Teraz jest czwartek, 7 sierpnia 2025, 20:51

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Autor Wiadomość
 Tytuł: Nowa Nokta
PostNapisane: sobota, 28 marca 2015, 02:31 
Szeregowy
Szeregowy

Ktoś, coś na temat :)?
http://noktadetectors.com/nokta-pointer.asp

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł: Re: Nowa Nokta
PostNapisane: sobota, 28 marca 2015, 06:31 
Pułkownik
Pułkownik

:lol: :lol: toż to mój makro pointer tylko w innym malowaniu, zauważyłem że makro i nokta tworzą to samo zmieniając nieco wizerunek i loga/ nazwy cośjak peugeot partner i citroen berlingo :ups:

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: sobota, 28 marca 2015, 09:22 
Kwatermistrz
Kwatermistrz

Nokta trochę się różni od Makro. Inaczej reguluje się czułość, ma alarm na wypadek zgubienia oraz opcję auto-wyłączenia w przypadku nie używania.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: czwartek, 14 maja 2015, 11:42 
Pułkownik
Pułkownik

Aktualnie jestem posiadaczem tego pointerka- makro pointer posiadał wadę fabryczną tj na dwóch ostatnich stopniach czułości przy obróceniu cewki pionowo w górę a czasami i w dół wzbudzał się i sygnalizowane wykrycie metalu- było to uciążliwe o czym poinformowałem Pana M.B z firmy mocny sygnał w której makro pointer zakupiłem. Początkowo sprzedający podejrzewał wadę płytki wobec czego przysłał mi nową - problem ustał lecz walnięty był głośnik i nie działał dźwięk, po przysłaniu następnej dźwięk był ale ledwo słyszalny. Po odesłanie całości do firmy bardzo szybko uznano reklamację i proponując zwrot gotówki lub nowy sprzęt. Wspólnie ustalono iż jestem zainteresowany bliźniacze noktą, po umówieniu co i jak otrzymałem noktę-pech i fatum chciało że nie działał led, po odesłaniu otrzymałem nową oczywiście z gwarancją obejmującą od dnia wysyłki nowego pointera nokty. Wzamian za kłopot i koszta przesyłek otrzymałem gratis rozwijaną smycz zabezpieczającą do pointera ( bardzo solidna,metalowa).Wykonanie pointerka to to samo co makro -inna kolorystyka, sprzęt super jakości i b. solidny, ma dodatkowe funkcje w stosunku do makro i inaczej włącza się funkcje. Jestem po godzinnym teście nowego pointerka- działa super, jest solidny.Na plus również jest podejście firmy do klienta za co bardzo dziękuję.Pointer oczywiście polecam.Od razu nadmieniam że z firmą mocny sygnał nie mam nic wspólnego i obiektywnie opisałem swoje doświadczenia jako klienta. ;)

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: czwartek, 14 maja 2015, 12:04 
Podporucznik
Podporucznik

Generalnie serwis Makro jest bardzo prokliencki i to tez trzeba podkreslic. Bardzo szybko przysylaja nowy towar w ramach wymian za stary, uszkodzony, przesylke biorac na siebie. Podoba mi sie to, dzieki czemu pomimo sporej odleglosci przesylki docieraja bardzo szybko...prawie jak od polskiego Rutusa...trzeba oczywiscie reklamowac po angielsku, ale w dzisiejszych czasach to nie problem.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: czwartek, 14 maja 2015, 18:52 
Pułkownik
Pułkownik

Warto dokupić sobie kabura inną niż w zestawie bo jako jedyna z całego zestawu jest troszkę wg mnie tandetna. Tutaj dokupionia od garretta;

Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.

Odpowiedz z cytatem  

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]