Teraz jest niedziela, 27 lipca 2025, 13:27

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 375 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 25  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Nowe wykrywacze Makro
PostNapisane: sobota, 7 marca 2015, 14:49 
Podporucznik
Podporucznik

Znajdzie nabywców jak wszystkie inne wykrywki, ciekawy i inny taki.
Coś się dzieje na rynku...

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: sobota, 7 marca 2015, 16:15 
Generał Brygady
Generał Brygady

pewnie ze znajdzie ,tak samo było z GoldenMaskiem ,tez wszyscy psioczy ze to ze tamto ze Bułgar i prosze jak ładnie sie sprzedał..

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: sobota, 7 marca 2015, 19:22 
Starszy Chorąży
Starszy Chorąży

I nadal się dobrze sprzedaje .

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: niedziela, 8 marca 2015, 01:05 
Generał Broni
Generał Broni

tara napisał(a):
Te co są na allegro nie koniecznie są wszystkie na stanie. Zadzwoń do CE bo ja mam ich mam prawie pod domem. Wywiało Coin Killery, coś z nimi nie tak?

To zobacz sobie u czechów są kilery tylko pod inną nazwą,wydaje mi się że problem jest na linii naszych dystrybutorów a bułgarską firmą,w Czechach masz wszystkie akcesoria,multum konfiguracji Golden Maska i szybki serwis teraz trochę żałuje że do nich nie podjechałem zakupić sprzęt mam niedaleko do Pragi.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: niedziela, 8 marca 2015, 19:52 
Generał Brygady
Generał Brygady

Aliens napisał(a):
pewnie ze znajdzie ,tak samo było z GoldenMaskiem ,tez wszyscy psioczy ze to ze tamto ze Bułgar i prosze jak ładnie sie sprzedał..

Tylko GM nie zaczynał od takiej wtopy:
http://bylonieminelo.pl/forum/viewtopic ... Makro#p309
GM się przebił, Blisstool i Nexus, nie. Pożyjemy...
Tur, dzięki za info.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: sobota, 14 marca 2015, 14:01 
Plutonowy
Plutonowy

Witam kolegów znalazłem link z testem powietrznym ,osiągi przyzwoite https://www.youtube.com/watch?v=UW9aWMUO8Bg :1

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: sobota, 14 marca 2015, 14:48 
Podporucznik
Podporucznik

Z uwagi, ze wykrywacz byl dosyc mozno podkrecony, to zasiegi szalu wielkiego nie robia. Cenowo jest to konkurent np. Omegi i czuje w kosciach, ze bedzie mial od niej lepszy zasieg, co jest juz sukcesem dla Makro, ze zrobila wykrywacz tani i chyba...ogolnie ujmujac dobry. Moze to taki T2 bez SE, ale czy dla trybu boost czy cl warto dokladac ok 100% ceny wykrywacza, to mialbym powazne watpliwosci. Zasiegowo z T2SE na pewno przegra, bo po tym tescie to widac, a z T2SE 13 Detech to juz bez dwoch zdan, ale w tej kategorii cenowej super propozycja, design tez niezly, wywazenie pewnie tez bedzie na poziomie Deusa, wiec...chyba warto. Konkurencji wsrod wykrywaczy z wyswietlaczem chyba w tej cenie na te chwile nie ma...sa tansze Rutusy, ale to konstrukcje przedpotopowe, ciezkie i z glebokimi cewkami slabo wywazone.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: sobota, 14 marca 2015, 15:25 
Sierżant
Sierżant

Będę miał taki w przyszłym tygodniu, poczytałem i obejrzałem parę filmów, zaryzykuje.
Ewentualnie jak się nie spisze będzie idealny dla żony :666 (ma wibracje :]) na plaże i jako "za-pasówka".
Słyszałem plotki że cena ma mocno skoczyć... (nie potwierdzone).
Filmik od MD

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: sobota, 14 marca 2015, 15:59 
Generał Broni
Generał Broni

Jakoby klon F75 czy T2 - kolor kwesta gustu ale ciekawa propozycja w tej cenie.
Zobaczymy jak z zasięgami, wibracja użyteczny bajer zależy jak czuła jest bo to by mogło miło zastąpić słuchawki.

Krzyselektron
Czekam z niecierpliwością na pierwsze wrażenia :)

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: sobota, 14 marca 2015, 16:04 
Podporucznik
Podporucznik

Patrzac na te filmiki ze strony producenta, wydaje mi sie ze sluchawki bezprzewodowe maja wyczuwalne opoznienie i jakby znieksztalcenie jakosci dzwieku....jak juz chcieli brzprzewodowe sluchawki, to mogli uzyc systemu bezstratnego przesylu dzwieku, najtansze takie sluchawki z nadajnikiem od tdk to nie wiecej niz 250zl a sennheiser ok 500, tymczasem ich sluchawki z tym nadajnikiem kosztuja 800zl. Tutaj nie przemysleli sprawy.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: sobota, 14 marca 2015, 16:11 
Starszy Chorąży
Starszy Chorąży

http://mocnysygnal.pl/pl/p/Makro-Racer-Pre-Order/134 na fotkach reklamowych jest ich dwóch,a wykrywka jedna.Kupili by w tych pieniądzach dwie poczciwe wykrywki :lol:

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: poniedziałek, 16 marca 2015, 14:35 
Generał Brygady
Generał Brygady

tur napisał(a):
tara napisał(a):
Te co są na allegro nie koniecznie są wszystkie na stanie. Zadzwoń do CE bo ja mam ich mam prawie pod domem. Wywiało Coin Killery, coś z nimi nie tak?

To zobacz sobie u czechów są kilery tylko pod inną nazwą,wydaje mi się że problem jest na linii naszych dystrybutorów a bułgarską firmą,w Czechach masz wszystkie akcesoria,multum konfiguracji Golden Maska i szybki serwis teraz trochę żałuje że do nich nie podjechałem zakupić sprzęt mam niedaleko do Pragi.

Tur, szukałem u Czechów i nie bardzo tam widzę ten detektor. Mają tylko Zero, ale to zupełnie inny wykrywacz. Brak strojenia do gruntu, inna częstotliwość. Jeszcze z ciekawostek od firmy Makro. Kiedyś produkowali takie coś:
http://www.metaldetector.com/makro-jeot ... l-detector
Czyli Nowak za 6tyś zł, tylko cięższe i nieporęczne. Jest dużo taniej na Allegro jak ktoś zainteresowany.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: poniedziałek, 16 marca 2015, 20:34 
Generał Broni
Generał Broni

tur
Ja pisałem email do Czechów i mnie zlali... Obrazili się że po angielsku napisałem ?? ;)

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: poniedziałek, 16 marca 2015, 21:48 
Porucznik
Porucznik

Koledzy w zasadzie ciężko będzie mi napisać jakieś konkrety co do tego wykrywacza ale dziś byłem pierwszy raz zaledwie przez godzinę. Do tej pory biegałem już kilka lat z kanarkiem najpierw z 250 a od 3 lat z 350 i byłem zadowolony, ale postanowiłem coś zmienić. Najpierw padło na At Pro ale po świąteczna podwyżka cen postanowiłem to przemyśleć. I kolega mi pokazał tego turka:) Stosunek ceny do ilości bajerów przechylił sale na rzecz makro. Na razie to jak przejście z furmanki na samochód. w kanarku ustawisz co trzeba a potem pika kopiesz, nie pika nie kopiesz :lol: A tu już więcej tego, ale do ogarnięcia.
Co mi się podoba:
- To wyświetlacz czytelny i duże id podświetlenie tęż spełnia fajnie swoją funkcje pod wieczór.
- Oświetlenie cewki niby taka słaba dioda ale jak się ściemniło do chodzenia super teraz widzę ze brakowało mi tego.
- Co do wibracji też jestem mile zaskoczony fajnie czuć sygnały w zasadzie zdaje mi się ze na wyciszonym też będzie się dobrze chodziło.
- Menu moim zdaniem dość intuicyjne poruszanie się po nim nie powinno sprawiać nikomu problemu.
Wyważenie: fajnie leży w dłoni i nie czuć wagi(postarali się chłopaki)
- Wykonanie i spasowania moim zdaniem dobre.
Wady: na razie nie widzę. Co do głębokości i wo gule to jeszcze nie wiem.
Co do reszty wypowiem się po dłuższym czasie muszę się osłuchać. Bo jak to jest z każdą nową zabawka trzeba się sporo pobawić by można było o niej się wypowiadać.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: piątek, 20 marca 2015, 17:38 
Plutonowy
Plutonowy

Koledzy znalazłem nowy test z czterema cewkami bardzo ciekawy https://www.youtube.com/watch?v=fiETqok5Uv0 :?

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 375 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 25  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]