Abaqus napisał(a):
No cóż, w cienkich sreberkach maszynka z 3x mniejszą częstotliwością siłą rzeczy nie może być lepsza. Nie do tego jest stworzona.
Ostatnio tak pytam w różnych wątkach i jakoś bez echa. Mam tu kilka pytań do Kolegów aktywnie wypowiadających się w bieżącym wątku:
1. Aliens, też jestem ciekaw dlaczego wróciłeś do Argo.
2. Prymek, Benek i inni użytkownicy GM4, czy moglibyście sprawdzić wg rysunku reakcję GM4 na międzywojenne niklowe 10/20/50 gr? W zasadzie najważniejsze są pozycje 2 i 3.
3. Benek, jeśli jeszcze posiadasz to proszę, abyś sprawdził to samo na Euroteku (tak na marginesie).
4. Czy ktoś wie czy oprócz obudowy jest jakaś różnica między GM4, a GM4 PRO bo ze względu na sporą różnicę w cenie nie chce mi się wierzyć, że inna jest jedynie skrzyneczka jak to można przeczytać w innym wątku.
co do mnie to nie bede tu krytykował GM 4 Pro ale powiem ze nie lezał mi jakos, nie wiem za duzo zelastwa targał jak dla mnie Argo sprzedałem na rzecz GM 4 Pro i ponownie wrociłem do Argo i jestem mile zaskoczony..Podam przygład chodza po polu najpierw z Argo 29 DD cały czas jakies drobiazgi wyłaziły ale mysle kupie Bułgara i tu moje rozczarowanie ze praktycznie kiepsko . Po sprzedazy kupiłem ponownie Argo ,znowu powrot na to samo pole i zdziwko znowu cos wyłazi.. Wiem ze zaraz bedzie krytyka ze zle robie to mto tamto ale smigam kilka lat wiem jakies tam porownanie sprzetow mam wiec to moje takie odczucie co do piszczałek .. ale jak powiedziałem mi jakos nie lezał wiec to tylko moja opinia znam kolesi co zachwalaja i jest ok i niech tak zostanie...
PS. zapomni łem dodac ze miedzy pierwszym Argo ktory kupiłem a drugim tez była roznica ,chodzi o namierzanie czyli Pinpont w pierwszym był ledwo słyszalny natomiast w drugim jest głosny wyrazny ,nie miałem innego argo zeby porownac i myslałem ze tak ma byc ale wychodzi na to ze cos nie było tak...