u2toofan napisał(a):
Witam,
przymierzam się do zakupu Deusa ze słuchawkami WS5, panel, cewka 28 cm:
na viking: 5 548,00 zł
na denar: 5 250,00 zł; cennik 14.01.2015 r.
niebagatelna różnica 298,00 zł.
co wybrać, oto jest pytanie :)
pozdraw.
Deus zamówiony :) u Pana K. Talara - Talcomp, w sumie 339,00 zł do przodu w stosunku do najdroższej oferty :o
5 lat gwarancji; 2 lata na aku., a każdy następny zakup już jako stały klient 5% upustu :) ehhhhhhhhhhh :D
zważywszy na wszystkie wątki w tym temacie, mam chyba szczęście jak kupuję wykrywki :)
AT Golda kupiłem na
http://www.arobron.pl i też bardzo polecam :) spoko właściciel - jest tam zresztą moja opinia.
kontakt mailowy z Panem Talarem mega szybki, dzisiaj krótka, miła, a co najważniejsze: RZECZOWA rozmowa, odpowiedź na złożone zamówienie ekspresowa,
po prostu rewelka !!! tak trzymać Panie Konradzie :)
- do sklepu na V... jakiś czas tam wysłałem zapytanie dot. menu w języku PL = do tej pory żadnej odpowiedzi.
Powiem tak, reasumując, ja na pieniądzach nie leżę, żeby kupić Deusa sprzedałem At Golda oraz (Iphone'a 5 oraz iPada) i jeszcze musiałem dołożyć 689,00 zł
nie wyobrażam sobie, żeby wydając tyle kasy miałbym być traktowany jako natręt podczas kupowania, a także i najważniejsze po zakupie...
Żeby być obiektywnym i zrównoważyć moją opinię, a kontakt z V... był tylko via mail, mój Kolega po sztycy Pan Heniu, akurat chwali sobie współpracę z V..., kupił Deusa rok temu - aczkolwiek ma na niego tylko 24 m-ce gwar. czego naprawdę nie rozumiem...
Wiem jedno moi drodzy Koledzy i nie chcę popadać w samouwielbienie, ale zapewne ze mną się zgodzicie, że konkurencja pomiędzy sprzedawcami to najlepszy przyjaciel Nas, czyli Klientów, ale pewne standardy, czy to ace 150 za 600,00 zł, Deus za ponad 5 000,00 zł czy jeszcze droższe sprzęty, powinny być takie same.
To my Klienci powinniśmy być najważniejsi, a nie na odwrót,a że już mam ponad 30 stkę. to powiem, że lata 90 już dawno się skończyły gdzie było na odwrót...
dla mnie etap zakupu zakończony :)
teraz tylko czekam na sprzęt i spotykamy się w terenie ;)
pozdrawiam Szanownych Kolegów.