tara napisał(a):
Czizas, krew czlowieka zalewa jak się czyta takie rzeczy. Kurde pierwsze takie problemy, to już użytkownicy mieli z tymi wykrywaczami z rok temu. Jak można dalej sprzedawać ludziom walnięte sprzęty i udawać, że nie ma problemu. Centrum E, w większości handluje chińskim sortem, więc już chyba wyrobili sobie nawyk splawiania klienta z zepsutym sprzętem. Moim zdaniem ten wykrywacz nawet serwisu nie widzial. Odbierając coś z serwisu zazwyczaj powinno to mieć jakieś plomby serwisowe z datą, numerem, hologramem, czy czymś podobnym. Znalazleś coś takiego u siebie?
Nie absolutnie,śrubek nawet od obudowy nie ruszyli,przyjrzałem się i jedna jest zalepiona błotem tak jak im wysłałem,przeleżał i tyle,dlatego niech każdy ostrzega przed nimi na forach eksploratorskich,na allegro nagle nie ma ani jednej sztuki Gm 4 pro a pisało że po 1000 dostępnych. :ups:Szkoda że wcześniej tych opini nie przeczytałem głęboko bym się wtedy zastanowił
http://www.opineo.pl/opinie/centrumelektroniki-pl,negatywneNa allegro mają w miarę ok bo klijent dostał szybko sprzęt podjarany pisze pozytyw tak jak kolega Mantus a później zonk sprzęt zrypany ale pozytywa nie da się już zamienić na negatyw dlatego na allegro zawsze wystawiam bardzo późno jak sprzęt dostatecznie przetestuje.