Nawet nie negatywne tylko nie chwalące go???

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: środa, 11 lutego 2015, 15:48 
Generał Broni
Generał Broni

Czytasz ze zrozumieniem?pisałem że dla mnie po tak krótkim teście jest głęboki,kilka pierdół wyszło głęboko, łuski fenole blaszki itp.to ty napisałeś ze fantów po innych wykrywaczach nie na wyciągał,a co miałem talarów tam nakopać?a jak na analooga ma wszystko co potrzeba,są droższe uboższe np o multiton wykrywacze.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: środa, 11 lutego 2015, 15:58 
Starszy Chorąży Sztabowy
Starszy Chorąży Sztabowy

To co się tak unosisz jak ktoś napisze że widzi to trochę inaczej?

Ostatnio edytowano środa, 11 lutego 2015, 15:59 przez krzysiekb321, łącznie edytowano 1 raz

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: środa, 11 lutego 2015, 15:58 
Moderator
Moderator

krzysiekb321 - jeśli wejdę na starą miejscówkę z nowym sprzętem to jestem w stanie wyrobić sobie opinię jaki ten nowy wykrywacz jest i to użytkownik Tur opisał , niestety tym razem nie znalazł bursztynowej komnaty pewnie dlatego że mu tym razem pod cewkę nie podeszła ( domyślam się że znalazł cała masę różnych kolorków które nie koniecznie były złotymi monetami i zobaczył że wykrywacz działa jak odkurzacz ) a według ciebie " To znaczy nie sięgnął głębiej " pewnie to wiesz dlatego że " obserwuje wiele takich wątków " i podsumowujesz: " A biorąc pod uwagę prostotę i brak kilku rzeczy wydaje się przereklamowany " . Czytając twoje posty to już sam nie wiem czy to brak wiedzy, trolowanie , spam czy nabijanie postów by zostać generałem .
Wątek za jakiś czas posprzątam .

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: środa, 11 lutego 2015, 16:10 
Starszy Chorąży Sztabowy
Starszy Chorąży Sztabowy

prymek napisał(a):
krzysiekb321 - jeśli wejdę na starą miejscówkę z nowym sprzętem to jestem w stanie wyrobić sobie opinię jaki ten nowy wykrywacz jest i to użytkownik Tur opisał , niestety tym razem nie znalazł bursztynowej komnaty pewnie dlatego że mu tym razem pod cewkę nie podeszła ( domyślam się że znalazł cała masę różnych kolorków które nie koniecznie były złotymi monetami i zobaczył że wykrywacz działa jak odkurzacz ) a według ciebie " To znaczy nie sięgnął głębiej " pewnie to wiesz dlatego że " obserwuje wiele takich wątków " i podsumowujesz: " A biorąc pod uwagę prostotę i brak kilku rzeczy wydaje się przereklamowany " . Czytając twoje posty to już sam nie wiem czy to brak wiedzy, trolowanie , spam czy nabijanie postów by zostać generałem .
Wątek za jakiś czas posprzątam .

Dobre. Po prostu z mojej strony wygląda to tak. Chciałem kupić GM4 i sam w tym wątku dużo pytałem o niego. Już byłem prawie zdecydowany. Ale poogladałem filmy z wypadów, popytałem ludzi, którzy chodzili w ekipie z GM4 i porównałem co ten wykrywacz oferuje za swoja cenie. Stąd moje wnioski. Ale widzę że zaczyna się problem w tym wątku kiedy ktoś ma inne zdanie na temat tego sprzętu niż pozytywne. A co chcesz sprzątać w w tym wątku. Posty które go nie chwalą? Bo nie rozumiem trochę. Jeden chwali i ma takie zdanie a drugi widzi to inaczej. Fakt nie mam GM4. Ale to na pewno nie powód żeby tutaj coś usuwać. Poza tym niektóre moje możenie związane z tematem wypowiedzi były odpowiedzią na jak to napisałeś "trolowanie" innych. A jak Ci moje posty psują obraz tego sprzętu pokazany w superlatywach to usuwaj. Proszę bardzo.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: środa, 11 lutego 2015, 16:19 
Generał Broni
Generał Broni

Ale ty się wypowiadasz w różnych postach o wykrywaczach których nie miałeś ale widziałeś czytałeś,etc....

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: środa, 11 lutego 2015, 16:19 
Starszy Chorąży Sztabowy
Starszy Chorąży Sztabowy

prymek napisał(a):
Czytając twoje posty to już sam nie wiem czy to brak wiedzy, trolowanie , spam czy nabijanie postów by zostać generałem .

Poza tym zarzucasz komuś coś takiego ze ktoś pisze czy pyta dla jakichś rankingów czy stopnia.
No niezłe trolowanie.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: środa, 11 lutego 2015, 16:25 
Starszy Chorąży Sztabowy
Starszy Chorąży Sztabowy

tur napisał(a):
Ale ty się wypowiadasz w różnych postach o wykrywaczach których nie miałeś ale widziałeś czytałeś,etc....

Kolego to że nie wszystkie kupiłem to nie znaczy że nie chodziłem z nimi albo nie spędziłem wielu godzin na wypadach w ekipie z takimi sprzętami. Testów porównawczych w terenie też było dużo. Poza tym wiem co kto znajdował nimi na przełomie lat a nie dwóch czy trzech wypadów .
Fakt nie miałem styczności z GM4. Ale wykorzystałem różne wiadomości(również z tego wątku). Uważasz że są bezużyteczne i nie można na nich bazować?

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: środa, 11 lutego 2015, 16:36 
Specjalista
Specjalista

Wyjdz z gm4 na przechodzona miejscowke , a zobaczysz na wlase oczy co wykrywacz ten potrafi. Wierz mi , ze jest wart kazdej zlotowki jaka na niego wydalem. :lol: Od miesiaca poprawiam nim takie wlasnie miejsca i powiem ci kolego , jestem zaskoczony iloscia monet jakie na nich znajduje. Pozdrawiam.

Ostatnio edytowano środa, 11 lutego 2015, 16:50 przez slimak, łącznie edytowano 1 raz

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: środa, 11 lutego 2015, 16:43 
Starszy Chorąży Sztabowy
Starszy Chorąży Sztabowy

slimak napisał(a):
Wyjdz z gm4 na przechodzona miejscowke , a zobaczysz na wlase oczy co wykrywacz ten potrafi. Wierz mi ze jest wart kazdej zlotowki jaka na niego wydalem. :lol:

No spoko. Rozumiem. Ale są też ludzie co twierdzą że znaleźli na wypadzie 18 cienkich sreberek. A kolega z GM4 który był z nimi tylko 3. A napisz tutaj coś takiego to... .

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: środa, 11 lutego 2015, 16:58 
Generał Broni
Generał Broni

krzysiekb321 napisał(a):
slimak napisał(a):
Wyjdz z gm4 na przechodzona miejscowke , a zobaczysz na wlase oczy co wykrywacz ten potrafi. Wierz mi ze jest wart kazdej zlotowki jaka na niego wydalem. :lol:

No spoko. Rozumiem. Ale są też ludzie co twierdzą że znaleźli na wypadzie 18 cienkich sreberek. A kolega z GM4 który był z nimi tylko 3. A napisz tutaj coś takiego to... .

A ja kiedyś bylem na wypadzie z cibolą i miałem więcej monet niż explorer i xterra 705 i o czym to świadczy według ciebie?

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: środa, 11 lutego 2015, 17:02 
Starszy Chorąży Sztabowy
Starszy Chorąży Sztabowy

O niczym. Bo cibole akurat miałem. I wiem co jest warta.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: środa, 11 lutego 2015, 17:10 
Specjalista
Specjalista

18 sreberek z jednego wypadu to wynik rewelacyjny. Powiem tylko tyle, ze dla mnie ten sezon , po zakupie gm4 , zapowiada sie pod wzgledem malych sreberek znakomicie. Musze dokupic holderow. :1

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: środa, 11 lutego 2015, 17:12 
Generał Broni
Generał Broni

Aha o niczym a ci co niby twierdzą(ilu ich było 18 osób)
ze znaleźli 18 sreberek a koleś z gm4 tylko 3 to o czym to świadczy?

Ostatnio edytowano środa, 11 lutego 2015, 17:14 przez tur, łącznie edytowano 1 raz

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 490 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 33  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]