Aktualnie jestem posiadaczem tego pointerka- makro pointer posiadał wadę fabryczną tj na dwóch ostatnich stopniach czułości przy obróceniu cewki pionowo w górę a czasami i w dół wzbudzał się i sygnalizowane wykrycie metalu- było to uciążliwe o czym poinformowałem Pana M.B z firmy mocny sygnał w której makro pointer zakupiłem. Początkowo sprzedający podejrzewał wadę płytki wobec czego przysłał mi nową - problem ustał lecz walnięty był głośnik i nie działał dźwięk, po przysłaniu następnej dźwięk był ale ledwo słyszalny. Po odesłanie całości do firmy bardzo szybko uznano reklamację i proponując zwrot gotówki lub nowy sprzęt. Wspólnie ustalono iż jestem zainteresowany bliźniacze noktą, po umówieniu co i jak otrzymałem noktę-pech i fatum chciało że nie działał led, po odesłaniu otrzymałem nową oczywiście z gwarancją obejmującą od dnia wysyłki nowego pointera nokty. Wzamian za kłopot i koszta przesyłek otrzymałem gratis rozwijaną smycz zabezpieczającą do pointera ( bardzo solidna,metalowa).Wykonanie pointerka to to samo co makro -inna kolorystyka, sprzęt super jakości i b. solidny, ma dodatkowe funkcje w stosunku do makro i inaczej włącza się funkcje. Jestem po godzinnym teście nowego pointerka- działa super, jest solidny.Na plus również jest podejście firmy do klienta za co bardzo dziękuję.Pointer oczywiście polecam.Od razu nadmieniam że z firmą mocny sygnał nie mam nic wspólnego i obiektywnie opisałem swoje doświadczenia jako klienta. ;)
|