Teraz jest sobota, 16 sierpnia 2025, 21:18

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 416 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 28  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: wtorek, 7 września 2010, 20:52 
Podporucznik
Podporucznik

Długo nie przyszło czekać.
Znowu wygrałem. Szkoda że nikt nie zdążył obstawić.

No i wyszedł zdzich ze zdzicha :rotfl
Stracić dziewictwo za 1000zł? To poniżej cen rynkowych!
Zdzichu, jak od dzisiaj się do Ciebie, przepraszam, do ciebie zwracać? :rotfl

P.S.
ArtykÓł to nie zestaw kÓł - pisze się "artykUł" :1

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: wtorek, 7 września 2010, 21:08 
Kwatermistrz
Kwatermistrz

zdzichu229 napisał(a):

dalsza dyskusja w tej kwestji jest już bezzasadna a twoje promocje mam w ...............

Tym razem zgadzam się z kolegą bezapelacyjnie , od A do Z , do samego końca .

PS' kapselek - nie ma go na filmie, widocznie kolega nie wie co to jest. Kapselek to takie małe stalowe zamknięcie od butelek....po piwku :1

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: wtorek, 7 września 2010, 21:20 
Generał Brygady
Generał Brygady

rutek dostałeś zbyt wiele palec a teraz cała reke nie nie show sie skończył a ty jedziesz na gorszym wózku niż brzęczek mogę tak pisać ( kończyłem psychologie )

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: wtorek, 7 września 2010, 21:52 
Moderator
Moderator

zdzichu229 napisał(a):
rutek dostałeś zbyt wiele palec a teraz cała reke nie nie show sie skończył a ty jedziesz na gorszym wózku niż brzęczek mogę tak pisać ( kończyłem psychologie )

Kończ Waść,dalszego wstydu,sobie oszczędź :n

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: wtorek, 7 września 2010, 22:12 
Specjalista
Specjalista

zdzichu229 napisał(a):
mogę tak pisać ( kończyłem psychologie )

Piszesz bez interpunkcji, z błędami... nietypowe dla człowieka wykształconego...
Ale jedno mogę napisać z całą pewnością i przekonaniem. Tak jak w powyższym cytacie na napisał by ŻADEN szanujący się psycholog.
Jeśli jesteś psychologiem, to właśnie szczególnie nie powinieneś był tego napisać.
Wstyd dla wszystkich reprezentujących ten zawód, że wśród nich jest ktoś taki. O ile to faktycznie prawda.

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: wtorek, 7 września 2010, 22:22 
Generał Brygady
Generał Brygady

Czego się czepiasz ? Przecież nie napisał że skończył, tylko że kończył. Ja widzę różnicę. :pa

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: wtorek, 7 września 2010, 22:31 
Generał Broni
Generał Broni

taganka napisał(a):
Czego się czepiasz ? Przecież nie napisał że skończył, tylko że kończył. Ja widzę różnicę. :pa

:hahaha :hahaha :hahaha :lol: Otóż to, słuszne stwierdzenie :1

Proponuję zamknąć temat, bo oprócz pyskówek nikt tu nic już nie wniesie. Po lekturze tych 10 stron każdy może wyrobić sobie własne zdanie.

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: środa, 8 września 2010, 21:13 
Użytkownik zbanowany
Użytkownik zbanowany

Nie , nie kończyć wątku , zapowiadają szybkie nadejście zimy a trzeba będzie coś czytać. ;)

GB i Rutus ostro pojechaliście po kolesiu ale przyznam Wam rację bo sam tego chciał .

Ciekawe czy instytucja się wzbogaci o 1000 zł.
Jako słaby psycholog amator wnioskuję że nie.

Na temat Deusa też ma kol. Zdzichu sporą wiedzę ale Deus to inna pólka cenowa to tam pewnie padnie propozycja 2000 zł.

Proponuję Zdzicha229

Nie daj Boże żeby taki psycholog leczył bo już wtedy może tylko się pogorszyć.

:)

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: środa, 8 września 2010, 21:38 
Generał Brygady
Generał Brygady

cześc nie nie XP to pierwsza liga A W SZCZEGÓLNOSCI DEUS na dole masz linka
A tak na poważnie chodziło mi tylko o to żeby obalić mit XLT skrzętnie budowany przez wiele lat na TH przez samego tego co go stworzył
:1 ( jednak psychologia poskutkowała :) )
http://www.staffsmetaldetectors.co.uk/iron_test.htm

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: czwartek, 9 września 2010, 10:48 
Generał Brygady
Generał Brygady

zdzichu229 napisał(a):
A tak na poważnie chodziło mi tylko o to żeby obalić mit XLT skrzętnie budowany ....

Niezależnie od zamierzeń i wielu wypowiedzi negatywnych (także moich) niedorzecznością jest jednak potępiać ten detektor, ponieważ nadal mimo spadku jakości wykonania w porównaniu z poprzednikami plasuje się bardzo wysoko w rankingach sprzętów poszukiwawczych. Oczywiście zgorszenie może budzić niska częstotliwość pracy (nie jestem do końca pewien czy to wada - bo to przecież sprzęt uniwersalny), cokolwiek przestarzała konstrukcja z początku lat 90-tych, dość trudna identyfikacja w terenie zaśmieconym w porównaniu z niektórymi innymi sprzętami (choć dobry operator tego sprzętu poradzi sobie na pewno nawet w największym syfie) i może coś tam jeszcze. Ale ma także ten sprzęt wiele zalet, których nie posiadają inne sprzęty "górnopółkowe" - ot, choćby możliwości konfiguracyjne. Nie wiem czy jakikolwiek inny sprzęt tego typu daje świadomemu użytkownikowi możliwości tak detalicznego konfigurowania w zależności od potrzeb. kolejna zaleta: MIX - bardzo fajna sprawa. I pewnie coś jeszcze...
Uwierz Zdzichu, że niezależnie od wypowiedzi Brzęczyszczykiewicza popularność XLT nie zrodziła się w oparciu o jakieś tam wydumania tego czy tamtego.

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: czwartek, 9 września 2010, 13:09 
Podporucznik
Podporucznik

Wykrywacze posługujące się większa częstotliwością pracy mają większa łatwość wykrywania i przede wszystkim ROZRÓŻNIANIA na skali drobnych obiektów metalowych, albo cienkich. Za to trudniej rozróżniają masywne podrdzewiałe żelastwo od także masywnego dobrego koloru. Wykrywacze o mniejszej częstotliwości na odwrót. Szczególnie duże problemy sprawia to w sprzętach prostych. Poza tym mniejsza częstotliwość głębiej sięga w przewodzącym (mokrym) gruncie.

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: czwartek, 9 września 2010, 20:17 
Użytkownik zbanowany
Użytkownik zbanowany

Ja cie nie mogę , o je je jej, no żesz ty kurde blaszka ale obiektywny test.

Testy sprzedawców to ja po prostu ...... .

Mam doświadczenie z Minelab FBS, porażka jeśli chodzi o maskowanie.

Tesoro bije je na głowę.

Jeśli ktoś bazuje na tamtym teście i jeszcze go poleca( robiący go to dobry psycholog ) to świadczy że mamy do czynienia z amatorem.

Są wykrywacze w których maskowanie praktycznie nie występuje i dzisiaj nawet Tesoro pod tym względem jest trochę gorsze.Jest to Compass Gold Scanner Pro.Wykrywacz leciwy a o szokującej seperacji.Jest uważany za wykrywacz który wyciąga monety z pod stali(oczywiście bez przesady jeśli chodzi o wielkość stali).Posiadam go i wiem co potrafi.

XLT wypracował sobie opinie tym co potrafi a nie tym że ktoś miał taką zachciewajkę bo opinię dobrą ma nie tylko na Polskich forach.

Zdzichu zastanów się co piszesz.

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: czwartek, 9 września 2010, 20:41 
Generał Brygady
Generał Brygady

witam chce powiedzić nie rozumiesz kontekstu- nie trzeba być psychologiem żeby skonczyć ABC psychologi w 5 minut ( zrozumieć kogoś ) i dać marchewkę , musi połknąć haczyk co tam jeszcze ( nie powiedziałem że jestem )
poza tym nie jestem sprzedawcą
ataki na mija asobę nic nie wniosą każdy może sobie sprawdzić :1 :1 :1

nastawy
dyskr 0 wyciety cały segment notch albo disc 16 (lepiej notch i i pokrętło na zero pracują inne filtry)
sens jak pasuje może być max
ton d1
freQ 2

a kolego nie chce wchodzić z tobą w polemiki jest sporo użytkowników omegi w polsce tak że nikt nie powiedziął że to czy tamto

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: niedziela, 12 września 2010, 12:01 
Użytkownik zbanowany
Użytkownik zbanowany

Gdybyś skończył nawet ABC psychologii w 5 minut to wiedziałbyś że za słowo które się wypowiada to ponosi się odpowiedzialność.

Używasz słowa kontekst a kontekst z całego tego tematu jest że powinieneś dotrzymać słowa które dałeś.

Jeśli go nie dotrzymasz to widać ile są warte twoje testy i słowo.

W polemiki z Tobą nie mam zamiaru wpadać bo nie mamy tego samego poziomu słowa i dyskusji.
W moim przypadku 1000 zł już by zasiliło numer konta który podał GB.

Dalej możesz produkować się sam.
cyt " to czy tamto" i to mówi o całym temacie.

Pozdrawiam

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: niedziela, 12 września 2010, 17:04 
Generał Brygady
Generał Brygady

witam szanownych poszukiwaczy [ img ]
jacek111 napisał(a):
Ja cie nie mogę , o je je jej, no żesz ty kurde blaszka ale

słowo klucz ??

Taktyk napisał(a):
Witam [ img ]

Sygnały z omegi są wyraźne i znacznie pewniejsze. White's XLT jako „four filter” radzi sobie średnio - sygnały mocno poszarpane. Znacznie lepiej radzą sobie White's MXT i DFX, które dzięki zastosowaniu podwójnych filtrów mają szybszą reakcje. W Omega 8000 filtry są także podwójne, do tego cyfrowe, które mają bardziej strome charakterystyki, dodatkowo sonda typu DD z „efektem noża” pokazuje w jaki sposób można osiągnąć bardzo dobre wyniki.

OMEGA 8000 5 z plusem , White's XLT tylko 3 z minusem. Tak więc Zdzichu żadnych pieniędzy nigdzie nie wysyłaj... :)

:pa

Pozdrawiam
TAKTYK

[ img ]

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 416 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 28  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]