Teraz jest piątek, 8 sierpnia 2025, 05:03

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Trollujące miejscówki
PostNapisane: niedziela, 24 listopada 2013, 16:03 
Porucznik
Porucznik

z kanarkiem wchodze na miejscówke - kilkanaście kroków i ...rzymek ! ...a potem po prostu NIC :(

zmieniłem piszczałke na GTI i wybrałem się ponownie w to miejsce i znowu w sumie nic, trafiłem tam tylko jeszcze łuske i kule od naboju a tak to nawet śmieci nie było wcale, w planie mam przejście i przekopanie miejsca na Allmetalu, zobaczymy co wtedy będzie

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: niedziela, 24 listopada 2013, 21:30 
Użytkownik zbanowany
Użytkownik zbanowany

w dniu dzisiejszy sam zrobiłem 2 trolujące miejscówki ha ha :D co znalazłem odwiozłem w beznadziejne miejsca :D

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: czwartek, 28 listopada 2013, 20:14 
Major
Major

Mnie trollowały drzewa we mgle (nocne wykopki), które wydawały się być odległe o kilkadziesiąt minut. Nie chciałem się tam zagłębiać, bo bałem się że później zgubię się i nie dotrę do domu. Na drugi dzień jadąc autem okazało się, że drzewa były oddalone od miejsca w którym chodziłem o niecałe 15 m. Pozdrawiam.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: niedziela, 1 grudnia 2013, 21:29 
Starszy Plutonowy
Starszy Plutonowy

Moja najbardziej trolująca miejscówka: pole 4,2 ha przy domu gdzie stał młyn wodny, z nieistniejącą już drogą polną łączącą dwie pobliskie miejscowości. Efekt to pare fenisi na zachętę i masa śmieci :(

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: czwartek, 5 grudnia 2013, 17:36 
Plutonowy
Plutonowy

takich trolli polnych czy leśnych jest mnóstwo, a najlepsze jest jak już kończymy lub nie mamy czasu a tu fanciki wychodzą.Nieraz chodziłem po polu nic przechodziłem przez miedzę szerokość ok 1m i jakaś kopiejka guzik wpadał a za miedzą znów pustka

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: niedziela, 8 grudnia 2013, 18:46 
Podporucznik
Podporucznik

miras134 napisał(a):
Na moich polach w okolicy to standard wchodzę na pole pierwszy sygnał i monetka feniś bo feniś ale jest myślę sobie dobra miejscówka będzie niestety okazuje się że tylko początek był taki dobry.

Ja też tak mam często, może chodzimy po pobliskich zauroczonych poletkach :roll: :lol:

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: niedziela, 8 grudnia 2013, 18:50 
Podporucznik
Podporucznik

aquila napisał(a):
Może i przechodzona była - zresztą, w sumie zdziwiłbym się, gdyby nie była ;) Ale coś tam i tak wyskakuje i zdecydowanie na wiosnę to będzie jedno z pierwszych miejsc do odwiedzenia. Ale bardziej chodzi mi o takie coś:

Załącznik:
Bez tytułu.jpg

Wchodzę na pole. Punkt nr 1 - znajduję coś fajnego. No to chodzę w poprzek i przeczesuję jak najdokładniej. A tu nic. Zdesperowany idę dalej prosto, tak byle jak - i znowu ciekawy fant (punkt nr 2). Zachęcony - znowu skanuję całe pole w poprzek i znowu nic. I znowu idę dalej prosto by w punkcie 3 znowu trafić fancik. I tak dalej i tak dalej. Nie chodzi o to, czy miejscówka złażona czy też nie, czy słaba czy nie. Bardzo rzadko, ale trafia mi się czasem takie miejsce, że fanty wyciągam tylko idąc prosto, ot tak, a gdy zacznę skanować całość to pustki jak diabli. Niby szczęście, bo w sumie trafiam wszystkie ciekawe znajdki idąc ot tak, ale i pech - bo zachęcony nimi zaczynam łazić w poprzek i tracę czas.

Takie przypadki to oczywiście bardzo rzadkie wyjątki, bo normalnie przeczesywanie w poprzek daje świetne rezultaty, ale dziś było dokładnie jak na rysunku. Idę byle jak - moneta. Skanuję w poprzek - nic. Idę byle jak - guzik. Skanuję w poprzek - nic. Idę byle jak - monetka. Skanuję - nic...

Co tydzien zamiatali plac , nowa warstwa gnoju..Co pół roku gnój na pole i taki precyzyjny układ monet :8)

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]