enki napisał(a):
A jaka latarka najlepiej się sprawdza? Chodzi mi o jakieś optimum tak , żeby nas nie było widać, ale my żebyśmy widzieli fanty. Światło białe czy raczej jakiś kolor?? Czy jedna dioda wystarcza? Ciekawy był ten patent ze starego wątku o zbieraniu fantów do worka :? , no może do woreczka. Może ktoś wprawiony da parę wskazówek praktycznych. Ja tylko podpowiem, że na uszach mam tylko jedną słuchawkę, tak dla bezpieczeństwa.
A jaka latarka najlepiej się sprawdza? Chodzi mi o jakieś optimum tak , żeby nas nie było widać, ale my żebyśmy widzieli fanty. Światło białe czy raczej jakiś kolor?? Czy jedna dioda wystarcza? Ciekawy był ten patent ze starego wątku o zbieraniu fantów do worka :? , no może do woreczka. Może ktoś wprawiony da parę wskazówek praktycznych. Ja tylko podpowiem, że na uszach mam tylko jedną słuchawkę, tak dla bezpieczeństwa.
Strzałka,ja to używam latarki w zapalniczce,ale bardzo rzadko,po co zdradzać naszą obecność,słuchawek nigdy nie używam,raz tylko kopałem blisko kościoła :D to zmniejszałem głośność :usta Raz ktoś pytał jak znajduje fanta:biorę garść w grabę i macham nas cewką,jak się odzywa to mamy w garści :) A co do WORKA,to ja czy do lasu,czy w pola mam zawsze plecak,nigdy nie wiadomo co trafimy :o Ja to ostatnie pole robiłem cały tydzień,a zamiast plecaka i Kamaz by się przydał :D
Jedno co naaaaaaaj ważniejsze to zasypywać dokładnie dołki i mieć oczy w koło głowy :ups: Pare razy z pod cewki wyskoczyła mi Sarenka to gacie miałem pełne,pare razy byłem świadkiem"BARA BARA :yay '',araz to czołgałem się przy miedzy bo rolnik wieczorem wyjechał w pole na oprysk :o chyba był naprany bo rosa była spora :D
a przy okazji extra że temat się ruszył :1 chyba trafiłem z tymi chłopakami z pod Czestochowy :D Pozdro :)