tara napisał(a):
czarny07 napisał(a):
Z jaką cewką miałeś?? Ja planuję tylko dwie 10`dd plus stara( nie krzyżakowa) eclipse 950 tkzw placek.Dd na pola i łąki a placek na las..
Jeśli chodzi Ci o BM 950 to wisi teraz po taniości na allegro. Tylko jak gdzieś czytałem, to nie ma zbytnio sensu zakup 950 i 10 DD. Zasięgi będą podobne, a i stabilniejszy na DD powinien być i lepszy na śmietniku. Raczej pozostał bym przy tym pająku 12" na las i 10"DD na pole. Sam myślę czy sobie tej 12" nie zakupić do kompletu. Tylko waga mnie skutecznie odstrasza, a sama cewka nie przez wszystkich jest lubiana :lol: Czyli waga , kontra zasięg....
Są oczywiście jeszcze cewki alternatywne, ale jeśli wierzyć testom Proscana to firmowe cewki Whitsa wypadają tu najlepiej.
Od Anglika w końcu brałeś ten wykrywacz?
Kupione na ebay. Funt tyle stoi że sobie darowałem, włoch z ceny też zejść nie chciał.Co do dd boję się właśnie tego że się rozjeżdżają, a bm950 tojednak stara dobra bm, myślałem zamiast whitesowskiej 10tki o detech excelerator 10'dd tylko czy warto??? Opini na wwww brak.Jest jeszcze 10x12 sef ale czytając zagraniczne fora albo trafinsię zestrojona ok lub do d... Sam już nie wiem jaką cewkę z technologi dd D2 whites, 10' dd excelerator czy 10x12 sef??? Bm950 też bym kupił ale jakąś pewną ,zadbaną